טוב חתול שלי סקרן מאוד נראה.......
תראה שמעתי על זה רבות ואת האמת היו שתי דעות מגובשות יותר שכל השאר רק הוסיפו לשני האחרות אז אני יכתוב לך פה אחת מהן.... אני לא יודע איזה מהן ``נכונה`` או האם שתיהם מחוברות שהפרידו אותם לפני הרבה זמן אין לי מושג ואני לא הצלחתי לחבר אבל תראה... את חתול אנא: האדם (דבר ראשון אני כותב את זה במילים שלי מהראש שלי!) הגיע אנא במטרה ללמוד בעצם זו הנשמה שהגיעה אנא ולא האדם פשוט האדם זה יצור של הנשמה בעולם הפיזי האדם הראשון שיצרו יצרו אותו אם מוח וזה גרם לרדת מרוחניות של הנשמה או יותר נכון באותו רגע הנשמה נדחתה אחורה ואת מקומה תפש המוח של האדם ומאז הנשמות גדלות רוחנית עד שהן יצליחו לצאת מהגוף הפיזי ולחזור למקומם ב``אור`` הראשון! וכל גלגול זה המשך לגלגול הקודם... רק יותר מפותח או יותר נכול להגיד כדי להתפתח יותר (ובגלל זה יש שאלה אחת למה הנשמה לא יצרה גוף שחיי יותר זמן?? בטח יש לזה תשובה אבל אני לא יודע אותה!) אז בקיצור ``חתול`` זה מאוד מאוד מופשט לכמה שורות אם האיתה נותן משהו יותר ספציפי האיתי יכול לכתוב לך פה מעל 20 הודעות אם התשובה השלמה אם אני יודע אותה!! אבל זו אתחלה לפחות ואתה רשאי לשאול מה שלא כתוב ומה שחסר לך!! ויש סיכוי שהגרסה הזו יותר וטעה מהשניה! השניה היא של טליה ששמעתי מימנה את הגרסה המלאה למה שאומרים אחרים (לא כולם!) אז..... תקראה ותחזיר תשובה נ.ב. טליה בבקשה אל תעני כאן לחתול אני רוצה לראות אם אני יודע את זה!!!! תודה מראש לך... אור ואהבה לכולם... שלך tksr