שאלת המאה !!

aabramovich

New member
מותר לי לענות בצורה בוטה?

אם אין לך מה לעשות עם הכסף שלך, וזה מה שנראה לי כרגע, אז תקנה לי ולחברי גלגלים חדשים. אני אסביר - עמנואל בלחסן, עדיין נותן לך בראש בעליות? משום מה אני שם כסף שכן. אם תשדרג את הגלגלים שלך כרגע למה שאתה רוצה, אפילו כאלו ששוקלים 40גר' ומשקל כל האופניים שלך יהיה 3 ק"ג הכל כולל הכל. אני מנחש שעדיין עמנואל יתן לך בראש. יודע מה? אני חושב שלירון גם תתן לך בראש בעליוץ. והיא לא שועלית עליות. אבל זה רק ב 90%. אז חביבי - כסף שלך - שפוך כמה שבא לך ואיפה שבא לך. רק אל תספר לי ש 150גר' זה מה שיעשה לך הבדל בעליות. כי מעט מאוד, אם בכלל, אנשים בעולם ירגישו את ההבדל. כמו שאינפי אמר, שים ת'כסף שלך על מאמן- השיפור יהיה הרבבבבבבבבבבבבה יותר גדול. כי גלגל טוב יותר ישיג לך כרגע אך ורק (!!!) שופוני. זהו. תהנה.
עזריאל

aabramovich

New member
לירון מבקשת להזכיר שהיא נתנה לי

בראש בעליה של נשר. ועל כן זכאית לתואר שועלית צעירה, אך מבטיחה.
עזריאל -*-*-*-*-

ORGANICfood

New member
כן לירון

באמת חיה רעה ...למרות שאני עד עכשיו רכבתי רק 9 פעמים מאז שאני החלטתי לחזור לכיוון האופניים ואין ספק שיש לי מה לשפר בכושר אני עדיין חושב שבשבת עשיתי רכיבה די יפה 85.5 קילומטר במהירות ממוצעת 31.2 ..השתרכתי אחרון .. אך הגעתי מרוצה מהתוצאות ...

שועלית לא...

כי אצלנו ברכבת מפחדים משועלים ,כלבים,זאבים וכאלו אבל לירון ללא ספק תותחית ואחלה תותחית. אבל עזריאל ידידי אני מזכיר לך בירידות אתה השועל ואני לא

למעלה