שאלת התייעצות
בוקר טוב לכולם
אני אובדת עיצות וכבר לא יודעת מה לעשות ולכן פונה אליכם. יש לי ילד בן כמעט 4, לאחרונה אני מקבלת טלפונים שבועיים מהגננת שלו, שהוא אנרגטי, שהוא מאוד מאוד שובב, שהוא מפעיל כוח (הוא ילד מאוד חזק, מהרגע שנולד היה פשוט חזק) הסרתי לגננת שזה ילד ואי אפשר להפוך ילד לרובוט, שילד צריך להוציא אנרגיות ואם היא גננת כ"כ טובה כמו שהיא טוענת, היא אמורה לדעת להתמודד איתו, בתגובה ענתה לי "או אבחון או שאנחו מוציאים אותו מהגן" אמרה לי שחנק ילד ורק ברגע האחרון היא ראתה, השאלה שלי, איפה היית עד הרגע האחרון???? אמרה לי שנתנה לו מספריים והוא גזר לשתי בנות את השיער, אז למה את נותנת לו מספריים ללא השגחה? ונניח גזר לילדה אחת, איפה היית חצי דקה אח"כ כשהוא גזר לשניה??? רשמתי אותו לחוג יצירה והילד פשוט תענוג לעניים, מקבל מחמאות, משתתף יפה, לא שמעתי תלונה אחת(!) על אלימות. שנה שעברה רק מחמאות קיבלתי מהגננות בגן הקודם. אח שלי אומר שפשוט הם רוצים לפנות מקום בגן לילד אחר ובגלל שכביכול אני אם חד הורית ואין לי גב הם פשוט הדביקו לו סטיגמה של ילד מופרע. בבית הילד מתנהג בסדר גמור. לא רוצה לקחת אותו לאיבחון, שלא יחליטו שהוא צריך כדורים או משהו, הילד שלי אנרגטי ואוהב לרוץ ולקפוץ, אז??? צריך להשבית אותו??? אשמח לשמוע את דעתכם ותודה למי שהגיע עד לכאן
בוקר טוב לכולם