שאלת המוות?

שאלת המוות?

האם גם אתם שאלתם את עצמכם פעם מה קורה אחרי המוות? האם קורה דבר מה או שלא קורה כלום? מהו בכלל המוות ולמה הוא קורה מבחינה רוחנית? האם ניתן למנוע אותו ולחיות חיי נצח? האם בכלל כדאי לחיות חיי נצח בעולמנו המלא ייסורים ומכאובים? נושא מרתק זה ראוי לדיון...

מוות - נושא נפלא!! ../images/Emo45.gif

לידה ומוות הם למעשה אותו הדבר, בכיוון ההפוך "העולם האחר" הוא מקום משכנה הטבעי של הנשמה. היא מגיעה לכאו לביקור מוגבל בזמן, לצורך למידה והתפתחות מה קורה שם? כיון שאני כאן, אני לא מתיימרת לדעת. בזיכרונותיי העמוקים רשומה חוויה טובה, ואני יודעת שחלק מהחוקים שם אחרים. יש אנשים שחוו "מוות קליני" וחזרו - הם מדווחים על דברים ודומים. יש אנשים שמתקשרים עם העולם האחר בחלומותיהם - גם הדיווחים שלהם דומים. הרעיון הכללי הוא: אתה כאן כי יש לך מה לעשות כאן. אילו היית זקוק למידע על מה שקורה אחרי - סביר שהיה ניתן לך. מוות הוא עוד תהליך חיים שכל אחד מאיתנו עובר. כדאי לקבלו באהבה. מבחינה רוחנית מה שחשוב זה: מה עשית בגלגול הזה עם מה שהיה לך. האם גדלת והתפתחת? כמה ואיזו קרמה אספת... זה ישפיע על הגלגול הבא. כשמישהו בסביבתך קרוב למותו - תהיה שם בשבילו. זו בדידות מאוד גדולה לא להיות מסוגל לדבר עם איש על מה שצפוי והכי חשוב - תסגור דברים ותעודד את הגוסס לסגור דברים. חשוב לדבר עם כל מי שיש איתם דברים פתוחים. לא חשוב כמה כעס וטינה יש, אפשר לשחרר הכל ברגע. ליוויתי בחיי כמה משפחות לקראת הפרידה שלהם מאדם קרוב. כש"השטח נקי" זה פשוט עונג לראות את הנינוחות שבה אנשים משחררים, ואת השקט שיש למת במותו. מקווה שזה עונה לך

"העולם האחר"

דיברת על "העולם האחר" שהוא מקום משכנה הטבעי של הנשמה. אמרת גם שהנשמה מגיעה לכאן לביקור מוגבל בזמן לצורך למידה והתפתחות. הדבר העלה בי מספר שאלות מהותיות: האם יש לכולם נשמה? מהי נשמה? מהו אותו "עולם אחר"? האם מדובר בחיים לאחר המוות? גן עדן? מהו אותו לימוד שהנשמה צריכה לעבור כדי להתפתח? איך מיישמים את אותו הלימוד?

אני הייתי בוחן

אם שאלה היא לא היבט של הליכה בשאול . אז נעביר לך ידע ללא קשר ישיר לשאלתך . יש אור רמ"ח מה שמחייה את גופך , ויש את אור השס"ה שהוא חיצוני ובמצב צבירתך הנוכחי נכלל בחלקו בגופך כגידי גופך , וזה כתוצאה של יחס האדם לאדמה דהיינו מהמרכיב של השס"ה גידי אור עד לשס"ה גידי גופך ועד לשס"ה הימים בשנה . כאשר מרכיב הרמ"ח הוא המחייה , לאור דבריך ומעשיך (פיך ולבבך)משתנה היחס בין כל אלה , וכתוצאה נפרס מכך השאול דהיינו התמונה של המציאות הנוצרת ומשתנה בהתאמה . כאשר המרכיב החיצוני של התמונה המציאותית תלוי במקיף של היבטך הפנימיים (רמ"ח+שס"ה) ומקיים קיום של תחום , לעומת פנימיותך היבט הנקרא מוות . כאשר היבטים בתוך תמונה זו נושאים את פעילותך החיה , ואז בהתאמה למה שרמותך החיצוניות יותר עוברות דהיינו גופך נפשך ורוחך , בהם מתלבשת תמונת המוות והיבטי פנימיותך החיים . ואז עם קורה דבר מה לך פיזית פציעה פגיעה מחלה או מוות ,היבטך הפנימיים מתכנסים למצב הצבירה בו הבחירה בחיים היא הכי חזקה , וזה יכול להיות עולם של מעלה לידה מחדש או סתם מעבר מעולם לעולם או אפילו חזרה לחיים בעולם הזה , היחס כאמור הוא לאור הרמ"ח והיכן תולדתו בסש"ה הכי ברת קיימא , הדרך לנצח את המוות ולחיות חיים מלאי אור ושמחה ובריאות , היא להגדיל את אור הרמ"ח , ולתת לו יותר מקום בתוכך בחייך , וליישר את אור השס"ה בהתאמה לאור הרמ"ח . אור הרמ"ח מכיל ירידת מוח , ואילו בשס"ה ירידת המוח הופכת מח+רק או/וגם מח+רב דהיינו מרחק ומרחב , ובו האור מכופף=ז כמקיף המתקיים חולף מהקיום דהיינו זמן . והדרך היא לשכלל פנימה מה אומר הזמן מרחב מרחב בתור היבטי הפנימיים ומיתוכם , וכיצד אני עולה לרמה פנימית רוחנית יותר גבוהה . יש הטוענים ש-60 יום לפני המעבר מעולם לעולם דהיינו הפטירה , ממשיך ההיבט הפנימי של החי את חייו וקליפתו היא זו החיה לעומת הסובבים בתוך העולם את 60 היום האחרונים והיא זו הנקברת . ולכן אומרים והעיקר לא לפחד כלל . דוד

מה מקור דברייך הלא ברורים?

אמנם כתבת דברים שנשמעים גבוהים אבל מה מקורם? איך עליי להבין אותם, הרי הם כתובים בשפה לא מוכרת? מהי? תודה

וואלה

השפה היא עברית , ומקורם יהדות . לגבי מה שלא מובן , תאר פרט ונמק , וננסה לענות לך במה שאתה מתקשה . דוד

Tal_Ya_Tal

New member
מ-א-ד מעניין מה שאתה כותב דוד../images/Emo45.gif

אתה מדבר כאן על אור הרמ"ח המחייה את הגוף. יש כאן הקבלה מ-ד-ה-י-מ-ה. שכן כוכב הלכת אשר מייצג את נושא המוות והלידה מחדש, או את ההתחדשות, או את התחייה, הוא פלוטו. אשר מקיף את ה
בתוך 248 שנים ארציות
(רמ"ח)
בעוד שכוכב הלכת שלנו, ה
מקיף את ה
במשך 365 יום(שס"ה)שהיא שנה ארצית אחת. איזה יופי של הקבלות. מה שמוכיח שהאנרגיה היא תמיד זהה. לא משנה באיזו לשון או באיזו שפה מכנים אותה או מגדירים אותה.
L&L TALYA. וא-כ-ן, זהו האור החיצוני, שמשתקף לנו דרך ה

למעלה