שאלת השאלות

popit

New member
:-O../images/Emo58.gif

יש משהו בדברייך. ובעוד דברים שהוסיפו פה.

../images/Emo58.gif

לפי מה שאמרת, לי יותר נראה שטונקס היא לא טונקס, אלא מישהו מדה מאלפוי'ס (
) עם שיקוי פולימיצי!!!!11 בכלל כל הזמן שקראתי את ההודעה שלך הייתי בטוחה שאת מתכוונת לזה... לא לקשר ביניהם.... יכול להיות שזה מאלפוי שניסה לחזור לחדר הנחיצות או משהו בתור טונקס (לא יודעת איך הוא השיג משהו שלה. בכלל, מה קורה אצל מטמורפמגוסים בשיקוי פולימיצי?) והוא מישש את החלק של האות האפל כי הוא רגיל שהוא שם, ולטונקס אין אחד כזה. והחלק: "was it imagination, or did malfoy like tonks לייק? לא דווקא במובן של מחבב, אולי במובן של look like?

ToryMaster

New member
יפה לך

אבל אנחנו קוראים מהראש של הארי, ז ההשערה של "like" כרמז, לא יכולה להיות קבילה, כי הארי לא חושד.

../images/Emo58.gif

לגבי שיקוי הפולימיצי, לא ממש נראה לי (אם כי זו בהחלט מחשבה מקורית) כי במקרה הזה, אז זה כן היה מה שנקרא קצוות פתוחים (יש על כך דיון למעלה) לגבי like האפשרות הסבירה היחידה היא בדומה ל...בגלל המשך המשפט. ובתרגום חופשי: "האם זה רק הדימיון של הארי או שגם מאלפוי בדומה לטונקס נראה רזה יותר" אי אפשר להכניס לשם את המילה מחבב - זה לא עושה הגיוני It dosn't make sense...

white is formal

New member
קראתי את זה מזמן אבל ../images/Emo58.gif

אם אני לא טועה בסוף הספר יש הסבר למה טונקס עשה שם וזה איכשהו קשור ללופין אני באמת צריכה לקרוא שוב, רעיון מצויין

the ror

New member
../images/Emo58.gif

טונקס מאוהבת בלופין אבל זה עדיין לא מסביר את הקשר להופעת ברכבת וליד חדר הנחיצות

kick ass70

New member
../images/Emo58.gif טונקס ../images/Emo58.gif

לדעתי התאוריה ממש טובה צריך לזכור שהיא זאת שהעלתה את הנבואה על הארי ווולדמורט. עכשיו חוץ מזה סנייפ הוא זה ש"הלשין" אם אני זוכר טוב. יש מצב שטונקס הייתה חלק מהקנוניה. או לפחות איזו מסתננת בין האוכלי מוות? (מופתע מעצמי מההשערה הזאץ). זה תאמת כבר נשמע די מופרך אבל לכו תדעו מה עובר לרולינג בראש. אולי בסוף נוויל ירצח את כולם?

the ror

New member
../images/Emo58.gif

יש לי השערה שדמבלדור הורה לטונקס לשמור על מאלפוי כי אחרי זה שדמבלדור הודה בסוף הספר שהוא ידע על תוכניתו של מאלפוי ועדיין נמנע מלעזור לו ישירות כדי שוולדמורט לא יגלה זאת יכול להיות שטונקס היתה ליד חדר הנחיצות כדי לשים עין על מאלפוי והופיעה ברכבת מאותה הסיבה רק שכבדרך אגב קלטה את הארי ועזרה לו.

The Walrus

New member
למען האמת,../images/Emo58.gif

זה כן ליד המשרד של דמבלדור. זוכרים שהארי הלך למשרד שלו ביום שהוא מת, ובדרך פגש את טרלוני ליד חדר הנחיצות? ככל הנראה חדר הנחיצות נמצא בדרך למשרד של דמבדלור, אחרת איך הארי עובר לידו? אז ייתכן שטונקס הייתה בדרך חזרה מהמשרד שלו.

למעלה