שאלת ימי הולדת....

צביה.ש

Well-known member
ספרו על חגיגת יום הולדת הכי כייפית והכי מעניינת שהייתה לכם.
מי אירגן?
כמה מוזמנים היו?
🍾🍷🥂🍵🍿

משתפרת1

Well-known member
מי אירגן?
כמה מוזמנים היו?
🍾🍷🥂🍵🍿
אחי הגדול אומר: "מה השמחה?" נמחקה שנה מהטוטאל...
גם האיש שלי ואני (שיום ההולדת שלנו חל באותו תאריך בהפרש שנה) משתדלים להתחמק מחגיגות כמיטב יכולתנו. לפני שנתים לקחתי אותנו לשבוע בארץ אירופית. התקליטים (הפשוטים) שמצאנו שם עדיין מסבים לנו הנאה, יופי של מתנת יומולדת לעצמנו. ממש מקווים למצוא מישהו שמחזיק בבוידם תקליטים ישנים ומוכן להעביר לנו אותם במקום להשליך אותם לפח. לפני שנה היינו אמורים להיות בגלפאגוס, אקוואדור ופרו אך הקורונה תקעה אותנו. ניצלנו הפוגה בין הסגרים ונסענו לגמלא(פגוס) ולרמת הגולן. מה נעשה השנה? עדיין אין לי מושג. בוודאי נמצא איזה רעיון.
בימי הולדת של אחרים אנחנו דווקא טובים. איכשהו כל החגיגות של המשפחה- עלינו. וזה כולל למצוא דרכים לארוחה טעימה גם בתקופת סגר מוחלט.
אתמול ליד שולחן ערב שבת עמדנו כולנו והקלטנו סרטון ברכה לדוד שלי בברזיל, שיהיה בן 100 בעוד שבוע וחצי. דיברתי אנגלית (שפה שהוא יודע) והשתמשנו במילים שלום, מזל טוב ולחיים שהוא מבין בוודאות, ובתי הנחמדה אפילו טרחה לברר איך אומרים יום הולדת שמח בפורטוגזית.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מי אירגן?
כמה מוזמנים היו?
🍾🍷🥂🍵🍿
לצערי עכשיו בעידן הקורונה אני נמנע מללכת לאירועים שונים. ;-(
היה יום הולדת אחד שלא אשכח :-D
המורה של מיכאל ביקשה שנבוא כי הם עורכים לו יום הולדת בכיתה.
בד"כ היא לא מזמינה את ההורים אבל באותו יום היא בכל זאת הזמינה אותנו.
בדיוק באותו יום הביאו לשיעור מוסיקה רביעייה מוסיקלית מטעם העירייה
ולפתע במפתיע אותה תזמורת נכנסה לכיתה עם הכלים והחלו לנגן "היום יום הולדת" הטרומבון הרעיד את הלבבות הקטנים.|לב|
ואחד מהנגנים עם קול אדיר כמו של פברוטי שר בסיגנון אופראי: "היום יום הולדת למיכאל".
אני התרגשתי מאד.:-]
בכלל באותו יום הייתה אווירת חג כזאת בכל בית הספר.
עשה לי חשק לחזור לספסל הלימודים. |מאוהב|

צביה.ש

Well-known member
העדפות שלי הם ימי הולדת פשוטים בחיק המשפחה הקרובה
ובנפרד לחגוג עם 2 או 3 החברות הקרובות...
מעדיפה בנפרד משפחה מהחברות, כי עם המשפחה אני חוגגת אחרת ועם החברות אחרת...
ימי הולדת המוניים ממש לא לטעמי ולדעתי הם מאבדים מהכיף ומהאינטימיות של יום ההולדת.

למעלה