שאלת השאלות

Ixion

New member
כמובן - הנה:

התוכנה נקראית Audacity. היא בחינם, יציבה וקוד פתוח. אחת הטובות בשוק, מנסיון. אפשר להוריד ישירות מכאן. (קליק ימני לשמירה) בשביל להקליט ישירות לMP3, צריך להוריד את הCODEC החינמי, ולהתקין אותו בתוכנה כשהוא שואל איפה זה. תוכנה נהדרת! כדאי לשחק איתה קצת בהתחלה, בשביל להכיר מה מי מו. אם יש לך בעיות עם התפעול\התקנה, דברי איתי.

תודה

את התוכנה הצלחתי להתקין, הבעיה שלי היא בקודק, רק לא הבנתי מתי להתקין בתוכנה? כשאני פותחת אותו מהכיווץ? ד"א, תודה על ההסברים הסלולאריים

Ixion

New member
כשאת שומרת

בתור MP3 לראשונה, זה יבקש את הCODEC ההוא. בשביל לשמור משהו כMP3, אחרי ההקלטה תעשי file > export to MP3

Ixion

New member
כן.

את יכולה אפילו לשנות את מאפייני הMP3 שם בדרגות נמוכות יותר (בכ"ז זה רק דיבור ולא מוזיקה) - וזה יקח אפילו פחות. על כל דבר, את מסתכלת על מגה לדקה בערך.

idogreen

New member
גם עם

גם עם ה- COOLEDIT עבדתי, ולדעתי היא קצת מקצועית "מדי" למטרות הקלטת הרצאות. בכל מקרה צריך רק לנסות וליצור בעזרת תוכנה בסיסית כלשהי קבצים של 8000MHZ ולא 44,000 , זה המתכון ליצירת קבצים קטנים.

טובהמ

New member
המלצות על מיקרופון??

איזה קונים ואיפה? אני רוצה לדבר באמצעות תוכנת סקייפ, וצריכה ציוד מתאים. יש המלצות?

senseBOP

New member
בשביל לעבוד עם סקייפ אני ממליץ לך

ללכת על שפורפרת USB. יש המון כאלה, והן לא יקרות מדי. (אין לי קישורים, אבל אני בטוח שקל למצוא אותן) בגדול, אם יש לך מצלמת אינטרנט חדשה אז כבר יש לך מיקרופון. אני מדבר עם הורי כמעט כל יום באמצעות סקייפ והמצלמה שלי. אם את לא רוצה להוציא יותר מ-100 שקל, את יכולה לרכוש אוזניות כאלה המגיעות כבר עם מיקרוםון (כמו של טלפנים). הן זולות, וטובות. אני לא כל כך אוהב אותן, כי הן מגבילות במרחב התזוזה, ולא ממש נוחות לשימוש ממושך.

gozala

New member
סקייפ כ"כ טוב שאני עם המובנים

גם המיקרופון וגם הרמקול המובנים במחשבים הניידים... הם מעולים ועם סקייפ עובדים שיגעון, כך אפשר להסתובב במטבח ולהכין קפה תוך כדי שיחה, עזבתי את האוזניות, יותר נוח בלעדיהם. לבעלי אגב יש IBM שרכש בארץ, אין לו מיקרופון מובנה...

Ixion

New member
אני לא יודע כמה אנשים יודעים את זה,

אבל לכמעט כל הניידים *אין* מיקרופון מובנה... זה מין דבר נחמד שיש בעיקר למחשבי IBM ולטבלט PC-ים.

gozala

New member
../images/Emo4.gif נעלבתי בשם MDG-CICERO-HP

AVERTEC אולי גם TUSHIBA. לבעלי יש IBM שרכש בארץ ואין לו! כל השאר המוזכרים כאן נירכשו בחו"ל והם עם מקירופונים ו(כמובן) רמקולים מובנים. והרשימה כוללת: שלושה HP, שני MDG, אחד סיסרו (שניים כאן ברשימה הן חברות "פרטיות" קנדיות ולא מוכרות בכלל) ו-שני AVERATEC למעשה אין לי (ולבני משפחתי) נייד אחד בלי זה, חוץ מה-IBM מהארץ, כאמור! רגע, אולי התכוונת ההיפך?

Ixion

New member
אני לא יודע, אני לא נתקלתי ביותר

מידי מחשבים עם מיקרופון מובנה.

senseBOP

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

Ixion

New member
קונים נייד רק אם משתמשים בו כנייד.

אם אתה צופה שהמחשב שכביכול תקנה ישאר בבית כמעט תמיד, אז כדאי לעזוב את הקטע של נייד, וללכת על נייח חזק יותר. מחשב נייד נותן לך חופש מסויים, כמו לעבוד בכל מקום מבלי לאבד פונקציונליות של מחשב אמיתי.

למעלה