שאלת מחיר לשימלה

חחח... זה גם קרה לי

אבל אם הבגד נראה מהמם על הגוף אז אין לי בעיה להוציא עליו גם יותר מ-300 שקלים (ואכן גם עשיתי זאת)... אבל זה פחות בעיה, כי יש לי את הכלל הזה שאם הבגד אכן מפיל אותי, גם אם הבד לא משהו אני מוכנה לשלם עבור העיצוב כי עיצוב הוא יצירת אומנות ועל כזו מופלאה אני מוכנה לשלם. הבעיה כאן שהעיצוב, כשהוא מונח על הבובה, אכן הפיל אותי והגעתי לחנות בתחושה שאני מוכנה לשלם. כשמדדתי את הבגד הוא נראה עליי אחרת ומכאן הגיעה כל ההתלבטות...

כן, זה השילוב של איך שהבגד נראה עליי

עם הבד שממנו הוא עשוי. תראי, השמלה לא נראתה עליי רע ולא הדגישה את מה שאין להראות אבל היא פשוט לא הייתה "וואו" אלא "חמודה" והשאלה היא האם "חמוד" שווה את הסכום שבו תמחרו את השמלה...

כן רק שעם

הבד שממנו היא עשויה אני לא אספיק לחרוש עליה והיא תיהרס

הכי מרגיז שתוקעים כאלו מחירים וזה מבאס-

כי מצד אחד רוצים, ומצד שני-להוציא כל כך הרבה כסף על כזה סוג בד. אני הייתי מוותרת אבל עושה זאת בלב כבד. 300 שקל זה המון ל"חמוד".

ויתרתי. בהתחלה זה אכן היה עם לב כבד

אבל אחר כך באמת נזכרתי שהיא לא כזה ישבה עליי יפה ואת הקטע המיוחד של המאחורה של השימלה - זה שרואים את הגב אבל לא מדובר במפתח רגיל של גב חשוב - לא רואים עליי כשאני לובשת אותה. הגב אכן חשוף אבל סתם עגול כזה ולא שפיצי, כמו שימלה רגילה...

אביeג7

New member
בגללך הזמנתי אותה!

לא מדדתי אותה.. אני מקווה שהיא תשב עליי יפה..<מקסימום נסע לשם ונחליף..> פשוט התאהבתי בה לגמרי...<והבר מצווה שיש לי שבוע הבא,הייתה תרוץ מעולה ל-למה אני חייבת אותה> הזמנתי את הכחולה.. יש לי סנדל מדהים כסוף, עם עקב גבוה כזה.. מקנט קול.. שנראה לי שיהיה ממש יפה עם זה.. מקווה שזה ישב טוב עליי.. ומבטיחה לעלות תמונה..

בגללי?

חחח... דווקא אחרי כל הדברים הרעים שכתבו כאן עליה? אני אומר לך מה הבעיה שלי עם השמלה הזו: העיצוב שלה חגיגי - החומר ממנו היא עשויה לא. כלומר, עם העיצוב הזה את לא יכולה ללכת לעבודה, היא "רוקדת" על הציצי ובהחלט מתאימה ליציאה בערב ואפילו לבר מצווה אבל החומר ממנו היא עשויה מאוד יומיומי ודווקא לדעתי לא מתאים לאירועים מהסוג הזה ככה שפחדתי להוציא 300 שקלים ושלא יהיה לי לאן ללכת איתה כי היא לא מתאימה לטעמי לא לעבודה, לא ללימודים (אני לא אעז להופיע עם כזה גב חשוף וכו' למקומות הללו) וגם לא לאירועים ויציאות כי מבחינת הבד היא פשוטה. בנוסף אני מפחדת שהיא תיהרס לאחר מעט כביסות כי סה"כ, כמו שכתבתי, היא עשויה מטריקו פושטי שבפושטים... ואת זה אני יודעת כי מישמשתי אותה במציאות. אלו היו השיקולים שלי ללמה לא לקנות אותה... מה שכן, העיצוב שלה מקסים לדעתי. אם המעצבת הייתה מוסיפה לה פינישים וגימורים בשולי הבד היא בכלל הייתה נהדרת. אני באמת מקווה שתהני ממנה מכל הלב, ואם אני לא נהנת ממנה שלפחות מישהי אחרת כן - לאחר שהעלתי את תמונתה לפורום. אני מאוד אשמח אם תעלי תמונה שלה עלייך ומקווה שלא תאלצי לקפוץ לשם כדי להחליף או להחזיר (אני אישית לא קונה בגדים אף פעם ברשת, כי אני אוהבת להרגיש את הבד ולמדוד על הגוף שלי את הדברים ככה שבעיניי יש לך וואחד ביציות!) אז באמת, תהני ממנה. היא מקסימה. ואל תשכחי להעלות תמונה עלייך!

למעלה