שאלת המאה !!

ORGANICfood

New member
שאלת המאה !!

מהוא גלגל הקלינצ'ר הכי קל (פחות מ1300 גר') ל WHEELSET שאינו עשוי קרבון ! שהוא קשיח ועמיד ואינו עולה יותר מ 5000 שח לזוג אם בכלל יש כזה .......

התעניינת ב dura-ace?

אמור להיות אחלה גלגל. גרסת הסקנדיום קלילה ויפה. חוץ מזה, משקל זה לא הכל בגלגל. גלגל ששוקל 1300 לאו דווקא מתגלגל יותר טוב מגלגל ששוקל 1450. זאת אומרת, סביר להניח שכן, אבל לעיתים הארכיטקטורה של הגלגל קובעת יותר מהמשקל. אבל אני מניח שבדקת כבר את כל האופציות ואתה יודע מה אתה מחפש.

Infin1ty

New member
לא תמצא גלגל כזה ובטח לא בארץ

ובמיוחד במחיר הזה. תשקיע את הכסף במאמן טוב ותאמין לי שתחסוך זמן בעליה הרבה יותר מאשר ה 150 גרם האלו.

ORGANICfood

New member
דבר ראשון

זה לא סותר אפשר גם וגם וחוץ מזה ש150 גרם כפול 10000 עליות שווה הרבה ..טונות ...LOL

שחר כנס....

תוסיף לעצמך עוד רכיבה אחת בשבוע לשיפור כושר הרכיבה, תרזה קצת (נשבע שלא קראתי לך שמן) ואז תראה איך אתה טורף את העליות. וכל זה בלי לבזבז 2000 ש"ח על לקלף 150 גר' ממשקל האופניים. אתה תודה לי

ORGANICfood

New member
שמע אחי/אח של באסו ...

אני 1.73 בגובה ושוקל 62.5 קילו ניראה לי שיותר מזה זה יהיה ממש קשה.... ואני לא מוריד 150 גרם כי אם 700 גרם כי כרגע אני עם דגם מאד פשוט של גלגלי BONTRAGER עם קסטה כבדה של SHIMANO אז ככה שיש על מה לדבר ה 150 גרם היו ההשוואה בין 1450 שזה נחשב בימינו לגלגל די קל ל 1300 ומטה שנחשב סופר קל בין הקלינצ'ר לא קרבון ...

Infin1ty

New member
למיטב ידיעתי ואולי אני טועה

אין בארץ גלגלי קלינצ'ר (לא קרבון) שיורדים מה 1300 גרם. גם אם מישהו ייבא בשבילך, תיהיה בטוח שהמחיר יהיה יותר מ 5000 ש"ח. בנוסף, לא בטוח שהגלגל יהיה עמיד כל כך לכבישים בארץ.

1370 גר' לגלגלי FRM , כ-1350 גר' ל-

גלגלי אמריקן קלאסיק 350. ואתה יכול לרדת עוד 10 ק"ג בלי בעיות...

aabramovich

New member
הלו! הסומאלים צועקים! בגללך הם לא

נראים בתת תזונה
אתה פוגע באפקט שלהם על העולם... מפסיקים את הזרמת המזון לשם בגללך... "תראו את עמנואל - יותר רזה מכם, וספורטאי, ובכושר, אז אל תתבכינו, תעלו על אייזק וצאו לקילימנג'ארו"
עזריאל

ORGANICfood

New member
10 קילו ??

זאת ניקראת אנורקסיה למיטב ידיעתי לא ?? חשבתי שהמשקל שלי נחשב לרזה מאד ביחס לגובה ....? לא ?

ORGANICfood

New member
הייתי שמח

שתסביר לי בשיחת טלפון איך זה אפשרי והאם זה הגיוני/בריא תרגיש חופשי להתקשר היום אחרי 4 אני ב 03-5057398

בגדול: לאכול ולאכול כל הזמן,אחרת...

פוף....נעלמים! כל אחד וגופו, מבנה עצמות ושלד, חילוף חומרים ועוד ועוד...זה מאוד אישי ומה שטוב לי לא טוב לך ולהפך. אני לא עושה דיאטה, אלא להפך אוכל כל הזמן גם שטויות,כל הזמן רעב (גם האימונים עושים את שלהם) כדי לא להיעלם חלילה...

shukix

New member
אני בערך באותו BMI אבל אשמח לדעת אי

ך אפשר להוריד עוד 10 ק"ג??

למעלה