שאלת היום שלי

kisses

New member
בדיוק תמיד אני ניפגעת מכל פיפס

וזה מזה מעצבן אותי אז כן הייתי רוצה להיות אולי יותר COOL פשוט שאני אהיה חסינה.

kisses

New member
גם אני הייתי נורא רוצה כשרון בשירה

ואז הייתי הופכת להיות משהיא מפורסמת. תמיד אהבתי לשיר וגם הופעתי תמיד חוץ מבתיכון בהופעות סוף שנה בקטעי השירה.

Ronnie*

New member
יש הרבה כאלה...

כשהייתי קטנה, רציתי להיות "זמרת, שחקנית ורקדנית". עם המשחק הגעתי עד לתיכון לפחות (למדתי במגמת תיאטרון), אבל בשירה וריקוד אני ממש לא חזקה, ואני מעריצה אנשים יודעים לשיר ולרקוד. אז זה החלום שלי... אה, וקצת יותר אסרטיביות וביטחון עצמי... אני יודעת שאלה לא ממש "כשרונות", אבל לא הייתי מתנגדת בכל מקרה.

fila

New member
גם לי לא היו מזיקים

כמה "מרפקים"...... אני בטוחה שזה היה מקדם אותי ואת השאיפות שלי מאוד!

שמופית

New member
אוהו.... כמה כשרונות "חסרים" לי....

קודם כל - לצייר !! זה משהו שפשוט בוער בי כבר כמה שנים וכל פעם שאני מגיעה לאיזה מקום עם נוף יפה, אני מתה לצייר אותו. דבר שני - לדעת מלא שפות. יש לי דווקא כשרון לשפות, וכשהייתי חודש בטורקיה למדתי טורקית ודיברתי וכשהייתי חודש בספרד למדתי ספרדית ודיברתי. טוב, עם הספרדית היה קל כי אני יודעת צרפתית... אבל הבאסה זה שהידיעה שלי היתה מוגבלת לשפה של מטיילים (איפה, כמה, חדר וכאלה...). חוץ מזה, ובזה אני מזדהה עם ש...שט..שטרודל - הייתי מתה שיהיה לי ראש לשבת ללמוד כמו שצריך. מאז ימי היסודי למורים היתה מין מנטרה שכזו "היא לא ממצה את היכולות שלה"... אין לי מושג באיזה כוחות על טבעיים הם קלטו יכולות סמויות, אבל אני עדיין לא גיליתי אותם. אה, וגם לדעת לרקוד את כל הסגנונות (אני יודעת ריקודי בטן, אבל זה לא עוזר הרבה...
). ואגב, בקשר ליכולות האיפור - גם לי זה חסר מאוד, ובסוף החודש נשות המשפחה שלי עושות משהו בנדון ! הזמנו אלינו את אתי אלבכרי שתעביר לנו קורס באיפור !! איזה כיף לנו, הא ? עכשיו נדע להתאפר כמו שצריך

kisses

New member
יווווו זה רעיון למפגש הבא שלנו

שיכלול גם אותי, שירי רעיון מעולה.

יעלי2

New member
אולי נבקש מאתי קורס הדרכה

של עקרונות איפור בקבוצה. ככה נבקש מחיר סביר ולא שחיטה, כי זה לא יהיה קורס אישי ונצא מורווחות כולנו. האמת שגם אני ממש רוצה לדעת להתאפר (לא קרמים ושטויות אלא איפור עיניים, צלליות וכו). יש ענין? מה אתן אומרות?

kisses

New member
נו אז סבבה תשאלו את רויטל עם זה

גם מתאים לה ועם כן תחליטו אם אתן רוצות לעשות את זה עכשיו או כשאני אבוא בעוד 4 חודשים בע"ה

kisses

New member
מצחיקונת ברור שקורס איפור עם אתי

בשביל אשכנזיה שכמוני - אני וריקודי בטן לא הולכים ביחד וזה חבל אחרת הייתי פגז בחתונה.

שמופית

New member
גם אני אשכנזיה

ומענטזת לא רע בכלל.... זה ממש אחלה קורס ריקודי בטן !

kisses

New member
אז יש לך כישרון יקירתי אני ממש

שלומיאלית שזה מגיע לריקודים מהסוג הזה אני סכנה על הרחבה

ואני יקירות הייתי רוצה להיות במצב

של להגיד את המשפט "גילו באפריקה פיל עם עור כמו שלי..", ולהתכוון לכך. יש לי צרות בפורום שאני מנהלת ואני במקום לדלג מוצאת את עצמי בוכה בגלל השטויות האלו. אם יש משהו שהייתי רוצה זה להיות קצת פחות רגישה. אגב, תקבלו לפורום נישואים טריים אחת שהיא חצי של זוג טרי?

תמרה*

New member
לא רק שנקבל אלא שנשמח שאת פה

וכמו שאת רואה, אנחנו מנסות לארגן לנו קורס איפור בהדרכתך... אני יודעת שכשאת רוצה, את מצליחה להתעלם מכל הרוע והזדון, כבר היו מקרים בעבר... אז מה הפעם שונה? תאמיני בעצמך ובמה שיש לך לתרום בפורום חתונות, ותישארי שם עד שיפסיק להיות לך כיף. (אם את בוכה מהשטויות הללו, הרי זה לא שווה)

kisses

New member
נשמתי אותך נקבל תמיד../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ספרי מה חדש? מה דעתך על הרעיון שהעלנו פה? תסכימי לעשות בדרכה מסודרת על איפור וקוסמטיקה?

הילית*

New member
תראי, יש ועדת קבלה ורק אם תעמדי

במבחנים נקבל אותך.... וברצינות, את כבר מזמן חלק מאיתנו מתגעגעת
מאחלת לך את כל הטוב בעולם. כ"כ מקווה שתצליחי ותהיי מאושרת בחיים החדשים

למעלה