שאלת המשך על צמיגים

magician

New member
התמדה,נסיון ורצון -כל הכבוד!../images/Emo45.gif

לירון זורע, שמחתי לשמוע על השגיך בקרטינג, אשמח גם לעלות תמונות בנושא לאתר שלי!

benson1

New member
לג´רמי אני לא חושב שאני וצ´ארלי

פחות חובבי רכב מכל אחד אחר כולל אותך ביגלל שהאמינות חשובה לנו

itzik93

New member
בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אתה טועה. ראשית כל, ג´רמי לא דיבר עליך או על אודי - הוא התייחס לירון כוכבי בלבד. דבר שני, ג´רמי בעצמו אמר: "אם היית חובב רכב, היית נוהג היום באיביזה טורבו, או 206XS או אימפרזה טורבו משומשת, או סיביק דור קודם, או אחד ממיליון דברים אחרים, אבל אלמרה??????" אם אמינות חשובה לך או לא - זה לא משנה כרגע.... זה לא שכוכבי בחר את האלמרה כי היא "ספורטיבית" אמינה. ואם כבר באלמרה עסקינן - היום ב"מעריב", מוסף "עסקים" ישנה כתבה על ניסן אלמרה משומשת - ואיך היא שורדת. ציינו את האמינות והמנוע המצויינים היו הסתייגויות קשות בנוגע לאחיזה (כאן בעצם טענה הכתבה שהאלמרה "נופלת") הסתייגויות בינוניות בנוגע לנוחות בינוניות (דיברו על כך שהמתלים קשים מידי) לידיעתכם. איציק

© DrorZi

New member
אופס, לא ראיתי שרשמת את זה

רשמתי הודעה (כרגע בסוף התרד הזה) עם קישור לכתבה שהזכרת.
דרור זי.

sronis

New member
רגע רגע, אמינות זה נושא חשוב!!

אבל למיטב זכרוני,גם צ´ארלי היה פעם בעלים של 205GTI לא אמינה במיוחד... האיש שם בראש את חדוות הנהיגה, וכל מה שהוא אמר זה כי הוא שמח שכיום הוא יכול לקנות מכונית שגם תתן לו הרבה בתחום זה וגם תהיה אמינה. אני בטוח שאם כל המכוניות הספורטיביות היום היו אמינות רק בצורה בינונית, הוא היה מוותר במקצת על האמינות וקונה אחת, כי הוא לא מוכן לוותר על ההנאה שלו מהרכב. (ושיתקן אותי אם אני טועה כמובן) לכולם חשובה אמינות, בדרגות שונות, גם לחובבי רכב (ובמיוחד להם- כי הם מאמצים יותר את מכוניתם מאנשים רגילים) אבל זהו לא הנושא כאן. רוני

be_roo

New member
ירון, שאלותיך ה"תמימות"

מכילות, אולי מבלי משים, התגרויות קטנות בחברי הפורום שדעתם שונה משלך. משפטים כמו "רק היום נתקעה פיז´ו 406 של שכן...) אינם רלוונטים. רק אויל גמור יקיש ממקרה זה איזושהי מסקנה לגבי אמינות רכבים, וזה מבלי שנושא האמינות בכלל יהיה נושא הדיון. אז בשביל מה להעלות את זה
בשביל להתחיל ויכוח מי ראה יותר רכבים תקועים היום לאורך איילון ומאיזה יצרן. אז אולי רק רצית לשאול לעניין הצמיגים, אבל הצלחת, כמו בפעמים רבות בעבר, להשחיל איזו סטירת לחי נסתרת בין השורות. אתה אוהב אלמרה. הבנו, לא קשה לזכור את זה, בשביל זה יש את הניק שלך. אנחנו פרנקופילים חסרי תקנה שלא מבינים כלום בדרישות הרכב של הנהג הממוצע. הבנו. למה להעלות כל פעם את הנושא מחדש
ולעניין הצמיגים, אני באמת לא ראה הפרש גדול שיווצר בין התקנת זוג צמיגים זה או השני מקדימה או מאחור. הפער בין החדשים ל"זקנים" (בחייך, 3 חודשים בסגנון הנהיגה שלך... נו באמת), או בין צמיג "רגיל" לצמיג בדרגה אחת מעל לא נראה לי רלוונטי בסוג הרכב וסגנון הנהיגה שלך. אני מבטיחה לך שבשיוט של 100 קמ"ש באיילון לא תחוש בשום הבדל, גם לא בסיבוב ב-40 קמ"ש.

עתיד18

New member
כל מילה בסלע שיר !!!!!!!!

כמו תמיד את יודעת לשים את הדגש במקום הנכון, ולומר את המילים הנכונות

sronis

New member
יא אללה, תפסיק להתחנף כבר ../images/Emo8.gif

אתה נשמע כמו תקליט מקולקל... שיר, רק רציתי שתדעי שאת הדגולה בנשים, אין כמוך, תמיד את יודעת להגיד הכל בדיוק כמו שצריך, ואת נוהגת יותר טוב מויקי ונראית יותר טוב מאנג´לינה (טוב, סליחה, עם כל הכבוד, עד כאן
) רוני, איזה כיף שאני יכול לדבר שטויות ואנשים יודעים שאני לא רציני

Alfa156 GTA

New member
רגע רגע... כל הסיפור ומדובר על

אלמרה, אוטומטית ??!?? טוב, נקודה.

© DrorZi

New member
המשך דיון אלמרע

מבלי להכנס לדיון מעלה לגבי מיהו ירון וכו, מובא כאן כתבה ממעריב עסקים של היום, מדובר על אלמרה יש שניה והכותרת "הניסאן אלמרה היא מכונית עמידה ואמינה אבל היא לא תשמח את חובבי ההגה"
דרור זי, זה כל מה שרציתי להגיד.

sronis

New member
מה שמוזר זה שנכתב בכותרת הכתבה

כי היא לא לחובב ההגה... והרי אני לא יכול לחשוב על כתב רכב אחד שיקשר בכלל בין האלמרה להנאה מנהיגה, מה הקשר? זה כמעט כמו לכתוב: "השרייד מכונית אמינה וסחירה, אבל היא לא לחובב ההגה", מה ב´מת? כאילו דה!! לא הייתי מנחש... יש לי הרגשה שכותב הכתבה הוא קורא סמוי בפורומים שלנו וזאת הסיבה
רוני

razmel

New member
הגדרת חובב רכב

לג´רמי ולכוכבי. חובב רכב לדעתי הוא כל אדם הטוען שהוא חובב רכב. בדיוק כמו שחובב אלכוהול הוא כל אדם הטוען שהוא אוהב לשתות. אבל ישנם אנשים שלא מבינים דבר וחצי דבר באיכות יין, ועדיין טוענים שהם אוהבים ומתמצאים באלכוהול. המרחק בין להחשב חובב רכב, לבין להבין באמת ברכב - גדול. כוכבי, מאחר שהנושא באמת קרוב לליבך, בוא למפגש הקרוב, סע עימנו במכוניותנו,ואח"כ נסה את אותם דברים ברכבך. אני בטוח שמייד תראה את ההבדלים התהומיים בהתנהגות בין רכבים שונים. רכבים שבתכנונם פרמטר ההנאה היה העיקרי, מול רכב שבתכנונו חשבו המהנדסים על פרמטרים שונים לחלוטין. סביר מאוד שתשאר בעמדתך, לך השיקולים שלך (נוחות, אמינות, סחירות וכו´), אך לפחות לא תדבר מתוך בורות בגנות מכוניות אחרות. הצעה זו היא הצעה רצינית, ואינה מוצעת מתוך שיקולים תחרותיים או כהתגרות. נ.ב. רובנו מכירים את יאצק (המעפן) ואני בטוח שכולם מסכימים שהוא גם חובב רכב מושבע, אני יכול להעיד על אהבתו הרבה והתמצאותו בתחום, ואני לומד ממנו הרבה. אבל ההבדל בינך לבינו הוא שהוא לא מתיימר להיות נהג ספורטיבי נמרץ, הוא אדם שאוהב את רכבו, נהנה לנהוג, נהנה לטפל בו, חשובה לו הנוחות וכו´. עם אדם כזה אני נהנה לדבר ולהפגש, למרות שאהבתנו לאותו תחום שונה. נ.ב.ב.ב. (יאצק, אני מקווה שאתה לא כועס שבחרתי בך כדוגמא, וגם שלא יעלה לך השתן לראש). רז.

למעלה