שאלת השבוע:

@יעל@

New member
שאלת השבוע:

האם היה דיסק שקניתם והצטערתם שקניתם אותו??????

ace of base - flowers

מכל האוסף הענק של 12 הדיסקים שלי בחרתי דווקא את הדיסק הזה. לא יודע איך הגעתי למצב שקניתי אותו, אבל עובדה שזה קרה. כנראה זה היה בתקופה שלא היה לי מושג מהחיים שלי ועדיין הייתי מושפע מפופ זול, אבל למרות זאת יש שם שיר אחד טוב - cruel summer - מה שנקרא הרע במיעוטו.

Hanson הראשון

From Dusk Till Dawn - OST The Flinstones - OST Men In Black - OST יהודית רביץ - געגוע

איך שכחתי את הנסון?

והגרוע מכל הוא שרכשתי את הסינגל של MMMMMMMMBOP ולא את האלבום עצמו. עוד דיסק שטוב רק לפריסבי.

חולוני

New member
לחבר שלי יש דיסק של הנסון!!!

אני עד היום צוחק עליו על זה..
MMMMMMMMBOP הזה זה אחד מאסונות הנייטיז..

Charlotte

New member
אוי הנסון!

גם אני! ועוד התחננתי להורים שלי שיקנו לי אותו!
טוב, לא נורא, נחיה.

@יעל@

New member
אצלי זה דווקא השירים מהפרסומות

הדיסק האחרון שיצא.... חצי מהשירים שם יש לי עוד מלפני שחשבו בכלל לשים אותם בפרסומות והחצי השני זה שירים לא יפים (אבל לא נכלול את השיר של BLUR מהפרסומת של פלאפון נדמה לי)

אם כבר מדברים על שירים מפרסומות...

יש שיר אחד מהפרסומת של קסטרו, מן סלסה כזה (אני ממש לא מבדילה בין הסגנונות). זו הפרסומת השינה שסנדי היקרה צילמה בקובה וכאילו היא נכנסת ורוקדת עם איזה חתיך עולם שמתלהב ממנה לגמרי, ואז הוא קולט שעל השמלה שלה כתוב "קסטרו" בכל מקרה פזמון של השיר הולך משהו כזה (ותתכוננו, זה די עילג) "סי סי סי... נהנהנהננהנו... סי סי סי..." באמת רק לדעת איך קוראים לו, מי מבצע, אני כבר אמצא את השאר. תודה.

@יעל@

New member
את השיר הזה דווקא אין אבל יש שם:

SE VIDA E של פט שופ בויז מהפרסומת של בנק לאומי SET ME FREE מהפרסומת של מתאים לי TRUE COLORS מתוך הפרסומת לטמבור ושיר הנושא מהבולגרים NE ME QUITTE PAS ועוד ועוד.....

את יודעת על מה אני מדברת! ../images/Emo13.gif

יש לך מושג איך קוראים לו ואיפה ואפשר להשיג אותו?

Papito

New member
הדיסק הגריינקורד של בריטני

איזה בזבוז של כסף וגם ה Kings Of Black Metal של ווסטלייף איזה מישו המליץ על שני הדיסקים כאן בפורום ומאוד התאכזבתי

@יעל@

New member
מה קנית את הדיסק מטאל של בריטני...?

ומה לווסטלייף ולמטאל????

חולוני

New member
אלו דיסקים מחתרתיים..

בגלל זה לא שמעת עליהם.. רק לאנשים בודדים בעולם הזה יש אותם.

למעלה