שאלת הלבשה תחתונה

שאלת הלבשה תחתונה

אז ככה - בשעה טובה ומוצלחת אני מתחתנת בקרוב. השמלה שלי היא ללא מחוך אבל התופרת אמרה לי שמספיק שאני אלבש תחתון "טוב" שיחזיק את הבטן. איפה מוצאים כזה דבר? איפה בכלל מתחילים לחפש? אני לא מבינה בזה כלום... אולי מישהי פה יודעת ויכולה לעזור??

להלה30

New member
אני קניתי בבזאר של ניקול

מחשב גם את הבטן וגם את הירכיים. עד כמה שזכור לי זה עלה רק 25 ש"ח!

להלה30

New member
מחטב כמובן

ולא מחשב!

silvey

New member
אם את מחפשת יד מקצועית לפני אירוע

חשוב שכזה, הייתי מציעה לך לגשת ולהתייעץ אצל "בנות - פסיה" במדרחוב נחלת בנימין במספרים האי-זוגיים (11,13...) ליד ההצטלבות עם רחוב רמב"ם.

יש ל-fix תחתון מחטב אני לבשתי אותו

לחתונה שלי, חשוב לקנות בצבע גוף ולא בצבע לבן.. הלבן בולט יותר והכי חשוב המון המון מזל טוב

DREAM111

New member
בוקר טוב ומזל טוב

אני יודעת גם כמו אור שיש ל-FIX מחטבים ממש מוצלחים. יש להם מחטב שעל התחתון עצמו יש כאילו חוטיני וזה מחזיק את המחטב טוב יותר וחזק יותר. אני לא יודעת מאיפה את בארץ אבל אני יכולה להמליץ על מקום בראשון שנותנים שם יחד אישי ושם את תקבלי חגורה שהיא ממשחגורה ולא תחתון חגורה. תגידי לי אם זה אקטואלי ובכייף אספר לך את הפרטים שלהם.

roni1151

New member
את צריכה להראות פיצוץ בערב החשוב

הזה, לכן, אני ממליצה לך לפנות לחנות בשם "מירל" במרכז אופנהיימר ברמת-אביב. יש הבדל של יום ולילה בין מה שמציעות רשתות הלבשה תחתונה לבין מה שיציעו לך שם. כולל חזיות, מחטבים חלקיים או שלמים כולל חזייה. אחרי שהתחלתי לקנות אצלה, הבנתי את ההבדל. ולא, אין לי אחוזים שם

silvey

New member
חנות "מירל" שוכנת אחר כבוד בשכונה

צפונבונית שנקראת "נווה אביבים". היא מחזיקה פריטי לבוש ברמה המתאימה להימכר לנשות הסביבה האלגנטיות. מי שאין לה במלתחתה מחטב או מחוך יש טעם של קניה חד פעמית במחירי החנות הנ"ל לפריט מאריך ימים באיכות טובה ובמחיר "טוב". מה שכן, זה מקום מעולה להתרשם מהלבשה איכותית ולראות מה הולך היום באופנה התחתונה

ממש ממש תודה

מישהי מכירה גם חנות כזו באיזור חיפה? (אם כי יש סיכוי שאני אגיע גם לרמת אביב - אני עובדת בת"א ונוסעת לשם כל יום...)

למעלה