שאלת מחיר

אבו שפם

New member
נראה לי עדיף להעסיק תילאנדי באופן קבוע

שיבדוק לך את מצב הדלק במיכל... יצא לך יותר זול... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שבת שלום

livנת

New member
אבול שפם, תרגיע, ההערה שלי היתה גם אליך..:)

ולגבי הדלק, פיליפינים הולך יותר חזק פה ברמת השרון חוץ מזה, שאני עדיין קטנה בשביל ההורים שלי, אז אבא ממלא הי הי הי יום נעים!

adam1985

New member
מה שהם מנסים להגיד זה שקשה למצוא חלקים

לרכב שיש לך... האם לא בדקת איזה רכב את קונה לפני שקנית? "תוך יום וחצי (כולל בדיקה) קניתי!" --- (ציטוט שלך)

kfirba

New member
נכון מאוד../images/Emo45.gif פרוזה רכב מיושן עם בעיות חלקים

livנת

New member
בן 18, מה מבין מהחיים?? מי שלא מאמין בבעיות..

הבעיות לא מוצאות בו עניין.. שמעת את זה? זה מלך באדולינה מהספר באדולינה אמר. לא הולכת להתחתן עם הרכב, ותקרא את התגובה הארוכה שכתבתי, ואז תדבר ואם תצטרך עזרה עם הרכב שלך אעזור לך, ויש גם מוסך של חובב ג'יפים מושבע, רק גיפים בהוד השרון אם תרצה יום נעים מותק, ויש לך מזל שקוראים לך כפיר, כמו לאח שלי. הוא האהבה של המשפחה שלנו :) יום סבבה

livנת

New member
אני מסודרת, אבל אתם מבלגנים אותי :(

והדלקתי נרות שבת אז שבת שלוש לכם

livנת

New member
אדם, אם תתנהג יפה..

גם לרכב שלך אשיג לך חלקים.. ואולי במחיר הנחה כמו שאני מקבלת. יפה שאתם דואגים לי נשמות טובות.. התגובה שלי היתה מופנית גם אליך! :)

adam1985

New member
זאת תגובתי:

ריטלין ודחוף!!! ד ח ו ף ! ! ! (זה מתייחס לרוב ההודעות שלך)
אני לא יקנה פרוזה (אפילו לא אם יכוונו אקדח לראשה של אישתי)! אז תודה על ההצעה אבל לרכב שאני יקנה (כנראה סמוראי) גם יהיו חלקים וגם הוא באמת ישמש כג'יפ שטח. -------------------------------------- ואכשיו ברצינות, בכמה את מוכרת? אני מוכן לתת לך גם מחירון! את יודעת אולי על מישהו שמוכר תקלאדה או דיסקו מתחילת שנות ה90?
בידידות כן...

livנת

New member
ניתן לאדם להרגיש גבר שהוא הגיב לי "כראוי" ..

ולקניית רכב, שיקול קניה מסויימת, יש כל מיני פרמטרים וקריטריונים שאתה לבטח לא יודע גם כי לא קראת את ההסטוריה שלי פה וגם כי אתה לא יודע עלי כלום אז שש..בחור צעיר וחסר נסיון כרגע שוחחתי עם אדם קצת יותר מבוגר, קצת יותר מבין, קצת יותר בעל נסיון, והתשובות שלו היו קצת אחרת.. אז רטלין לאנשים שלא יודעים לענות כמו בני אדם על שאלה כל כך פשוטה שכתבתי "שאלת מחיר" ועונים כמו חבורה של משוגעים בלי רטלין. ואתה עומד בראשה.. בידידות, כן? נשיקות, לבנת!

livנת

New member
ההוא עם השפם יותר חכם ומנוסה ויותר בן אדם

לכן גם אם הוא אמר דברים.. הוא אמר אותם בדרך אחרת.. יותר נכון.. רטלין שלי שבת שלום, ולך תעשה עוד טיולים שבסופם אתה מוצא את עצמך מגהץ תיקונים במוסך לא יודע איך לנהוג ובא לי על חלשים נראה אותך נוסע מול השפם שבת שלום אמרנו? אז נסיעה בטוחה ידידי

adam1985

New member
לא אמרתי שהוא לא חכם ומנוסה! הוא כן!

אבו שפם תעשה לה עוד ילד!!!!!

livנת

New member
אדם- רק בן 22 מהדרום יכול לדבר ככה..

אין קלאס לבן אדם.. אתה יורד נמוך מאוד.. אין טיפת כבוד... אני מפסיקה פה. אין לך תשובה חכמה לענות? תשאר בבאר שבע פייר אינאף? (בתקווה שאתה יודע מה התרגום)

adam1985

New member
אם נפגעת אז קבלי את התנצלותי הכנה!

וכדי להבין את הבדיחה הפוגעת: כשמעריצה צעירה רוצה להביעה את אהבתה כלפי זמר הרוק המופיעה על הבימה היא צורחת לו משפטים כמו "משה תעשה לי ילד". ולכן לאור הבעת האמון והשבחים אשר העלת פה כלפי האדון עם השפם, הקצנתי במידת מה כחלק מהבדיחה והקבלתי אותך לאותה מעריצה עיוורת. אז סליחה אם נפגעת פשוט נראית קצת פחות נשית בהתחלה. והדרום דיי גדול, אני לא מבאר שבע, אני סתם קיבוצניק אשכנוזי (הנה קיבלת יופי חומר לירידות)

livנת

New member
חבר'ה, אדם ואני שלום בית..

אדם היי ראשית תודה. עכשיו אתה כותב אחרת ומדבריך רואים שיש בך עומק. סתם ניסיתי למצוא נקודות ירידה עליך כתגובה על ההתיחסות שלך כלפיי. וגם אם אני לא נשית, נגיד, ובא גבר חדש למערכת, ככה לא מקבלים אותו אם הוא פונה לעזרה ושואל משהו. כפי שראית, אני לא כזו ריגשי, ויודעת לענות בריבית דה ריבית, וכן, אני די שרדנית, אבל יש דברים אם יורדים נמוך זה לא מתאים. אפילו לא בצחוק. אבל אתה צעיר, ועם מסר כמו זה שרשמת, איך אפשר שלא לסלוח לך, ולכל החבורה אז גוד שאבס, ומעכשיו, רק איתך אני מתייעצת. אגב , נשית או לא נשית, יש תמונה.

אבו שפם

New member
רגע רגע......מה קורה כאן לא הבנתי ...

מה נסגר בסוף???? לעשות לה עוד ילד או שלא???? אתם יכולים להפסיק לרמוז ולהגיד ישר ולעניין.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לחשוב שאני דומה לכוכב רוק..... מילא לחשוב שאני דומה.... לבבא שאול....לבבא סאלי....לבבא תיזי... זה בסדר גמור... אבל לכוכב רוק.... שפם.....אתה מתאר אותי על במה מול 50000 איש .....דופק הופעה של שירי...... שאקירה....או אום קל תום???? אולי של בארי וויט או טום גונס... מה נהיה כאן???

adam1985

New member
או קיי סולחה! (לא זוכר שרבתי עם מישהו)

ואני היחיד פה (או מהמעטים) שאין לו כרגע ג'יפ (אבל בעזרת השם בקרוב יהיה) אז אין לי את הניסיון בישביל לייעץ לך. אבל כמו שראית מסתובב פה הרבה ידע פשוט לא תמיד יש תשובות (בשביל הצעות מחיר קונקרטיות עדיף לפנות ישירות למוסך כזה או אחר (עדיף אחר)) "וגם אם אני לא נשית, נגיד, ובא גבר חדש למערכת, ככה לא מקבלים אותו אם הוא פונה לעזרה ושואל משהו." לא נעים לי להגיד אבל תספרי את כמות ההדעות שלך, מים שקטים חודרים עמוק! השיטה שבחרת בה היא כמו איזה איש מכירות אגרסיבי! אם היית עוברת עוד קצת על הניסוחים שלך ואולי פוסלת חלק מהמשפטים אולי הדברים היו מועברים קצת יותר בקלילות. וכמובן שאם מצאת עוד משהו פוגע במה שאני כתבתי אז ההתנצלות ממקודם תופסת על הכל. אבל כל זה כבר מאחורנו... ובנימה אופטימית זו... שיהיה שבוע טוב!

למעלה