שאלת חזיות

newKiticat

New member
שאלת חזיות

מכיוון שניסיוני מתמצא בעיקר בציצים קטנים (מה לעשות). אחותי היקרה התברכה בחזה יפיפיה במידה 80D.

מדדנו היום בוניטה דה מאס מהמם. ואני תוהה אם יש מקום למצוא בוניטה דה מאס בזול אוןליין?

Zorikit

New member
לדעתי לא, אבל באופן כללי אני כבר לא ממליצה

עליהם בכלל. אחרי שהתחלתי להזמין חזיות מחו"ל למדתי שני דברים על בוניטה:
1. המידות שלהם קטנות משמעותית ממידות רגילות.
2. ברגע שהם עולים לקאפ D הגזרה היחידה שהם יודעים לעשות זה בלקונט, אבל בלקונט מהסוג שהחזה תמיד נשפך החוצה בקטע מעיק.
3. החזיות שלהם הרבה הרבה פחות איכותיות משל חברות אחרות למרות שהן מאוד יפות.

בזמנו קניתי אותן במשביר והן עלו 200-250 לחזיה וחשבתי שזה זול. היום אני מוצאת את עצמי מזמינה סט שלם ב 150 ש"ח.

milki35

New member
אני דווקא מרוצה מהחזיות שלהם

הן נעימות מאוד לגוף.
המידות אכן קטנות מהרגיל אבל לי זה מתאים (ממאותגרות הגודל...). בעבר חיפשתי ברשת ללא הצלחה.

Cafe Latte

New member
מאוד מאוד מאוד אוהבת חזיות של בוניטה דה מאס.

יש לי חזה גדול, ואף חזיה לא "אוספת" לי את החזה כמו החזיות שלהם (לא פנטזי, ובטח שלא פרייה...).
לא מכירה אתר שמוכר אותן בזול בחו"ל, הם הרי מותג ישראלי, אאל"ט.

איליתיה

New member
גם לי יש שאלת חזיות

בעלת חזה ממש לא שופע ובדיוק גמלתי את הקטנה מהנקה.
זקוקה בדחיפות לחזיות טובות, נעימות ולא יקרות. איפה קונים ? איזה דגמים נחשבים למוצלחים ? לא אוהבת פוש-אפ מאסיביים / מרופדים מדיי
אין לי בעיה להזמין מהרשת, אבל אשמח קודם למדוד בחנות

pixie lul

New member
יש משהו מבאס בלהפסיק להניק

ולצלול מיד למידות הקודמות, נכון?

אני ממש אבל ממש לא שופעת, ולאחרונה גיליתי את הקו של דלתא לנערות - חזיות נוחות, נעימות, מרופדות מאוד בקלילות ו - במחיר מעולה. יש להן ברזלים אבל אני שולפת אותם, מפני שאני לא סובלת ברזלים... מקווה שעזרתי

איליתיה

New member
בכלל מבאס להפסיק להניק

קשה לי יותר מאשר לה

ניחא לחזור למידות הישנות שגם ככה היו צנועות, אבל נראה שעכשיו הכל אפילו יותר קטן

pixie lul

New member
אני הגעתי למסקנה שזו אשליה אופטית

כלומר, בגלל שהמעבר חד... זה נראה כאילו הפכת קטנה אפילו יותר. אני מעריכה שבעוד כמה שבועות תחשבי אחרת (ככה לפחות היה אצלי)

למעלה