שאלת לילה

בת עולם

New member
שאלת לילה../images/Emo29.gif

נניח שיש משהו שמלווה אתכם בחיים, משהו שהוא חלק מכם ושברגע שיהיה בן זוג זה ישפיע על החיים שלו- לדוגמא השלכות של מחלה, ניתוח, נכות מסוימת שהיא קצת נסתרת. מתי הייתם מספרים לו? האם להיות גלויים בפגישה הראשונה ולקחת סיכון שלא ירצה פגישה נוספת? לספר לו כשכבר נקשרים ויש רגשות ואז ירגיש מרומה? מתי אומרים את הדברים שהכי קשה להגיד?

M a x i1

New member
זה תלוי באיזו מחלה /נכות מדובר!

אם זה משהו פיזי, חיצוני אז אני חושבת שהוא צריך לדעת כבר בהתחלה. אם זה משהו פנימי, מחלה כרונית שלוקחים כדוים שמאזנים אותה או משו כזה..וזה לא משו שמשפיע על ההתנהגות של הבחורה (לא מחלת נפש נניח), אז היא צריכה לספר לו כשהיא מרגישה איתו בנוח וכשהמערכת יחסים נהיית רצינית (ושוב נשאלת השאלה מהי מערכת יחסים רצינית חחח)...

בת עולם

New member
מסכימה איתך

כשמרגישה בנח איתו השאלה איפה הגבול? באיזה נקודה הופכת מערכת יחסים לרצינית? ואם הוא ירגיש שהיית צריכה לספר קודם? שבשבילו זה ממש אסון לדעת את זה בשלב כזה מאוחר? מצד שני אני חושבת שאם הזוג הגיע למערכת יחסים רצינית, זה אומר שיש אהבה, ואם יש אהבה אז הוא לא אמור לדחות את בת זוגו בגלל זה. ואם הוא קם והולך, אז כנראה לא היה שווה את זה.

M a x i1

New member
זה נכון...

לדעתי לא למהר לספר... אבל מצד שני לא לדחות את זה יותר מידי... אגב, את רוצה לספר לנו במה מדובר?

בת עולם

New member
חחח...

לא רוצה:) אבל כן אגיד לך שהפחד להתמודד עם המצב שתיארתי בשאלה, זו אחת הסביות לזה שאני לבד בגיל 38...

M a x i1

New member
אני מבינה...

וואי עד כדי כך זה מפריע לך? אין לזה פתרון? חבל...

בת עולם

New member
אין

זה לא מפריע לי בחיי היום יום, אני גם לא זוכרת את זה כל יום ואף אחד לא רואה עליי שום דבר מיוחד או מוזר אבל זה קיים לפעמים אנחנו בונים פחדים איפה שלא אמורים להתקיים. זה כנראה מה שאני עשיתי במשך הרבה זמן ולכן נמנעתי מזוגיות

3שרונית

New member
ככה או ככה את לבד

אז אין לך מה להפסיד....... מציעה לך לנסות, במקרה הגרוע תחזרי ללבד..במקרה הטוב תמצאי בן זוג אוהב מבין ומתחשב..... הכי גרוע זה הפחד ........

בת עולם

New member
../images/Emo45.gif

את צודקת מעניין שאני אמיצה מאוד אבל בזה ממש לא.... תודה לך

3שרונית

New member
קשה קשה

לא נראה שיש צורך לספר כבר בהתחלה, הרי לא בטוח שיהיה המשך.... תלוי גם מה הדבר ומה ההשלכות שיש לו עליך ועל היחסים שלכם... בכל מקרה רצוי שלא תסתירי דברים שנראים לך מהותיים, כי כשזה יתגלה , וכל דבר מתגלה בסוף הוא ירגיש מרומה ופגוע וחבל.....

בפירוש לא בפגישה הראשונה ../images/Emo70.gif

רק לאחר שאת רואה שיכול להיות לזה המשך, הרי לא תתחילי לספר לכל דייט ... לא בפגישה הראושנה. אומרים את זה כשמספיק בטוחים שזה קשר שיכול להיות נכון ויש לו המשך.. אז מתחילים לספר.

למעלה