שאלת היום שלי

הילית*

New member
שאלת היום שלי ../images/Emo35.gif

באיזה תחום הייתם רוצים שיהיה לכם כשרון או יכולת טובה בו אני הייתי רוצה לדעת לצייר לדעת לבשל ארוחות גורמה (כרגע אני מתמחה בארוות מהירות הכנה כי אין לי עצבים לעמוד שעות במטבח) וגם לדעת להתאפר בצורה טובה (כל החומרים הכי טובים שאני קונה מתבזבזים על חוסר הכשרון שלי...)

dorlim

New member
אני הייתי רוצה לדעת לשיר ../images/Emo124.gif

אני מאד אוהבת לשיר, הבעיה היא שאף אחד בסבביבתי לא אוהב את זה

fila

New member
השאיפות שלנו די דומות../images/Emo68.gif

גם אני הייתי רוצה שיהיה לי כשרון בציור ואז בטח היה לי בית מלא ביצירות בסגנון הרנסנס........(אולי תקרה בסגנון קפלה סיסטינה
) גם אני הייתי מאוד רוצה לדעת איך להתאפר בצורה מושלמת (כמו בחתונה) למרות שרוב הזמן אני מאופרת מאוד יפה(כך אומרים)אבל לא הייתי מתנגדת לאיזה טאצ´ מקצועי בידיים. הייתי רוצה לדעת לעשות לעצמי תסרוקות מדהימות - יש לי שיער ארוך וממש הייתי רוצה לבוא לעבודה בבוקר עם לוק של מספרה
אני יודעת שבחרתי לעצמי כשרונות ממש "רדודים" אבל זה מה שעולה לי עכשיו לראש..... אה! נזכרתי הייתי רוצה לדעת לכתוב שירה מדהימה כמו של פבלו נרודה. (מישהי מכירה?)

Ronnie*

New member
פבלו נרודה נפלא...

לצערי אני יכולה לקרוא אותו רק בתרגום, ולא במקור, וכמתרגמת אני יודעת ששירה זה דבר שפשוט אסור לתרגם... אבל יש לי ספר קטן עם תרגומים שלו לאנגלית, ויש לו שירים יפהפיים.

fila

New member
../images/Emo45.gifצודקת!

אני אשמח אם תוכלי לכתוב לי איפה השגת את השירים שלו לא מתורגמים. תודה
על נמר איבן אל ברוד שמעת?

Ronnie*

New member
לא, עליו לא שמעתי...

הספר של נרודה שיש לי הוא בתרגום לאנגלית, וקניתי אותו פעם בלונדון - ספר די דק, שיצא לאור אחרי הסרט "הדוור". אני משערת שבאינטרנט אפשר להשיג הכל - בטוח באמזון יש...

אתי@

New member
יש המון...../images/Emo9.gif נו טוב, כנראה שאני

רחוקה משלמות
הנה לקט קטן:
הייתי רוצה לדעת לרקוד את כל הסגנונות שאני לא מכירה, ולהיות יותר טובה במה שאני כן יודעת.
הייתי רוצה לדעת שפות נוספות.
הייתי רוצה להיות יותר חרשנית, שיהיה לי יותר "תחת" ללימודים.
גם אני הייתי רוצה לדעת להתאפר ממש מושלם, ולהראות כמו כל הדוגמניות שנראות כאילו הן לא מאופרות בכלל.
הייתי רוצה לדעת להכין אורז פרסי כמו של אמא של רונן

Kula1

New member
הייתי רוצה...

גם לדעת יותר שפות לרקוד סלסה לצייר ולבשל, מספיק לי מה שאני יודעת...את הגורמה אני משאירה לתמיר

הילית*

New member
גם אני הייתי רוצה כשרון בשפות

לפני שנתיים, לאחר שחזרנו מספרד, הלכתי ללמוד ספרדית. כנראה שאין לי כשרון כי אני לא זוכרת הרבה...

kisses

New member
אתי אנחנו יודעות איך את ניראת ../images/Emo68.gif

ולדעתי בתחום אחד את לא צריכה כשרון כי כבר יש לך את זה

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif אם הבנתי נכון... בכל אופן

לדעת להתאפר זה תמיד טוב. יש לילות שאני לא ישנה (כמו הלילה) ונראית בהתאם. עם קצת ידע באיפור הייתי יכולה להיראות כמו אחרי שנת יופי...

kisses

New member
הבנת נכונה ../images/Emo24.gif

אבל אני מסכימה, גם אני הייתי רוצה לדעת את סודות האיפור ככה שבבוקר יש לך איפור עדין לעבודה ובערב שאת יוצאת יש לך איפור של לפחות דוגמנית צמרת

fila

New member
גם אני........

רוצה לדעת יותר שפות! בילדותי דיברתי צרפתית כמו שפת אם אבל שכחתי כמעט הכל למדתי לבד איטלקית אבל עדיין יש לי מחסום בדיבור..... גם ספרדית למדתי לבד ושוב קל לי יותר להבין מאשר להתבטא....... כך שאני עם רק אנגלית ועברית

אתי@

New member
../images/Emo41.gif והייתי רוצה לדעת לצלם נהדר

ובכל פעם שאנחנו מגיעים למקום יפה אני אצלם אותו וכשאחזור הביתה אוכל להיזכר. התמונות שלי אף פעם לא משקפות את היופי האמיתי של המקום שהייתי בו

הילית*

New member
את הצילום אני משאירה לבעלולי

הוא חובב צילום ומצלם ממש טוב (והוא לא מרשה לי לגעת במצלמה שלו...)

kisses

New member
דווקא בזה אני טובה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כל תמונה שלי ניראת כמו גלויה. מה שכן הייתי רוצה להיות אדישה ולא איכפתית.

שמופית

New member
למה להיות אדישה ליאת ?

זה נשמע לי יותר כמו מגרעת.... את מדברת בקטע של להיות COOL ?

הילית*

New member
איך אני מבינה אותך ...

רוצה ללמוד להיות אדישה לאנשים מעצבנים. לא להיות רגישה מכל דבר חברה אמרה לי שאפשר לרכוש תכונה זו עם הרבה סבלנות. אני מתאמנת על זה בעבודה

למעלה