שאלת השאלות מספר 3

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
שאלת השאלות מספר 3

אם אתם הייתם פה לפני חודשם את זוכרים את השאלות שאלתי. ואת התשובת שננתם ואני נתתי. אז הינה פרק מספר שלוש. בהתאם לנישה עליה אני חוקר כרגע. מה המטרה שלנו בחיים ולמה אנחנו קימיים בעולם הזה??? אני אחכה ואז גם אני יענה Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחה המופלא

אלדר

New member
טוב חתול שלי סקרן מאוד נראה.......

תראה שמעתי על זה רבות ואת האמת היו שתי דעות מגובשות יותר שכל השאר רק הוסיפו לשני האחרות אז אני יכתוב לך פה אחת מהן.... אני לא יודע איזה מהן ``נכונה`` או האם שתיהם מחוברות שהפרידו אותם לפני הרבה זמן אין לי מושג ואני לא הצלחתי לחבר אבל תראה... את חתול אנא: האדם (דבר ראשון אני כותב את זה במילים שלי מהראש שלי!) הגיע אנא במטרה ללמוד בעצם זו הנשמה שהגיעה אנא ולא האדם פשוט האדם זה יצור של הנשמה בעולם הפיזי האדם הראשון שיצרו יצרו אותו אם מוח וזה גרם לרדת מרוחניות של הנשמה או יותר נכון באותו רגע הנשמה נדחתה אחורה ואת מקומה תפש המוח של האדם ומאז הנשמות גדלות רוחנית עד שהן יצליחו לצאת מהגוף הפיזי ולחזור למקומם ב``אור`` הראשון! וכל גלגול זה המשך לגלגול הקודם... רק יותר מפותח או יותר נכול להגיד כדי להתפתח יותר (ובגלל זה יש שאלה אחת למה הנשמה לא יצרה גוף שחיי יותר זמן?? בטח יש לזה תשובה אבל אני לא יודע אותה!) אז בקיצור ``חתול`` זה מאוד מאוד מופשט לכמה שורות אם האיתה נותן משהו יותר ספציפי האיתי יכול לכתוב לך פה מעל 20 הודעות אם התשובה השלמה אם אני יודע אותה!! אבל זו אתחלה לפחות ואתה רשאי לשאול מה שלא כתוב ומה שחסר לך!! ויש סיכוי שהגרסה הזו יותר וטעה מהשניה! השניה היא של טליה ששמעתי מימנה את הגרסה המלאה למה שאומרים אחרים (לא כולם!) אז..... תקראה ותחזיר תשובה נ.ב. טליה בבקשה אל תעני כאן לחתול אני רוצה לראות אם אני יודע את זה!!!! תודה מראש לך... אור ואהבה לכולם... שלך tksr

אלדר

New member
על זה אני לא יכול לענות לך!!

כי מה זה `אבל מה אנחנודווקה כאן` מזה המשפט הזה? למה הוא מתייחס? ל- למה האדם נמצא כאן? או למה האדם עצמו כאן ולא מישהו אחר? למה הכוונה הזו? אם אני יחשוב על יותר דברים ויותר זמן אני יצליח לפרש לך את המשפט הלא מובן הזה (בעצם הוא אפילו לא משפט כי אם טעות משפט כי מה לעשות `חתול` ככה לא נראה משפט אם כבר היית כותב ``למה דווקה אנחנו נמצאים כאן`` הוא כל דבר דומה לזה...) אז תסביר את עצמך יותר!! ובקשר לשלו נקודות שלוש מתוך כמה? חמש? עשר? מאה? אור ואהבה לכולם... שלך tksr

אלדר

New member
או יופי מצויין...

אתה נותן לי ניקוד גרוע מאוד (3) ואז אתה שואל למה בני האדם בכלל הגיעו לעולם? אז אפ בעצם לא הגיעו כמו שכבר אמרתי! הם נוצרו כאן! ה``אלוהים`` שלכם ברא אותו ואת אשתו (אז עוד לא ידעו שככה זה נקראה בימינו אז לא חשוב) כדי שהנשמות יוכלו להכנס אליו (אל הגוף) ולחיות אחרת! כי זה היה הרעיון עצמו! (אולי הוא הגיע מהאלוהים הזה אבל במקום אחר ביקום השני או אולי אף מיזה) אבל נשמות רצו לחוות אחרת את החיים וללמוד מה היא אהבה בעצם הגשמתה! (הרי כל מי שניסה כבר לעשות ``יחסי מין`` יודע עד כמה זה כיף וכמה אהבה יש בזה ולאט ואת זה נשמות לא יכולות לחוות בעולם הלא גשמי) אולי זה נכון ואולי לא אבל מה שחשוב הוא שנבראו האדם וחווה אז הנשמות לא ידעו להשתמש בגוף כמו היום! ואז הנשמה מאוחר מידי נתקלה במוח והוא כבר `תפס` אותה והזיז אותה הצידה ל`מצפון` (אפשר לקראו לנשמה מצפון כי זה נכון! אם כי קצת אחר) והשטלת על הראש כולו ואז הוא גם לא יכל לעמוד בפיתוי של עף ה`דעת` והוא נאנש!! (בעצם העף הזה הוא לא היה אלוהים עצמו?הרי זה היה `דעת` אז בלי זה לא יכולנו להגיע לכזו עוצמה של רוחניות! האינו מגיעים לרמה המתבקשת אבל נמוכה מאוד!) טוב מה אני מקשקש לך חתול פה על שטויות שלא שאלת בכלל?!?!? סליחה... טוב שאלת למה אנחנו פה? לא יודע! מי יודע בכלל? לא אני ולא אף אחד אחר!!! פשוט דעה שאנחנו פה ושאנחנו באמת קיימים בשני העולמות!! וזה יסתדר מעצמו כבר! כמו תמיד ואולי אף אחת מהרוחות של טליה תתגלה לך ותענה לך על השאלה הזו! או תעשה סיאנס! (עדיף כבר שלא תעשה אם מדובר בזה!!) ולמרות כל מה שאומרים אני ינסה לעשות את זה!! כאילו סיאנס! אני חייב לעשות את זה למרות כל הסיכונים! אני חייב לדעת משהו מיוחד!!!! שלכם tksr ומצטער שלא יכולתי לענות לך (אולי אני יודע את התשובה וכן אני יודע למען האמת אבל אני לא יכול לתרגם את זה לכתיב!) אור ואהבה חתול... שלך tksr

CAT4

New member
ניסיון הוא ניסיון

ולא חשוב עם הצלחתה או לא. רוב הסיכים שניכשל בשאלות. גם אני עצמי. לחן אני שואל אותם ומחכה לתשובות לפני שאני נותן אור ירוק לטליה. ניסיון יפה ופורה. נ.ב 3 זה מיתוך 5 לא 10 Y.G.A the CAT

אלדר

New member
חתול מה שמך בכלל כאילו האמיתי??

אז זהוא שלא!! זה חשוב עם הצלחת לטובה או לא! לפחות לי!! אני לא יכול לענות לך על מה שלא חויתי ממש כי אני ינחש או יגיד על מה ששמעתי וזה לא אמיתי בשבילי ומה שלא חויתי זה לא קיים בשבילי ממש! כאילו אני מחייב אותי לחוות הכל בחיים (כל הגלגולים!) כדי להבין ולהרגיש!! כרגע אני פשוט לא זוכר יותר מ 16 שנה אחורה!! וזה ציון גרוע למישהו שלא יודע בתחום!! כאילו אין לי מושג מה כתבתי ולמה אבל הצלחתי לקבל יותר מחצי!! שלוש חמישיות וזה טוב מאוד למי שאין לו מושג בכלל!!! אור ואהבה חתול... שלך tksr

למעלה