שאלת מחיר לשימלה

שאלת מחיר לשימלה

נתקלתי ברשת בשמלה חמודה והיום הלכתי לראותה במציאות כיוון שאני לא נוהגת לרכוש מוצרים מסוג זה ברשת, ללא מדידה. השמלה היא שמלת מבד טריקו פשוט לגמרי, אפילו לא ג'רסי ומה שמיוחד בה זו הגיזרה שלה. מחירה הוא 300 ש"ח ועכשיו אני דופקת את הראש: האם הייתן משקיעות סכום כזה בשמלת טריקו? בשבוע שעבר רכשתי שתיים מאותו הבד בעיצוב פשוט יותר בשוק במחיר מגוחך ועכשיו מצד אחד אני נחרדת לשלם סכום כזה על שמלה לא יותר מגונדרת ומצד שני - היא חמודה מאוד. ועוד הערה: במציאות היא נראתה פחות מהממת מאשר ברשת, על הבובה עליה צולמה. היא נראית עליי טוב אבל לא "וואו" אלא פשוט, מה שעלה לי בראש כשהסתכלתי במראה זה "חמוד". מה אתן אומרות? עצתכן בבקשה...

Fun Fair

New member
חד משמעית- לא.

שיהיה ברור: אין לי שום בעיה להוציא תועפות של כסף על בגדים (ונעליים ואקססוריז וכל דבר...), בתנאי שאני מקבלת תמורה למחיר: זה יכול להיות פריט יוניק (וואן פיס) של מעצבים, זה יכול להיות בד סופר מיוחד ויקר, זה יכול להיות משהו שהוא עבודת יד או אפילו משהו שהאיכות שלו מרקיעה שחקים. 300 ש"ח לטריקו "חמוד"? פשוט לא

לגבי הטענות שהעלת

הפריט הוא אכן יוניק, וואן פיס של מעצבת והגיזרה שלו חמודה (שוב, על הבובה היא הייתה מ-ה-מ-מ-ת, על גוף אנושי - פחות אבל לא מעוותת או משהו. עושה טליה וכו'. מה שכן - לא מפילה מבחינת העיצוב של הגוף אבל כן יש לה עיצוב ייחודי). הבד שלה - פושטי שבפושטים. גם לי אין בעיה להוציא מלא כסף על משהו שהאיכות שלו מרקיעה שחקים.. זה פשוט טריקו ואני לא יודעת אם העובדה שזה שייך למעצבת ואכן מוגדר כ"וואן פיס" מצדיק את שלוש מאות השקלים הללו...

Fun Fair

New member
אני? טענות?

איך אני יכולה להעלות טענות לגבי משהו שאני אפילו לא יודעת מהו ?
רוצה להעלות תמונה וננסה לעזור לך?

לא טענות במובן של כעס מצחיקולה! ../images/Emo24.gif

זו טעות שלי... הכוונה לטיעונים, סעיפים.. בסגנון הזה... זו השמלה http://www.gin-git.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=1482966 מה שאהבתי בה זה בעיקר את המאחורה אבל השאלה היא אם היא לא סמרטוטית מידי עבור 300 שקלים... ויש לה את הגומי הזה במותן... הקטע הוא שבגלל שהיא חשופה היא לא יומיומית כי ללכת בלי חזייה ביום יום זה לא דבר אפשרי מבחינתי ולא בגלל גודל החזה כמו בשל העובדה שכשאין לך כלום מתחת החלק העליון של השמלה יכול לרקוד ולחשוף דברים שאת לא רוצה לחשוף... אין לי בעיה ללכת עם שמלה כזו (שדורשת חוסר חזייה) ליציאות או אירועים יותר פנסיים שאני יודעת שאני יותר מקפידה על התנועה שלי ולא צריכה להתכופף וכו'... העניין הוא שהבד לא חגיגי... האמת שקניתי פעם שמלת טריקו בשלוש מאות שקלים, לבר המצווה של אח שלי. זה היה אירוע צהריים והעיצוב שלה היה מעניין והיא בשילובים מסויימים מתאימה לאירועים פנסיים ובשילובים אחרים יום יומית (וגם יש לה חזייה מובנית ולא רואים כלום כשאני זזה).. מה את אומרת?

Fun Fair

New member
../images/Emo9.gif תסלחי לי, אבל זה בדיוק

הטריקו הדק שעליו אני מדברת... (לפחות כך זה נראה מהתמונה) המחיר שלה, לטעמי לפחות, שערורייתי (והמחיר המקורי שלה- בכלל הזוי...). ובכלל, אני לא מבינה את ה"קטע" של מעצבים לא לעשות פינישים לבד, אלא להשאיר אותו בלי מכפלת ובלי אוברלוק (לכל הפחות). זה נראה כל כך לא "עשוי"...

maybesure

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה כ"כ עם מה שנאמר על גימורי הבגדים, כנראה ענין של אפנה: לשלם הון ולהראות כמו מהשוק.. אגב.. היום קניתי לבתי (בת 21) חולצה מכווצת בחזה, וקומות מתרחבות מתחת, בשוק במחיר שערורייתי של....... 5 שקלים. לא הייתי משקיעה בשמלה כזו אפילו 50 שקל. המעצבים מחפשים לעצמם חיים קלים עם הבדים הפשוטים ובלי הגימורים. שמלה שווה באתר הזה היא, לדוגמה, שמלת השיפון הלבנה, לפחות שם ניכרת השקעה בבד ובתפירה.

אההה! תפוזבל לא נתן לי להשלים את התשובה!

בכל מיקרה, הלבנה אכן חמודה. אבל סתם מעצבנים אותי המחירים הללו בלי קשר למוצר עצמו רק כי כתוב "מעצבים" בהגדרה של החנות. כמו שאמרתי לנייה ופאן פייר - היא כנראה תשאר בחנות..

גם אותי זה מרגיז

ובשמלות שהן מאותו הבד שקניתי בשוק יש גימור! וזה אחד הדברים שעיצבנו אותי בשמלה הזו. בכל מיקרה, היא כנראה תישאר בחנות...

niya

New member
כל מילה מיותרת../images/Emo161.gif

ובכל זאת אוסיף כמה משלי
ראשית, המחיר נראה לי שערורייתי (ומה זה המחיר ה"מקורי" הזה?!?! נראה כאילו מישהו כאן "תקע" כאילו הנחה רק כדי לגרום לך להרגיש שאת לא מוציאה תועפות. שנית, אם השמלה היתה מבד אחר, קצת יותר "שווה" - אז היא היתה נראית אחרת. אבל הטריקו הפושטי הזה ממנו היא עשוייה, וגם כמו שאמרו לפני, חוסר הגימור, יגרום לשמלה להיראות סמרטוטית וזבלית עוד יותר כבר אחרי הכביסה הראשונה. שימי לב שמרוב שהבד מעפן גם הגימור של הגומי מאחור בתמונה שהעלית לא נראה טוב... מן הסתם נתפר ע"י מישהי לא מאד מקצועית. בקיצור
לקניה הזאת!

אני מסכימה איתך ומכאן בדיוק הגיעה ההתלבטות

כמו שוודאי ראית - כתבתי בדיוק על הגומי כמו שאת כתבת... פשוט הגיזרה יפה לדעתי אבל אני מסכימה איתך - היו צריכים לעשות אותה מבד אחר לגמרי ואין ספק שהמחיר שערורייתי עבור המוצר... לאחר התגובות שלכן והתחבטויות החלטתי להשאירה בחנות...

ראיתי באלנבי (בעוונותי)

דגם מאד דומה, ובמחיר זול למדיי. מדובר בדגם שהוא ממש ממש ממש דומה, ככה שאם במקרה ייצא לך לעבור בסביבה (זו חנות קטנה יחסית, בלוק בלוק וחצי לכיוון הכולבו מצומת השוק/אלנבי/קינג ג'ורג') אולי במקרה יתאים לך גם החיקוי הזול ותוכלי לממש במשהו זול יחסית, את הרעיון ;)

בשמחה!

כמה ימים אחרי שהייתי שם ראיתי את השרשור, ומיד כשראיתי את השמלה נזכרתי בתאומה הלא בדיוק זהה מאלנבי וחשבתי שתשמחי ;). המון בהצלחה!!

candy77091

New member
ברור שלא!במיוחד לא שמלת טריקו

במיוחד ללא מדידהה זה מסוכן! שמלות טריקו בגלל הבד שלהן שהוא מאוד נצמד לגוף יכול להבליט חלקים שלא מחמיאים בגוף ולכן חובה למדוד כזה דבר. דווקא שמלה מבד קשיח הייתי כן חושבת לקנות במידה ומדיניות ההחזרה טובה בחנות :)

בלונד23

New member
השאלה כמה זה חשוב לך

אם את מתה על הצבע, הגזרה, ויש לך את הכסף להוציא בכיף אז כן אם היא סתם נחמדה כמו שאמרת, אז לא.

זהו, החלטתי שלא

כי היא ישבה לא "מהמם" על הגוף ואין לי בעיה להוציא את הסכום אם היא מהממת. על הבובה היא הייתה יותר יפה

בלונד23

New member
אויש, כמה מוכר

כבר קרה לי כל כך הרבה פעמים שבגד מסוים נראה מדהים על הקולב, אבל עלי הוא הדגיש את כל מה שרע (וזה קרה בכל הבגדים ב- H&M בארץ. אוף!) מצד אחר גם קרה שישר זיהיתי ובאמת הבגד היה מושלם.

Litalxo

New member
קורה כ"כ הרבה פעמים..

ולעיתים נדירות קורה בדיוק ההפך, בגד שנראה לא כ"כ מרשים על הקולב, נראה מהמם על הגוף, ברגע שאת נותנת לו הזדמנות

למעלה