הגדרת חובב רכב
לג´רמי ולכוכבי. חובב רכב לדעתי הוא כל אדם הטוען שהוא חובב רכב. בדיוק כמו שחובב אלכוהול הוא כל אדם הטוען שהוא אוהב לשתות. אבל ישנם אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר באיכות יין, ועדיין טוענים שהם אוהבים ומתמצאים באלכוהול. המרחק בין להחשב חובב רכב, לבין להבין באמת ברכב - גדול. כוכבי, מאחר שהנושא באמת קרוב לליבך, בוא למפגש הקרוב, סע עימנו במכוניותנו,ואח"כ נסה את אותם דברים ברכבך. אני בטוח שמייד תראה את ההבדלים התהומיים בהתנהגות בין רכבים שונים. רכבים שבתכנונם פרמטר ההנאה היה העיקרי, מול רכב שבתכנונו חשבו המהנדסים על פרמטרים שונים לחלוטין. סביר מאוד שתשאר בעמדתך, לך השיקולים שלך (נוחות, אמינות, סחירות וכו´), אך לפחות לא תדבר מתוך בורות בגנות מכוניות אחרות. הצעה זו היא הצעה רצינית, ואינה מוצעת מתוך שיקולים תחרותיים או כהתגרות. נ.ב. רובנו מכירים את יאצק (המעפן) ואני בטוח שכולם מסכימים שהוא גם חובב רכב מושבע, אני יכול להעיד על אהבתו הרבה והתמצאותו בתחום, ואני לומד ממנו הרבה. אבל ההבדל בינך לבינו הוא שהוא לא מתיימר להיות נהג ספורטיבי נמרץ, הוא אדם שאוהב את רכבו, נהנה לנהוג, נהנה לטפל בו, חשובה לו הנוחות וכו´. עם אדם כזה אני נהנה לדבר ולהפגש, למרות שאהבתנו לאותו תחום שונה. נ.ב.ב.ב. (יאצק, אני מקווה שאתה לא כועס שבחרתי בך כדוגמא, וגם שלא יעלה לך השתן לראש). רז.