שימו לב שימו לב חושבי מביני עניין- שלשתכם :
1. אני לא מחחפשת חלקים ולא דואגת לכלום. יש לי חבר ילדות- מכונאי בחסד עליון, שדואג לי להכול. כל החלקים אורגנל ב 20% הנחה,ולדברים שהם לא עבודה בפרך או שהוא לא קונה במחירים יקרים, הוא גם לא לוקח לי תשלום, גם לו בכוח (אז אני קונה מתנות לבנות שלו במקום. אנחנו חברים 17 שנה). 2.שנית, אין לי מה ללכת לישון בשעה כזו של חזרה מארוע ובדרך לבילוי. סופשבוע, האלו? יש אנשים עם נפש צעירה פה, לא ישנים בשמונה כדי לצאת לטיולי שטח בשש בבוקר,אפשר לעשות כמה דברים יחד, אז תרגעו כל נשואים, זקנים, צעירים- אלק. לכו אתם לישון. אני ישנתי בחמש וקמתי עכשיו והחיים מהממים גם ככה!

3.בקשר לבדיקה של הרכב, אז שוב תקשיבו לי טוב טוב: אני קניתי אוטו ישן בידיעה שהוא ישן.מה אתם רוצים? אישה בת 50 עם עור חלק ובלי שיערות לבנות? האלו, מה קרה?? הכול יחסי והכול בשליטה.ושתראו את הרכב ותתנו הצצה למנוע ותסעו בו, תדברו אחרת. אז שקט שיהיה פה! המחירון שלו 25.500 והבן אדם רצה 27.000 כי הוא עשה אוברול לרכב, הבודי שלו מדהים ועוד כל מיני.מי לקח אותו לבדיקה אצל מומחה? אני! מי ניפח לו כמו מכונאי והוריד לו מחיר בזמן שאני שרופה אש על הרכב?אני! כמה קיבל? 19.000. אז שבו בשקט. בסכום שהוא שווה במחירון ואפילו פחות אני יכולה לשחק עכשיו ולהשקיע בו כמה שבא לי! זו היתה המטרה. אחרת מה כייף? הייתי קונה פונטו, מתניעה ונוסעת. אבל מי שלא משקיע לא מתאהב! לא?? יש לו: מטרץ' נמוך (85.000 אומר לכם משהו לשנת 93??),אין דפיקות, גיר פצצה, אין נזילות מהגג, שום נזילת שמן לא ברורה, שום נזילות מהגג,יש פינוקים כמו: סנרוף, גג נפתח עם ברגים, מוט אחיזה מגניב, אזעקה, חלונות חשמל עם שלט, הגה כוח, מערכת, אמובילייזר..מי מכם היה אומר לי עכשיו לא לקנות את הרכב, מי?? נראה אותו גבר.. ויש גם את ההיפך- לסדר את המזגן, את הצינור להגה כוח שסידרתי ביום אחד+ החלק ש"אלק קשה להשיג",המצוף של הדלק כשזה יפריע לי. בנתיים אני מאפסת מטראג' כל תדלוק, והדרייבשאפט. יואו!! מה רציתם? שהוא יתן לי אותו ב 10000 ואז הקניה שלי היתה טובה? גם אני הייתי רוצה אבל זה לא היה ריאלי. ביום וחצי קניתי כי הוא היה בלב שלי ובהרגשה שלי שהוא מעולה על כל מגרעותיו, והנה היום, אני מכירה אותו כמו כף יד שלי, בקאקס קידמי, בקאקס אחורי, ולא מופתעת משום דבר. אז הבדיקה של המוסכניק שלי היתה טובה והקניה שלי גם. וזה שאני כולה שואלת אתכם מחירים כדי לדעת עם הידיד שלי לוקח לי מחירים טובים כי בג'יפים אני לא מבינה, זה לא אומר שאני לא ידעתי שיש לי דברים לתקן, זה לא אומר שאני לא יודעת להתקמבן (אבא שלי חבר טוב של דיאסטו מורשה ברמת השרון, הי הי הי), וזה בטח שלא אומר שלא יהיו לי חלקים לרכב. בחורה, שמלות, לק אדום, אבל יודעת להתקמבן, ובלי מאמץ. אז תרגעו, שאני לא יאכל אתכם!