שאלת השבוע- Things are gonna change

רגע עוד שניה לפני שלישון.

וואלה... אנשים משתנים עם השנים. יש תקופות לכל אחד וליוינו את טורי עם המוזיקה שלה לאורך כזה פרק זמן [איכס, פרק זמן
] ... בכל אופן, איך אפשר לצפות שהיא תשאר..? בדיוק..? לא ציפיתי, והאמת שאני בנאדם שקל לרצות אותו אבל טורי זו אותה אחת שכתבה את כל זה אז מה אם היא כבר במקום אחר זה מדהים שהיא במקום אחר וגאד ראיתם איך האישה מנגנת?? אני לא חשבתי שהיא היתה לא קשוררה בעליל לשירים של עצמה.. ממש ממש לא. לא יודעת, אין לי הרה למה להשוות אבל לא יכולתי לבקש יותר ממה שקבלתי, למען השם, טורי בחצר האחורית, ג'סט אבאוט. והשירים הם השירים שהיו והיא מה שהיא היתה אני רק קצת מרגישה כאילו פגשתי גרסא מאוד הזויה של אלוהים והיא חבקה אותי ואמרה לי שיהיה בסדר אני רק לא מאמינה את מי ראיתי מנגנת וכמה מדהים, כל פעם שאני נזכרת השירים מדהימים. הם עדיין אותם השירים המדהימים מה שהוריד מהערך הוריד ומה שהעלה העלה בכזה בוּסט... אבל האמת שמאז ההופעה אני שומעת אותה הרבה פחות היא עדיין ה-. ה-איידול, ה- הכל בערך.. אבל כאילו קשה להתקרב אליה עכשיו ודווקא מרב איידוליזציה, כמעט. כמעט שנהיה כואב לשמוע את השירים שלה. לא בטוחה איך להסביר בדיוק. אבל אני עדיין שומעת. מדי פעם. לא מעט פעמים! למרות שכואב. ובגלל, חהחהחהחה. נו. שוין.

למעלה