שאלת מחיר

yair lotan

New member
אכן כן

אני ממש מקווה שאני טועה, אבל מנסיוני האישי ( גידלתי זוג בייבים מדהים שעכשיו הם שחורים, ועדיין מדהימים...) אני לא כ"כ אופטימי...

nevs

New member
לגבי הטיפינג שיכההו את הנחשים בעתיד

בהונדורנים הנפוצים בשבי כרגע, יש מספר ליינים עיקריים.חלק מהליינים האלה מתכההים מאוד בבגרות (והם הזולים יותר), וחלקם שומרים על מראה נקי יחסית ומרשים (ומחירם גבוהה יותר). הדוגמא הידוע ביותר, הוא ליין שנוצר ע"י ביל וקאטי לאב. הליין הזה (tangerine dream) היה הליין בממנו יצא בסופו של דבר ההיפו הראשון. מגדלים רציניים בתחום, פחות או יותר מתגאים בליינים נקיים עד לבגרות, לדוגמא טרי דאן שנחשב כרגע לאדם בעל אוסף ההונדורנים ברמה הגבוהה בעולם. מצורף קישור לתמונה של טנג'רין מרשים מהאוסף של גים באפטיסטה (Jim Baptista)

nevs

New member
יפיפייה שחר..

אבל אישית אני לא אוהב דוגמא שבורה... הנחשה שהעלת אני מאמין נחשבת כאקסטרים, ולא כהיפו רגילה. לעומת זאת היפו טנג'רין לא מגיע ברמה יותר גבוהה מ לולה ... נחשה מהאוסף של ריי אפרון.

shshahar

New member
Terry Dunham

אם כבר הזכרת אותו והזכרת אקסטרים היפו, מה אתה אומר על זה? שחר

nevs

New member
חחח שחר איזה שיחה יצרנו...

אז בעיקרון אם אתה מזכיר את האקסטרים או בשמו האמיתי Falcon extreme hypo, כמובן שנקרא על שם היוצר הראשון של המופע, מייק פאלקון. האקסטרים הזה יוצר ע"י טרי לפני שנה אם אני זוכר נכון, ונחשב עד היום לאקסטרים האקסטרימי ביותר (חחח תואר טיפשי). הנה תמונות של הנחש הממש שקוף הזה... אפשר לראות תמונה נוספת כאן.

naja

New member
המילקים שהיו אצל רפי....

לא כולם הגיעו מאותו המקור. לפחות חלק מהם הגיעו ממגדל בארץ, ויתכן וניתן לברר איתו איך ההורים נראים. הוא גולש או קורא בפורום.

למעלה