שאלת זהות לכולם

desert water

New member
אקולוגית יקירי..

לכל קבוצת בעלי חיים בטבע יש שימוש, האוכלוסיה של הזבובים למשל, כמה שחשבת ששאלך מתקילה ומתחכמת... הזבוב ניזון מצמחיה מסוימת ובכך שומר על איזונה (יחד עם חברת חרקים מגוונת) ומעליו בשרשרת המזון ישנם עכבישים ועוד רמסים טורפים וציפורים שניזונים מהזבוב הזה, או יתר אוכלוסיית חרקים תלוי בסוג הציפור וכיוצא בזה, וכך הציפור מדללת את אוכלוסיית החרקים ומאזנת אותה... וכן הלאה.

בטרפלי

New member
יקירתי

לא שאלתי בתאוריה הטבעית למה זה ככה שאלה של מחשבה פנימית סיבה פנימית שלך למה זה ככה למה את חושבת שיש זבובים? שאלי את זה אותך אישית ולא קשור לטבע אלה לתכונות אני לא מתכוון למה שהזבובים עושים בגדול אלה לתכונות למה לא עשו זבוב פיל? למשל? תחשבי על זה עכשיו בצורה הזאת ותעני למה בראו זבוב ולמה בכוונה בתכונות הללו

desert water

New member
ה-זבוב.

בטרפלי, גם אם נניח בראו את הזבוב בכדי שתקיץ בוקר אחד ותשאל את עצמך ואותנו למה זבוב...זו עדיין לא תשובה. אני עניתי לך מתוך מה שידוע לי, לא מתוך נקודה שאני אינני עומדת בה, לפי נקודת המבט של הבהרתך על השאלה כעת אני יכולה לומר לך שיכולת לשאול אותו דבר בצורה שאולי תישמע נדושה אבל הולכת כך "למה אנחנו כאן, למה יש אנושות" וזה יהיה על אותו המשקל, אבל שאלת על חלקיק בתוך משהו שכן מוכר ולו כן יש תפקיד מאוד ברור, למה לא עשו זבוב פיל? כי עשו גם זבוב וגם פיל, ולמה פיל לא עף? כי המבנה שלו לא מתאים, שאלתך לדעתי לא תואמת את ההסבר, נאמר תגיד, למה לא עשו זבוב ורוד, גם לזה יש הסבר, אז תשאל, למה לא עשו את הצמחים ורודים? אבל נניח ועשו, שאר הסביבה ולצורך הדיון הסביבה האקולוגית, היתה מותאמת לכך, היתה מותאמת לכך שהזבוב ורוד או השיחים ורודים וכו´ מפני שהסביבה פועלת על מאזן מסוים, וזה לא שזה מאזן שאפשר להפריח ולכנות תאוריה...כמו שלל תאוריות אחרות. שאל את אותה הכוונה בצורה שונה.

בטרפלי

New member
לא חשוב ויתרתי

לא הבנת את רצוני או שלא רצית לענות לגבי זה אז לא חשוב כבר עזבי לא משנה

בטרפלי

New member
את גם בעדה????

אפילו את מעורבת בקנוניה הזאת????. איכ! למה אי אפשר לענות בצורה אחרת על השאלה שלי? בצורה שביקשתי? עזבי ויתרתי על הסיכוי לתשובה אמיתית לא חשוב כבר

desert water

New member
אלדר...

זה לא שהיא גם בעדי, פשוט השקים שלי מגיעים נורא מהר בדואר... קנוניה או לא? :)

שאלה מעניינת אולי גם אני שואל...?

סתם אני פשוט עייף לגמריי...:) הכל טוב פשוט אין זמן לנשום וגם קשה לי להשאיר לכם הודעות כי המחשב בקושי סוחב אז תעשו את הטוב ביותר שלכם לעשות טוב עם עצמכם יקיריי אוהב תמיד ולא שוכח (למרות שאני מרגיש כמו בן בית שלא ראה כבר הרבה זמן את הבית) שלכם בלוז ולפעמים גם אמיר... :)

Tal_Ya_Tal

New member
אלדרוש´ ../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gifלמה אתה../images/Emo29.gif

תמיד לוקח את הכל כל כך אישי?! אווו, לא הייתי צריכה לשאול!! אני צריכה לדעת עם סטליום שכזה בסרטן ועוד עם הירח בפנים
אז מה, אסור לי להסכים פעם אחת עם עידן? אין שום קנוניה נגדך ואל תהפך לי לפרנואיד. O.K? L&L TALYA

Paul Even Paz

New member
לבטרפלי .... פרפר נדמה לי

כמו כל יצור אחר שקיים כאן, צורך הלימוד. יש לראות בכל יצור פוטנציאל חוותי בו יכולה להיכנס נשמה, לאו דוקא של אדם, כדי ללמוד, להשוות.

ועוד דבר..

הזבוב שואל,למה האדם קיים? ישנם סוגי זבובים שכל תקופת החיים שלהם זה 12 שעות יענו יום. מה הם מספיקים לעשות ביום,?זה זמן קצר מאד. והזבובים אומרים לעצמם בסוף היום,אוי מתי זה ייגמר החיים האלו כל כך ארוכים!איך בני האדם מסוגלים לסבול 60--70 שנה.

למעלה