שאלת המשך על צמיגים

sronis

New member
כל מילה זהב

ירון, תבין, אני לא כועס עליך או שונא אותך או שום דבר, אני לא רואה סיבה לעשות זאת עם אדם שלא עשה לי אישית אפילו דבר רע אחד. אני מצטער על ה"דנלופים המסריחים", זה לא היה בכוונה לעצבן, זה היה פשוט כי אני באמת ובתמים לא מבין אותך (ואני כנראה היחיד שעוד מנסה להבין...) ואני חושב שג´רמי צודק במאת האחוזים בדבריו. חבל שכל פעם ששואלים אותך על זה, אתה מתחמק בתירוצים מוזרים או פשוט לא עונה. מצטער, לא מובן לי... רוני

Almera4Life

New member
תודה, זיסקינד... ../images/Emo39.gif

באמת שלא רציתי לפרוש עם רוגז עליך... מצטער על ההודעה התוקפנית...

Ohad L

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Almera4Life

New member
ומיהו אדם?

אני חובב רכב. לא לך, ג´רמי, אף לא לאף אחד אחר, לשפוט אותי. איני מרגיש צורך לספר על אהבתי לנהיגה ולמכוניות, אף לא על הסכומים אותם אני מוציא על תחזוקת האלמרה, המתוחזקת באהבה. לכל שאלותיך יש תשובות, אבל הן משניות לנושא. הנושא הוא פשוט. חובב רכב אנוכי, אך מסוג שונה. - לא שם קצוץ על נהיגה ספורטיבית, בוודאי לא על כביש ציבורי. אני רואה בה שחיקה מיותרת של רכיבי הרכב במקרה הטוב (כשהיא נעשית במנחת), וסכנת נפשות במקרה הרע. - אני נותן משקל גבוה מאוד לאמינות. - לא סובל גיר ידני. רואה בו שריד מגושם ומיותר מתקופת הדינוזאורים. ושאלתי היא: אז מה? מרגע שנכנסתי לפורום, הן שלך והן זה, נתקלתי בדחיה. בקשות שאיש לא נתבקש הופנו אלי: "ציין שזו חוות דעתך" - וזאת בפורום, מילה לטינית שמשמעה "כיכר השוק", מקום בו ברור כי מתדיינים אנשים לא מקצועיים ומחווים את דעתם האישית; "ציין מקורות מדויקים" ועוד ועוד. ואז התחיל הגועל נפש של הצמחת הקרניים. כל פעולה שלי, פורשה ככוונת זדון של אדם מרושע. אם התלוצצתי - זה פורש כעקיצה. אם שיניתי את דעתי בנושא מסוים - זה פורש כהפכפכות, או דו-פרצופיות. אם שגיתי - זה פורש כזדון. לא חסרו גם "פסיכולוגים", שלמרות כל הכחשותי - הדביקו לי - בחוצפה שלא תאמן!, מניעים לא לי (ראה הודעתו החצופה של אילן למטה). לא בי הבעיה המהותית. יתכן כי שגיתי פה ושם. אני משתדל לתקן. הבעיה המהותית היא בחוסר סובלנות כלפי השונה. זו הייתה "הטעות" אליה כיוונתי בדברי. מה ההסתברות לחשבון נפש מצד תוקפני הפורום? מנסיון העבר שלי - אפס. לכן אני פורש. ירון

אילן די

New member
זה בסדר, תפרוש, התרגלנו כבר

הרי אתה תחזור עוד כמה שבועות בצלצולי פעמונים. כיוון שלפי הודעותיך אתה אינך אדם טיפש, אתה כנראה מדחיק או מסרב להבין למה כועסים עליך וחושב שזה בגלל שאתה "ציפור שונה". פרישה נעימה, תהנה מהפנסיה אילן

magician

New member
דעתי האישית !../images/Emo57.gif

מאז שאני מכיר את הפורומים: YNET ותפוז לא הגבתי להישתלחות אחד בשני בנושא הנדון... אישית איני רואה הבדל מהותי בין דעתו של "אלמרה פור לייף לבין דעתם של אלו הדוגלים ב:"קליאו" או ב "פג´ו ראלי" או ב"אלפא" וחושבים שעולם הרכב מתחיל בהם וניגמר איתם!!! זכותו של אדם "להחזיק בדעתו" ולהביע את דעותיו אם בהסכמה ואם בניגוד.. מתוך היותי "טיפה" יותר מבוגר מחלק מחברי הפורום וזה אומר איזה שהוא נסיון חיים והכרת דעות שונות אני בהחלט חושב שהסובלנות היא מעלה מאד חשובה שחלק מחברי הפורום עיבדו אותה "במורד" ללא הקדשת מחשבה נוספת כי הרי גם ":אחרים באותה דעה"... אני מבקש לציין שבמיקרה זה מן הראוי להיות הרבה יותר סובלני אחד כלפי השני ולא פחות מאשר לאלו שכותבים כשידם קלה על המיקלדת ואפילו אין להם רשיון נהיגה, לא נהגו על רכב כלשהוא ונסיונם "הרב" מיסתכם ב"אהבה" לרכב ספורטיבי או לא ספורטיבי!!! וגם אותם אין לפסול אלא ללמד! ולא רק זאת נותנים עצות רבות ומשונות שלא מבוססות על "כלום" ואיני רוצה להכליל!! ללא ספק "אלמרה" מסיבות שלו וחלק כן מבוססות, מחזיק בדעתו ואיני חייב להסכים לכך, אבל בוודאי שלא בגלל זה מקומו לא בפורומים הדנים בנושאי הרכב. אני אישית דווקא נהנתי לקרוא את דבריו ונימוקיו גם כשלא הסכמתי ולא הייתי באותה דעה! אני גם לא חושב שהוא שונה מרובנו ובודאי לא יוצא מן הכלל, ושוב אני מציין (לא לשלילה) התפיסה של חלק מאיתנו שחובב מסיבות שונות את דגם הפג´ו ראלי והלוך וחזור מביעה את אהדתו מעבר לכל פרופורציה מוטורית לרכב הזה - אני לא פוסל את הדעות וזה בסדר!! יתכן שחלק מהחברה לא יסכימו לדעתי הרי לא מדובר ב"שבלונות"...בכל אופן אני אישית פונה ל"אלמרה פור לייף" תמשיך להיות בפורומים, אין לאף אחד "טאבו" על דעותיו של השני ולפי דעתי אכן יש לך הבנה וגישה לנושא המוטורי על אף דעותיך "הממוקדות"! לחברים הגולשים אני קורא מעל במה זו ל"סובלנות" והרבה "סובלנות" ללא יהירות!!

דני ג

New member
לקוסם -

שתקתי פה עד עכשיו, אבל אני רוצה לומר לך משהו. אני מסכים עם כל מה שכתבת, אך לצערנו זהו לא המקרה שלנו. במקרה שלנו, מדובר בהצקות, עקיצות, התגרות, החבאת השתלחויות תחת מילים יפות וניסוחים רהוטים, פרובוקציות, החבאת תקיפות אישיות תחת מעטה של כביכול שאלות התעניינות ועוד ... לא סתם בשני פורומים שונים הגיעו מרבית החברים לאותה המסקנה. לא סתם אף אחד לא מבין אותו. לדעתי אם האדם עליו דיברת היה מעיף מבט חטוף בראי, היה מגלה הוא מסרב לאכול את שהוא עצמו בישל. מעולם לא היתה לי, אין לי, וגם לא תהיה לי שום כוונה לפגוע באיש וגם לא לגרום לפרישתו. עם זאת, השמעת חצאי אמיתות והתבססות על דברים בלתי בדוקים (המנוגדים למציאות) לצורך יעוץ לאנשים תמימים, מחייבים העמדת דברים על דיוקם (כולל הסבר על הרקע לדברים המשמיע אותו אדם). כך חושבים כל חברי הפורומים הרלוונטיים, ונמאס לכולם לחזור ולריב על כך שהאמת ודעת הרוב הופכים להיות פרט משני. אם לחשבון נפש הוא קרא לחברי הפורום לעשות ? אני מציע שכל אחד יבדוק במה הוא תורם לפורומים הנ"ל. תרומה המסתכמת בריבים וטלנובלות, נראית לי מיותרת. דני G. העו"ד שלי מוסר ד"ש..

דני ג

New member
תסתכל בכתרת של התגובה שלך

ממש זאת שהרגע רשמת ועליה אני מגיב ... האין זו עוקצנות ????????????????????????????????????????????? וזה לא שהתגובה היא כזו רק בגלל ש... התגובות הן כאלו - כל הזמן !!! דני G.

Almera4Life

New member
כותרת זו עוקצנית במכוון...

ולשאלתי - מדוע זכיתי בתגובה עויינת על שאלה תמימה על צמיגים?

SilverFocus

New member
ירון - להסביר לך שוב כמו לילד קטן??

שאלת שאלה על צמיגים - וגם נענית... משם - התגובה הראשונה שלך, היתה עוקצנית, ציטוט: "תודה, ידידי....לשלדה מעולה של האלמרה..." - תגיד, זו לא עוקצנות? לקרוא לשלדה של רכב משפחתי בינוני "שלדה מעולה" אחרי אינסוף דיונים שהוכיחו אותך על פניך זו לא התגרות?? אתה כל כך תמים? לא נראה לי - אתה פשוט מחפש אש.... זאת דוגמא אחת קטנה בתוך ים של דברים אז בבקשה - תשמור על מילתך נמרוד

SilverFocus

New member
כמו שכבר אמרתי...

כבר ממזמן לא מדובר על דעות שונות - אלא על תצורת הדיון של האדם דעות שונות - גם אם אני לא מסכים איתן, אני מקבל אותן לא כך במקרה דנן - כאן מדובר על איש שאינו יכול להביע את דעתו ללא עקיצת האחר (לצורך תשומת לב או השד יודע מה..) אז די - נמאס מסגנונו, ונמאס מעקיצותיו פרישה נעימה מר כוכבי נמרוד

yaron_z

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני אומר שוב פעם
ממרומי הפודיום בנחשונים... כן כן...אתמול...

למעלה