שאלת השבוע:

@יעל@

New member
וואלה??? נחמד לשמע את ווסטלייף

שדרים מטאל.... במיוחד על בריטני כבר שמעתי אבל.... כשחושבים על זה זה מה זה מוזר בריטני ומטאל? אחרי השירים האידיוטים שהיא עושה??? ווסטלייף? אחרי השירים הקיצים שלהם??? אחרי מה שעשו להם בארופה כל להקות הרוק......

חולוני

New member
קנית את הדיסק הלא נכון!

עבדו עלייך... זה גריינדקור ולא גריינקורד... עבדו עליך ובגלל זה התאכזבת, מבין ללבך...
פעם הבאה תשתדל לקנות את הדיסק הנכון. ואיפה השגת את הדיסק של ווסטלייף? זה דיסק מחתרתי שיצא רק ב-2 עותקים..(שאחד מהם נמצא אצלי, אחרי שהשגתי אותו תמורת האוסף הגות´י של הספייס גירלס) אין סיכוי שהשגת אותו, שוב עבדו עלייך.. פשוט אין לך מזל הא? לא נורא..

אנה-

New member
גם אני אז??? זה לא אומר שאני לא

קונה.. אני יכולה להוריד כמה שירים של להקה ואם אני אוהבת אני הולכת לקנות... קצת כבוד לאומנים שהשקיעו...

PORCUPINE

New member
מסכים...

עם כל מילה. מוריד כמה - אם סבבה ושווה את זה ואפשר למצוא בחנויות - רץ לחנות. בלתי אפשרי - נוריד הכל.

Black Bass Beam

New member
ממש לא

זה פשוט בגלל שאין לי איפה להשמיע אותם. אין לנו מערכת סטריאו אחת בכל הבית... אז גם לקנות אחת כזו, וגם להוציא כסף על דיסקים? לא חבל?

אילתושי

New member
לי יש שניים

hitman 2000 (ואל תשאלו אותי למה) והאוסף של nick darke - כי אני בדרך לקנות את כל הדיסקים. לא אהבתי את הרעיון שמישהו מחליט בשבילי איזה שירים יהיו שם.

hospital_food

New member
?

נראה לי שאת הבנדם הראשון שקנה גם את היטמן וגם את דרייק בהחלט מוזר מאוד חבל שלא התחברת אליו, הוא כותב שירים מדהימים ו Northern Sky שלו זה השיר הכי מדהים שנכתב איי פעם(לדעתי).

אילתושי

New member
!!

דווקא כן התחברתי אליו, מה שאמרתי זה שאני רוצה לקנות את הדיסקים ה"מקוריים", יענו לא את האוסף אלא את הכל. :)

riorx

New member
יש שניים

חמי רודנר-גאולה. אכזבה נוראית מזמר שממש אהבתי כשהוא היה באיפה הילד. diana krall-love scenes דיסק מאכזב מאוד.

MOFO

New member
הדיסקים של אופספרינג...

קניתי אותם בכיתה ד´ בערך... לא ידעתי מה אני עושה... סתם דיסקים עלובים עם חרא של מילים

למעלה