שאלת מחשב...

RoNy S

New member
פשוט לא ידעתי איפה לשים...

תראו איזה סוס יפה והצבע מדהים

Unreachable

New member
נייס

אם הייתי סוס*ה* הייתי סוסת קפיצות מפונקת.... ממממ..גזע? משו שמתאים לקפיצות...אאא..משו גרמני\הולנדי איי סינק הייתי בצבע חום כהה קצר נורא ורעמה שחורה ענקית ונפוחה כמו שכתבתי קודם- הייתי מפונקת והייתי רוצה תנאים טובים(מממ..מאוד!) שהבעלים שלי יהיו אשטון או ג'וש הרטנט...גרררר

yehudit b

New member
שאלה טובה....אמממממממ,

נראה לי שהייתי סוס קפיצות סרבן...הייתי אומרת חום, כי זה יפה, אבל נראה לי שלבן, כי זה לא קולט שמש חזק כ"כ כמו שחום קולט (ז"א- טעמי נוחות בלבד). או שהייתי סוס שעושים איתו מסלולים בצפון...

אווו....

אני כניראה הייתי סוס פרישיאן... אני הייתי שחורה משום מה...
סוס פרא! הכי שווה! אם כבר אז סוסת תצוגות....

PinkHorse

New member
עם הייתי סוס...

איזה גזע הייתם: קווטר... איזה צבע הייתם: צבע בקסקיו (אמרתי נכון הפעם? חח) איפה הייתם מעדיפים לחיות? אני חושבת שבאורווה גדולה ונקייה.. הייתם מעדיפים להיות סוס פרא או סוס מבויית? אני חושבת שמבויית בגלל שיש יותר צומי..(חחח) וגם בגלל שסוסים מבוייתים חיים יותר מסוסי פרא...ואני רוצה לחיות! live & let live! באיזה סיגנון רכיבה? אממ...ת'אמת אני חושבת שלצאת לטיולים בטבע ולעשות כל מיני קאנטרים וגאלופים...ואולי לפעמים להתחרות בקפיצות...

GR££N woMAN©

New member
פפפפ...

האנוברררר
צבע שחור!! הייתי מעדיפה לחיוווות... בכל מקום שיהיה טופ =) פפפפ... החלטה קשה בין פרא למבויית... כי לכל דבר יש חסרונות ויתרונות אז לוידעת... מה ז'תומרת מה שבתוך? קפיצות/דרסאג'/וכל מה שבווסטרן? פפפ... דרסאג'.. נראה לי עבודה יותר קלה לא? אבל כעיקרון אני שונאת דרסאג'!! (אל תסקלו אותי.. אני פשוט לא אוהבת את זה זה הכל! אני אוהבת יותר קפיצות... וכיין.. אין קפיצות בלי דרסאג' מה לעשות...)

netpetra

New member
סוף סוף אני עונה על משהו...

אם הייתם סוס... איזה גזע הייתם, אני הייתי קווטר קטן וכוסון... איזה צבע הייתם, אני הייתי סורול (למי שמבין בצבעים של קווטרים) הייתי מעדיפה לחיות איפה שהוא בשוודיה בתור סוס פרא

עונה

אני היתי סוס גזע: אני היתי בטח ואלש קוב (מי שמכיר) צבע חום בהיר אני היתי מעדיף לחיות בחווה סוס מבויית כי זה יותר כייף ונעים ולא צריך לדאוג לעצמך אני היתי סוס דרסז' וקפיצות עד 90-100 כיי זה כבר קשה לקפוץ יותר גבוה מזה

Blue Eyessss

New member
ליהות סוס זה הכי,אחי!

אם הייתי סוס...ללא ספק הייתי הסוס הערבי השחור שיש לי בתמונה מעל המחשב הייתי רוצה ליהות סוס פראאאא... ואם לא הייתי סוס פרא...אז הייתי רוצה ליהיות סוס דרסז' אבל שרוכבים עליו טוב..שלא יעבדו עליי באוור בנד ויהרסו לי את הרגליים ויבנו לי שרירים לא נכונים בגוף!!!ררר...שלא יהיו חצופים

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifעונה!../images/Emo13.gif

אם הייתם סוס, איזה גזע הייתם?- אני חושבת שקווטר איזה צבע הייתם? בקסקין איפה הייתם מעדיפים לחיות? במונטנה
הייתם מעדיפים להיות סוס פרא או סוס מבויית? סוס פרא ואיזה סגנון רכיבה (לא אינגליש-ווסטרן, הכוונה למה שבתוך זה..) הייתם רוצים להיות? אם הייתי סוס מבוית אז הייתי פלז'ר

S H I L G I

New member
אני ../images/Emo13.gif

הייתי רוצה להיות..הממפ..לויודעת..יצעקו עליי אם אני אגיד הפלינגר?
הם פשוט יפים, נחמדים, אוהבים אנשים..הנאה מכל הכיוונים... צבע של הפלינגר..
הייתי רוצה להיות אינגליש..דרסאג'..הרמוניה בין הסוס לרוכב, שניהם נהנים בד"כ (להיות של רוכב/ת מעולה)

אני!../images/Emo1.gif

אם הייתם סוס, איזה גזע הייתם? Friesian -פריסיין? תקנו אותי.. איזה צבע הייתם? שחור!!
כמו המושלם הזה!!
מוזר שגם זה מה שיצא לי בשאלון שהביאו פה..
איפה הייתם מעדיפים לחיות? בטבע! הייתם מעדיפים להיות סוס פרא או סוס מבויית? סוס פרא ללא ספק! איזה סגנון רכיבה הייתם רוצים להיות? אם הייתי סוס מבויית.. למרות שהייתי מעדיפה שלא.. אז הייתי רוצה ללכת על קפיצות.. כי סך הכל זה מה שמוציא את כל המרץ.. למרות שזה מעצבן אם אנשים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם רוכבים עלי כי זה מעצבן ומפריע ועוד הם מצפים שאני יקפוץ או משהו...

a l o n i s 1

New member
באמת נחמד...

אז אני היית רוצה להיות סוס מכוער והכול אבל בעל יכולות ואז הייתי מוחק את הסתיגמות זו הייתה המטרה שלי חוץ מזה לא חשוב לי.... כול הצלחה בהכול עדיף קפיצות!

talkk

New member
אניייי

איזה גזע? המממממ...אני מתלבטת בין טורוברייד לאנדלוסי ולפריסיאן (מה שיצא לי בשאלון...) איזה צבע? או סילבר, או שחור... איפה הייתם מעדיפים לחיות? באורווה... הייתם מעדיפים להיות סוס פרא או סוס מבויית? סוס מבויית, אבל עם מרעה ענקי של דשא, ואורווה כיפית וחמימה, ושישחררו אותי הרבה, ויפנקו אותי ויאהבו אותי המון כמו שאני אוהבת את הסוס שלי....
איזה סגנון? קפיצות לפי היכולת שלי, משו נמוך... או דרסאז' כי זה די טבעי... אבל לא ווסטרן.. וגם לא הייתי רוצה להיות סוס ביצפר - אלא סוס פרטי...שישקיעו בי.. כי מה לעשות - לאף אחד לא ממש אכפת מסוסי הביצפר, לא ממש מטפלים בהם..

PinkHorse

New member
זה מה שיצא לי..../images/Emo4.gif

אני לא מתה על זה...אבל תראו ת'תמונה..

PinkHorse

New member
אהה תראו עוד כמה תמונות..

זה תמונות מהחידון "איזה סוג סוס אתה.."

למעלה