שאלת השבוע:

חולוני

New member
מעריצים של אילנה אביטל.

רואים "משמר המפרץ" רק בגלל דיויד הסלהוף...

חולוני

New member
וגם קליפורניקיישן..

חוץ מהם, אני אוהב כל דיסק שקניתי אי פעם. וכבר אין סיכוי שאני אקנה דיסק שאני לא אוהב..אני את הלקח שלי למדתי.

סליידר

New member
../images/Emo6.gif הדיסקים של בריטני!

את השניים הראשונים קניתי כשהייתי הרבה יותר קטן ולא הבנתי כלום מהחיים שלי. את ה3 זכיתי. האמת, לא שמעתי אותו מלא פעם אחת אפילו. איכסה אתם בטח נגעלים ממני עכשיו. זה בסדר גם אני...

פעם אחרונה שאתה כותב בפורום הזה!!

סתאאאם. אפשר להבין אותך, אני קניתי את הסינגל MMMMMBOP של הנסון אז אני מבין לליבך, יש לך עוד תקווה :) גם אני זכיתי באיזה דיסק חינם בטיול שנתי שהיה לי בכיתה י"ב - של ה-BLUETONES. מישהו מכיר אותם בכלל?

שם הדיסק שלהם שיש לי הוא fade away

אומר לך משהו? בדקתי אותו היום בבוקר אחרי כמה שנים טובות שלא נגעתי בו - לא משהו האמת, אני לא יכול להקשיב להם יותר מדי זמן ברציפות.

Eclipsed 0

New member
היו כמה...

נראה, יושבים לי כאלה על המדף ברגע זה... Pink Floyd - The Division Bell (מה שקורה כשווטרס לא כותב את הליריקה. הנגינה מקסימה, אבל הליריקה גרועה כל כך, שזה פשוט לא מספיק.) Dream Theatre - Imaged And Words (לא, זה די חמוד. אבל פשוט לא שווה קנייה.) Soundgarden - Superunknown (משעמם כל כך. הנגינה כל כך מונטנית, הם חוזרים על עצמם יותר מבריטני ספירס. לא חושבת שהצלחתי לשמוע את זה עד הסוף אפילו, בלי להרדם.) דיסקים של דאנס-פופ שקניתי בגיל 12 (אבל השמדתי את כולם אחרי חודש)

למעלה