שאלת השווה...

יוקאס

New member
שפה ארכאית זה מושלם - שפה מליצית אפילו יותר

לא התכוונתי לדכא אותך, אני יודעת שנשמעתי קצת בוטה ואני ממש לא רוצה לפגוע בך - להיפך אני רוצה לעודד אותך להמשיך ולהצליח כי אתה לומד משהו מיוחד! כולם לומדים כלכלה ומדעי המחשב ומתימטיקה וכימיה ועוד ועוד ועוד - אבל רק מעטים לומדים ספרות ועוד מעטים מתוך המעטים לומדים ספרות אנגלית - אז תראה בעצמך כחלק מהשופרא דשופרא! כן! גם לי מותר להשתחצן ולהסתנב קצת! מה יש?!
אני לומדת ספרות אנגלית!!!!!!!!!!!
וכל כך כיף לי!
אם כי אני בטוחה שכמעט כל מי שלומד מה שהוא רוצה כיף לו... (אני מרככת תקיפות עתידיות)
בבקשה אל תרביצו לי חזק מדי, יש לי נפש עדינה ורכה! שלכם לעד!

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

כולם לומדים מתמטיקה?...
רק כחלק ממדמח וכדומה...

תאליה 83

New member
אל תילחץ בקשר לחיבורים

גם אני חששתי מזה מאוד בסמסטר הראשון. הרי בבי"ס תמיד הייתי זאת שרושמת בקיצור נמרץ, בעוד השאר התמחו באמנות המריחה. למה פתאום דורשים ממני אורך מינימלי של חיבור? ... אבל היו לי הרבה הזדמנויות להתאמן במהלך הסמסטר וגם החומר היה קרוב ללבי, כך שבמבחן לא היתה שום בעיה
איפה אתה לומד?

RichardSmith

New member
אני מתחיל בעברית.

יותר נכון נשאר בעברית (לאחר שנתיים מתמטיקה וכלכלה). תודה רבה!

תאליה 83

New member
Middle English rules! ../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

באמת שפה יפה ומעניינת. קראת את צ'וסר? בכל מקרה אין לי ספק שהקורסים שעוסקים בתקופה הזאת הם בין הקשים ביותר בתואר.

M o n a L i s a

New member
הכל סתם בלבולי מוח...

אף אחד לא יכול להגיד שמקצוע הוא קל עד שלא למד אותו בעצמו והצליח בו. היו לי הרבה דיעות בהתחלה, אבל הבנתי שצריך פשוט קצת כישרון, הרבה מוטיבציה ובעיקר לדעת ללמוד וניתן להצליח בכל תחום.

RichardSmith

New member
לדעת ללמוד... ../images/Emo122.gif

השנה קבעתי לעצמי, קודם לימודים ואחר כך משחקים... השעות שהקדשתי לתפוז ושאר השטויות...

M o n a L i s a

New member
ומה אני עושה עכשיו? ../images/Emo3.gif

אבל אני לומדת בצורה שונה, או שאני סופר מרוכזת או שלא נשאר אלא לגלוש בתפוז או לראות טלווזיה עד לפעם הבאה...

RichardSmith

New member
כל עוד הציונים מדברים בעד עצמם...

וכמובן עדיף שאת יודעת גם לאחר המבחן את החומר... מכיר אחת שכבר לא זוכרת את מה שלמדה בשנים הקודמות... היא יודעת בקווים כללים...

יוקאס

New member
אנחנו שטויות?!../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

uri80

New member
המקצועות הריאליים הרבה יותר קשים

ממדעי הדשא. מן הסתם, מתמטיקה בראש. ולא, לא למדתי מתמטיקה באוניברסיטה ולא מעוניין לפגוע באף אחד/ אף אחת, אבל די אוביקטיבי בעניין.

Light Spark

New member
מה דעתכם על ההנחה שמקצועות

ההנדסה (חלקם) נחשבים קשים ביותר, בעיקר הנדסת חשמל, הנדסת מחשבים. בעיקר כי הם משלבים גם מתמטיקה וגם פיזיקה וגם עוד דברים...

RichardSmith

New member
השאלה ברמה...

אין ממש צורך לנסות לדמיין איך נראה R^4 בהנדסת חשמל, לא? (כאילו יש צורך לדמיין זאת במתמטיקה, סתם נשמע מגניב להגיד.
)

למעלה