שאלת מחיר

edenner

New member
שאלת מחיר

שלום לכולם אני חדש בפורם יש לי שני מיליק הונדורן טנג'רין אחד מטר עשרים סמ'ואחד 70 סמ' רציתי לדעת כמה הם שווים מה מחירם? תודה לעונים מראש

naja

New member
זה לא נחש כ"כ נפוץ

לכן קשה להעריך את השווי שלו. זה גם מאוד תלוי במראה החיצוני שלו. בעבר הוא נחשב לנחש יקר אבל בשנה האחרונה הוא נמכר ע"י אחד הסוחרים במחיר פחות או יותר זהה למילק סינלואה ופואבלן.

shshahar

New member
הונדורן טנג'רין

אסף- הסיבה שהם נמכרו יחסית בזול היא שהיו רק זכרים. כמובן לאחר שאני לקחתי את הנקבה היחידה שהגיעה. תמונות אפשר לראות באלבום שלי. המחיר של זוג צריך להיות בסביבות האלפיים ש"ח. שחר

nevs

New member
שחר כמו שאמרתי לך כבר מדהימים

יש סיכוי שתוכל באחד הימים לצלם אותם ליד חפץ להבנת גודל? תודה

shshahar

New member
המשך

שמדובר באותה קופסא כמו בצילומים באלבום שלי, שים לב לקצב הגדילה.

dreaming h

New member
הגיע הזמן לשדרג...

המכשיר הזה עוד מתפקד?...

nevs

New member
מדהימים שחר...

יש לך הערכה לגבי האורך שלהם כרגע? כמה אתה מאכיל אותם שהם גודלים ככה? והאם הם כבר איבדו את האופי הקופצני המאפיין את ההונדורנים הצעירים? 45 דקות ממני ועדין לא ראיתי אותם, אני צריך לעבוד על זה חחח... תודה, נבו

shshahar

New member
תודה

האורך שלהם כ-85 ס"מ. הם אוכלים עכבר בוגר כל שבוע. הם עדיין קופצניים במקצת, אבל לא כמו בהתחלה. שחר

naja

New member
אין קשר לעובדה שהם היו זכרים.

יתכן וזה מה שנאמר לך, אבל אני לא רואה שום קשר. אני לא מוצא שום סיבה להוריד מחיר של נחש לחצי, רק בגלל שיש עודף זכרים.

yair lotan

New member
לגבי הטנג'רין...

צר לי לאכזב, בעוד שנה שנתיים הנחשים האלו יהיו בעיקר שחורים ( למרות שלדעתי הם עדיין יפים ומרשימים ). ואם הייתי יודע איך להקטין תמונות במחשב הייתי מראה בדיוק איך הם יראו...

yair lotan

New member
אולי לא התנסחתי טוב

כוונתי היא שהנחשים שמופיעים באלבום תמונות שלך יהיו שחורים ( גם אלו שהגיעו לרפי לא מזמן יהיו שחורים ) אם תסתכל טוב, רואים על קצה הקשקש כתם שחור שילך וייגדל עם הזמן וכשהוא יהיה בוגר רוב הקשקש יהיה שחור...

למעלה