שאלת לילה

כל הכבוד../images/Emo45.gif

קראתי את דברייך ויש בהם חוזק, כנות וחכמה. בכל אדם יש פגמים הן אם זה בנפש שהם לא גלויים והן אם זה חיצוני שזה גלוי. את הדברים האמיתיים במהלך החיים לא ניתן לייצר. הרי הם מתגלים לבד ומעצמם ברגע כשהתנאים בשלים. מי שירצה להבליט אותם, כך גם יתייחסו אליו. מי שלא כנראה שידחיק אותם לעד. המילה "פגם" היא בעלת קונוטאציה שלילית. את צודקת בהחלט, החברה שלנו בנויה על הדבקת תוויות ומתנערת מ"קבלת השונה" שחושבת לפי מה שהיא רואה במציאות ולא לפי העומק והרבדים הנסתרים שנמצאים באדם.המציאות הרי תמיד מורכבת ומסובכת יותר מכפי שאנו רוצים לתאר לעצמנו.

בת עולם

New member
מה שאמרת

"אם תציג את עצמך כמוגבל, ככה יתייחסו אליך. אם תציג את עצמך כמי אתה, כשבין היתר יש לך גם מגבלה - יתייחסו לזה באותו האופן". כל כך חשוב. לדעתי זו נקודה מאוד חשובה. זה עניין של ערך עצמי, של להרגישה ולדעת מה אני ומה יש לי לתת. תודה

צריך לספר אבל לא בדייט ראשון

לדעתי אם זו באמת מחלה רצינית ותורשתית אז צריך להיות הוגנים ולספר את זה די בתחילת הקשר (לא בדייט ראשון אבל ברגע שמרגישים שיש התקרבות ורצון להמשך). לי אישית ברוב המקרים זה לא היה מפריע כי אני מאמין שבקשר רציני, בסופו של דבר, יותר חשוב האדם בפנים מאשר בעיות פיזיות אבל במקרים קיצוניים, אם לדוגמא מישהי היתה נותנת לי להתאהב בה ואז מספרת לי שהיא חולת סרטן סופנית הייתי מאוד מתבאס שהיא לא אמרה לי קודם.

לא הבנתי את הסנריו

את מתכוונת למשהו כזה? תצאו לכמה פגישות תבלו תתאהבו תסעו לטיולים תעברו לגור יחד יום אחד הוא יהיה רומנטי יקנה כרטיס לרומא או פאריז תבלו אחלה טיול שם ואולי לא תצאו מהמלון מראש תשוקה ואז ברגע שך מבוכה ושתיקה הוא יוציא מהכיס את הטבעת ואת אפילו תגידי כןןןןןןןןןןןן בצרחה תצאו לחגוג את הארוע תחזרו למלון אחרי זי.. טוב של אחרי הצעת נשואים הוא ישאל משו כמו "מתוקה שלי אני כל כך אוהב שממש בא לי כבר ילד" ואת תעני? ת'שמע אני לא חושבת שזה פייר כלפי הילד שייולד עם איידס אההההההההה עזבי עדיף שתהיי כנה עוד לפני נראה לי

speedywomen

New member
לדעתי....

עם זו מחלה שיכולה להשפיע על הילדים או משהו מדבק לספר מייד כנ"ל גם לגבי נכות אבל אם זה משהו שולי כמו סימני מתיחה מהרזייה או ניתוח שלא משפיע על העתיד אז אין בעיה בלמשוך וכעבור זמן לספר!!!

M a x i1

New member
מוסיפה שאלה...בקשר להורים?

נניח וסיפרתם לבחור והוא קיבל אתכם כמו שאתם עם המגבלה... אבל ההורים שלו לא.. מה עושים?

הורים חכמים...

שייראו מה טוב לבנם או ביתם ישמחו...ויתמכו...ויאהבו. ואם לא...זבש"ם

בת עולם

New member
אם הוא יקשיב למיה של הוריו

ולא ללב שלו, הוא בטח לא יהיה איתי. ולא רק בגלל המצב המתואר פה, אלא בכלל. אני לא רוצה גבר שצריך אישור מההורים כדי לחיות.

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

ההורים יכולים להביע דעה. הוא מחליט מה לעשות איתה. אלא אם הוא עדיין קשור לסינר של אמא ועם אחד כזה לא ארצה להתחתן...

למעלה