שאלת חברות רגישה

להפריד בין הבנות בכיתה א'

את לא חייבת לו שום דין וחשבון. זה ענין שלך. לא הייתי פותחת את זה מולו - פשוט מבקשת בעירייה וזהו.

מאידך, אתם יכולים להמשיך לשמר את החברות בין המשפחות - להזמין מדי פעם באמצע/סוף שבוע, לטייל ביחד - דווקא בזמנים שאת נמצאת ויכולה להגן על הבת שלך, למנוע חיכוכים מיותרים וכו'.

פישים

New member
אז תהיי ישירה וברורה ותגידי לו שאת מעוניינת

שתהיה הפרדה לטובת שתיהן, שאת לא מוכנה שהבת שלך תהיה שק החבטות ואת מקווה שגם הוא לא מעוניין שהבת שלו תהיה הילדה שמרביצה, ושאת מקווה שהפרדה תסייע לבת שלו להפסיק את ההרגל הזה (או משהו כזה). אני בטוחה שהוא קצת אבוד, אני בטוח הייתי אבודה במצבו - אבל הבת שלך לא צריכה להיות הקורבן (וגם לא הבת שלו וצריך לעזור לה לצאת מהדפוס כדי לא לקבע אותו, בטח לא על הגב של הבת שלך).

אולי גם ניעור יגרום לדברים לחלחל פנימה במקום לעבור ליד האוזן.

סיטואציה נורא עצובה.

מותק 9

New member
בדיוק

ואולי כדי להשקיט את המצפון להבטיח שתפגישו אותן מעבר לשעות הלימודים כשאתם יכולים להשגיח....

The Bellinda

New member
את צודקת, עכשיו אני רק צריכה לנסות לנסח את זה

לעצמי בצורה שאוכל לחיות איתה בשלום, מבלי שארגיש שאני מטיחה בו דברים לא נעימים, אלא פשוט בצורה קורקטית ועניינית.
תודה!

מאורית9

New member
מסכימה עם כל מילה

זו סיטואציה מאוד מאוד עדינה ורגישה
וליבי על האבא והילדה
אבל מעל הכל את צריכה לדאוג לטובת הבת שלך וללא ספק שה״חברות״ בין הבנות לא טובה ומיטיבה עם אף אחת מהן
אז צריך לגייס כנות ולנסח את הדברים בצורה עדינה אבל ברורה
ולעמוד על כך מול היועצת שהן לא יהיו יחד בשנה הבאה

בהצלחה

adif11

New member
מסכימה עם כל מי שכתב לך שהבת שלך באה

לפני כל שיקול אחר.
הייתי משוחחת איתו ומסבירה לו שהבת שלו מאוד אלימה לאחרונה.

The Bellinda

New member
תודה לכל מי שענתה

אחרי התייעצות עם חברה נוספת שנמצאת בסוד העניינים ומכירה את הנפשות הפועלות וגם עם הגננת של הצהרון סיכמנו שהכי טוב שאשים את הדברים על השולחן בצורה עדינה וכנה, ואומר לו שאני חושבת שעדיף לטובת שתיהן שייפרדו בשנה הבאה. הגננת בצהרון אומרת שהיא חושבת שהוא יודע אבל בגלל הקשר בין המשפחות נוח לו להתלות בקשר בין שתיהן במקום להתבונן בו בצורה אובייקטיבית ושאם אזום שיחה כזאת בצורה נעימה, אין סיבה שהוא לא יבין.

נקווה. לא מתה על היוזמה הזאת, אבל כנראה שלטובת כל המעורבים עדיף שזה יבוא ממני.

תודה על הרעיונות החכמים והאוזן הקשבת.

למעלה