יופי, רק לך חיכיתי ../images/Emo25.gif ../images/Emo120.gif
"לא רלוונטי עם מי טומי לפיד הולך לישון" תודה לך, בדיוק למשפט הזה חיכיתי, כדי להבהיר נקודה קטנה.... מהמושג "נטיה מינית" נורא קל מיד לחשוב על מין, למרות שבמיניות מין הוא פן אחד מתוך רבים. זו תפישה שאני מוצא שמקבלת ביטוי לא מעט בקרב סטרייטים - אם הם גיי פרנדלי זה מופיע במשפטים כמו "מה זה משנה עם מי מישהו שוכב", ובפיהם של מי שפחות גיי פרנדלי, בהקשר "יא מ**יינים בתחת". יופי, רק שזה מגמד את ההומוסקסואליות לרק אחד מצבעי דגל הגאווה, וממעיט בערכם של הצרכים האמיתיים - אהבה, זוגיות, בניית תא משפחתי וכאלה מין - שהם לא לגיטימיים בעיני החברה והחוק היום, ועליהם אנחנו נלחמים. אז לשאלתך - כן. אם ח"כ מסויים מצביע נגד חוק שיאפשר השוואת תנאים לזוג מאותו מין - אני חושב שזה מאוד רלוונטי לציבור - שאותו ח"כ בסגור ליבו היה רוצה לאהוב בדיוק באותה הדרך שהוא אסר בכנסת. ולנושא הזמרים והאמנים - בתור מי שגדל בחברה שבה נדמה שהומוסקסואליות היא האנטי-קרייסט של גבריות - יכול להיות שכנער הייתי הרבה יותר שלם עם עצמי אם כמה מהזמרים שהיוו עבורי מודלים לגבריות ובעצם היו הומוסקסואלים - לא היו נשארים בארון, ובעשותם כן שידרו לי שהמיניות שלי לא לגיטימית. אני אחדד את זה. זה לא שאני חושב שזמרים מוכרחים לשיר ע"פ נטייתם, שיר הוא שיר. אבל זמר הוא לא רק אדם ששר שיר, כי אם כן לא היתה לו פרנסה. זמרים הם סמלים, והם אישי ציבור, ולתדמית שהם בונים יש השפעה על הקהל שלהם. אם זמרת מכורה לסמים קשים, לא הייתי רוצה לראות אותה מככבת בקמפיין נגד סמים. אם זמר מכה את אישתו, לא הייתי רוצה לראות אותו שר במופע התרמה למען מקלטים לנשים מוכות. ואם זמר מדחיק את נטיותיו, ומסרב להודות בפני עצמו שאהבה אמיתית הוא ימצא רק עם גבר - אני לא רוצה לשמוע אותו שר על אהבה.