שאלת מחיר

livנת

New member
הגמל באמת לא רואה את הדבשת שלו..

וגברים והתגובות שלהם הם עם מאוד אגרסיבי. אני רק התאמתי את עצמי, וכשזה מגיע לבשר של הבן אדם עצמו זה באמת נראה אחרת אני כמוני כמוכם פה שים לב לא אומרת שאני לא חריפה בלשוני אבל יש דברים שמלכתחילה אני לא הייתי נוהגת כמוכם אבל זה השוני בין גבר לאישה (גברים ממאדים ונשים מנוגה) ולא נשנה אחד את השני אז היה נעים להכיר כל טוב לכם ולך.

livנת

New member
ואפרופו כמות ההודעות..

להזכירך אני אחת ואתם רבים, אז אחת שלי על כל אחת של מישהו אחר.. יש צד שני למטבע ידידי היקר שאלה פשוטה איזה ירידות..פשש...

adam1985

New member
עוד משהו

יש באתר ג'יפ טריפ פורום של דיהטסו, יש יש להניח שיש אנשים שיש להם את הפרוזה ואולי הם ידעו גם לענות בישבילך על השאלות. http://www.jeeptrip.com/page.aspx?div=Forums&group=13 (נראה לי שתצטרכי להרשם שם) אני מקווה שבנוסף לפורום הזה גם שם תוכלי להעזר בנפשות הפועלות. ירידות שמרידות, אנחנו כבר אחרי זה לא?

וואלאק מכל השרשורים,

ומכל הבילבולי מוח, אין אפילו תמונה אחת לרפואה של הפרוזה שלך? אני צעיר מאוד, ולא יודע איך נראה דייצו פרוצה. תודה, בבקשה, סליחה.

livנת

New member
שלום שלום למוטי..

תהיה גם תהיה תמונה לא בלחץ, לצלם את הילד שלי יותר מעניין גם זה יגיע לאלבום שלי בתפוז. תמונה של הרכב שלך יש? או שגם אתה פה מדבר יותר מהגובה שלך? סתם סתם. שבת שלום מותק לבנת

אני בכלל רוכב על קטנוע.

לאבא שלי יש ג'ימני, ויש תמונות שלו כאן בפורום, רק תחת שם משתמש אחר. "מוטי פייטון" הוא כינוי נוסף שלי, יש שיגדירו אותו כטרול
רוצה לראות אותו?

livנת

New member
באמת כוכב.. ג'יפ שטח כלבבי...

הרבה יותר יפה מהג'יפים המלוקקים והנוצצים שיש פה ברמת השרון :) תהנו ממנו

raviv31

New member
לשאלתך לגבי מחיר התיקון

יתכן מאוד וישנו קצר חשמלי במצוף, לא בטוח שהמצוף הלך. יכול להיות שהוא נתקע או שנשרף חוט ורצוי לבדוק לפני שמחליפים את המצוף. לגבי החלק עלותו היא 790 ש"ח לפני מע"מ. החלפת המצוף מחייבת פירוק של מיכל הדלק (רצוי באותה הזדמנות לבצע ניקוי של המיכל) עלות הפירוק וההרכבה בין 450 ל550 ש"ח. ככה שהמחיר ינוע בסביבות 1300 ש"ח לכל התיקון. מניסיון עבר יש מעט מאוד מוסכים של דיהטסו שיודעים לטפל בפרוזה. הרכב נמכר מעט מאוד שנים ובכמויות קטנות מאוד. ישנה בעיה של להשיג חלקים משומשים מפירוק ומניסיון עם חבר שהוא בעלים של פרוזה 94 לא תמיד בחברה יש את כל החלקים ולעיתים יש להמתין עד שחלקים יגיעו מחו"ל. מוסך מומלץ מאוד הוא מוסך אקספרס בפ"ת (מוסך מורשה דיהטסו) ברח' בר כוכבא ליד תחנה מרכזית. רצוי לדבר עם מתניה בעל המוסך. הבן שלו אסף הוא מומחה בג'יפים באופן כללי ובפרוזה בפרט. שיהיה לך בהצלחה ותהני מהרכב.

livנת

New member
סוף סוף מישהו מדבר פה לעניין..

תודה רביב, והנה, אני לא מבינה הרבה כנראה שהגיון בריא לפעמים עוזר, כי בשאלתי ההיא ציינתי אופציה של לבדוק את החלק לפני שמזמינים חדש. תודה על שאר האינפורמציה. הבן אדם שמתקן לי אמר שיקח לי 200 שח עבודה כי הוא חבר ילדות ועכשיו אני יודעת גם להעריך בהתאם לנתוני המחיר שנתת לי, כי אני יודעת שיש לו הרבה עבודה לפרק טנק דלק. הרכב אכן טופל ע"י הבעלים הקודמים, במוסך מורשה פ"ת, כי הבחור שקניתי ממנו את הרכב גר בפ"ת :) שבת שלום לבנת.

ז``א שסתם חפרת לנו כשמראש את לא

הולכת לתקן? אז מה הטעם לבדוק לך. במצב כזה הכי טוב כמו שאמרתי מההתחלה להתקשר למוסך מרכזי ולשאול. כי גם כך את לא הולכת לתקן אצלו. ומוסך מרכזי יתן לך תשובה. מוסך אחר. או כמו שיש כאלה שקוראים לזה מוסך מדרכה, לא יתן לך מחיר מדויק אם את לא לקוחה שלו. את מזכירה לי את גיסי התימני הקמצן שעושה סיבוב בעשר מוסכים לפחות לפני שהוא עושה טיפול. רק הוא לא מבין שהדלק שהוא שורף בסיבוב החיפוש שווה הרבה יותר מהפער בין מוסך למוסך. כ``כ כשיש לך מוסך קבוע, או כמו בדוגמא שלך, חבר שמטפל. אין טעם לבדוק אותו, כי גם אם הוא לוקח יותר, [ואצלך פחות] זה לא משנה כי השירות שלו, היחס שלו, ואיכות הטיפול היא שונה. לגבי גיסי יש כבר מוסכים שמראש לא נותנים לו הצעה....בהצלחה, מקוה שלפחות אם אנחנו לא עזרנו, אז רביב ענה לך תשובה כראוי. שבוע מצוין

livנת

New member
רועי - גיבור לאחר מעשה..

ועונה בפרוטרוט אחרי שרביב לקח פיקוד. את גיסך תשאיר לאחותך ולא שמעתי שאתה זורק כסף סתם. ואגב, תימנים זה לא עם. זה עמה. ואני איתך. אבל אני תימניה וזה אחרת. אני כולה מכירה את הידיד שלי שעד היום אני משלמת לו כל מה שהוא אומר לי, אז וואוו, חשבתי לראשונה שיש אופציה לשאול אתכם חובבי ומביני עניין (אלק) עוד דבר שנקרא second opinian = דעה שניה אלק, וזה הכול. מה שאתה לא מבין זה שאם הוא היה לוקח לי 1000 או 2000 לתיקון אני לא הייתי יודעת להבדיל, ועם כל הכבוד של היחס והשירות, יש גבול לכמה שאתה מוכן לשלם על זה. אל תשכח יש לי עוד מלא דברים שאני אוהבת לבזבז עליהם בנוסף לאהבה החדשה שלי, אז בא נדבר בגובה העיניים שניה אח שלי? למה אתה לא עושה סקר שווקים? מוצאי שבת, אז תרגיע.

livנת

New member
ומה גרם לך להבין שאני "לא הולכת לתקן"

ואם היית קצת יותר מפוכס יכולת לומר שאפשר לבדוק את המצוף לפני שאני מחליפה אותו כטיפ, אם אתה לא ידעת לעזור במחירים אבל לגבר גבר היה חשוב לרדת על הצורה של הצעצוע שלי ולענות על הכול מסביב. שבוע טוב אמרנו?

raviv31

New member
הויכוח הוא לא רלוונטי

אם לבנת רוצה, היא תתקן אם לא אז לא זה עניינה. אשר לטיב הרכב? מה זה משנה בשבילה הוא מתאים עונה על צרכיה? זה מה שחשוב. אתם מזכירים לי ויכוח שהיה במועדון ה5 האם יגואר טייפ E שיובאה משופצת מחו"ל "שווה" יותר מסוסיתא ששופצה לבד? ויכוח מטומטם שכן לכל אחד מהרכבים היתרונות שלו. אז חברה להירגע. אנחנו כאן כדי להנות. רביב

livנת

New member
תודה למי שצריך. וכל מילה מיותרת..

שבוע טוב לככככככככככולם, לבנת

למעלה