שאלת השבוע....

אניהו

New member
שאלת השבוע....

וקודם כל שיהיה שבוע טוב ושקט - למרות הבנאליות שבברכה זו. טוב..הינה אני שוב מטריד עם שאלתי. האמת שהפעם לא צריך הרבה מחשבה על מנת להמציא תשובה נאותה כי...אין כזו. בלי עומק חברים...ספונטיות!!! מה הייתם עושים עם מליון דולר??? התשובה שלי חד משמעית...חוזר לטייל ולחקור עולם. אבל מלבד זאת הייתי מפסיק לעבוד למשך כמה חודשים ומתחיל לצאת עם הרעיון שלי לרחוב ולדבר עם אנשים. וזה מביא אותי לנושא הבא!! יצא לי לשוחח עם אנשים על אותםרגעים קטנים של קסם.על כוסות שנשברות ועל היכולת לשנות שטמונה בנו וההיענות די מרשימה. מדובר אמנם במספר מועט של אנשים אבל...זה מדבר. להעביר הלאה! בבקשה.. תשובות מקוריות תתקבלנה. לא לתרום המוווון מהמליון ו...תמשיכו לחלום. אניהו. מחלק אשליות ודולרים... "בטח שנגיע יא אליס מפגרת" אמר החתול "...אם רק נתמיד בהליכה"

ה מוזה

New member
"לו הייתי אי ירוק בים"...

לו היו לי מיליון דולר ..... הייתי קונה אי ירוק באמצע של אוקיאנוס כחול ומזמינה לשם את ילדי העולם ..ילד איראני ,ילד סודני,ילד מצרי ,ילד אנגלי ילד ישראלי , ילד פלשתינאי , ילד טורקי , ילד אמריקאי ....ילד מכל אומה לאום עדה ודת ..ילדים שיבואו לחיות באי ירוק . נטולי עבר ,היסטוריה ..נטולי סיסמאות ,חינוך , הטפות .. שיגדלו זה לצד זה ..יעבדו את האדמה ,ישמרו על מי הים זכים וטהורים ינשמו את אותו אוויר נקי ..יצללו באותו מימי מפרץ לחופו של אי שלוו משקיעה עד הסנט האחרון .. בלתת לילדים עולם חדש וכל חיוך של ילד על האי הירוק ..היה שווה מיליון דולר .. וככה הייתי יכולה להיות מולטי ביליונרית .. הו לי המון חיוכים מאושרים יחד עימי באי ירוק ..באמצע שום מקום

אני חושבת שאת צריכה יותר ממליון...

דולר מוזי כדי להיות על "אי ירוק בים", אבל אהבתי!! ובכלל אניהו... קשה לי לחלום רק על מליון דולר... תעלה את הסכום!!

../images/Emo45.gif

אני רוצה את הנייד מוזי...

קונכית

New member
מיליון דולר....

החלטתי "לדפוק כניסה".... ישר למים העמוקים של שאלון השבוע... אני יכולה להיות מעט מתחסדת והרבה אמיתית ולומר שהייתי מוותרת עליהם לטובת האשלייה..שהרי אם קיבלתי מליון דולר בורח לי החלום של "מה הייתי עושה עם מיליון דולר"....בעיה. ואני יכולה להחליט שעם מליון דולר...חלק לצדקה חלק למשפחה וחלק אלי ולחלומות על טיול לחו"ל..

שיריה

New member
רק הדברים השיגרתיים...

ניסיתי לתת לדימיון לעוף, ותמיד נשארתי בדברים הרגילים... סוגרת את החובות! משלמת את המשכנתא! פיליפינית לאמא. מבססת את העתיד של כל המשפחה. שאפח'ד לא ידאג יותר כי אין כסף שיתפנו לחשוב על דברים חשובים יותר... לומדת. את כל מה שרציתי. דרמה, נגינה אומנות ופיסול ויש עוד כל כך הרבה... וכשהעתיד שלי מבוסס, אז תמיד חלמתי לפתוח מסגרת לא גדולה, קטנטונת חמימה וביתית, לילדים בעלי הפרעות קשב וריכוז שנפלטו ממערכות חינוך, לילדים ממשפחות קשות. בבית גדול ומרווח על גבעה, עם המון בעלי חיים והמון ירוק מסביב.

אני ..

אזרוק את המיליון לפח! ואחלק בחינם חיוכים לכולם.. כי כסף בסופו של דבר כסף בא והולך.. אבל אושר וחיוכים יכולים להישאר אם מדביקים את זה לאנשים .. אתם יודעים מה , אם אתם לא רוצים שאני אזרוק מיליון אז.. אני "אקנה" אושר לכוווללםם.. שבוע טוב

כשאניהו שואל ..

שאלה דימיונית ( מבחינתי היא דימיונית..) אז יש תשובה דימיונית.. הלוואי והיינו יכולים לקנות אושר... זה היה הרבה יותר קל!!!

שאלת השבוע

לוא היו לי מיליון דולר...בטח היו נעלמים תוך שבוע.יש לי כה הרבה תכניות רק צריך לעשות את סדר העדפיות.מה הכי חשוב ומה פחות.ואני חושבת על הילדים בבית חולים איך אפשר להקל עלהם שם ולשמח אותם. הייתי תורמת הרבה לבית חולים.כך שכולם יהיו בראים .נותנת לכול האנשים חסרי העבודה שיהי להם כול מה שהם רוצים הכול בשפע.והיריעה כה רבה בטח לא אסים כול מה שאני רוצה אך משפחתי גם היתה נהנת ולכול ילד שלי בטח היתה דירה .טיולים לחו"לעים בן זוגי האהוב ויש אחד שמסתובב עים סברארו 87 הייתי קונה לו טיוטה חדשה שימשיך לחייך תמיד .

רותיקה

New member
אם היה לי מיליון דולר

הייתי משחדת את הרמטכל או את הקבן שיוציאו אותי מהצבא.... :(

רותיקה

New member
איזה חופשה ואיזה נעליים...

כולה אפטר מיסכן... שיריה- אני רוצה לצאת מהצבא, אבל לא על אי שפיות....

שיריה

New member
בשביל זה...

את לא צריכה מליון דולר, את פשוט צריכה לדבר עם הנעל...

ה מוזה

New member
חחחחחחחחחחחחחח

שיריה כמה צחקתי לי אחרי שדקה אני תוהה מה הקשר לנעל נפל לי האסימון

שיריה

New member
....

ואם כבר אפשר לשרשר... אז קרה לי משהו נורא מצחיק היום... בבוקר הייתי שיא הלא מאופסת ושיא העיפה, הלכתי לסיפריה ויפה יפה ביקשתי, שירים של משוררים ישראלים כמו גולדה מאיר... הספרנית מסתכלת עלי כאילו אני מדברת סינית, ואומרת... שירים ישראלים זה שם, והולכת לה... רק אחרי כמה דקות קלטתי את השטות שאמרתי... איזה פדיחה!

למעלה