שאלת הדיוט

שאלת הדיוט

אישתי ואני למרות העובדה שאנחנו נשואים שנה, עדיין לא יודעים דבר וחצי דבר על איך לענג אחד את השנייה . אני מניח שאין בית ספר לזה (וגם אם היה לא היינו הולכים שכן אנחנו דתיים ויחסית בישניים להחצין את הנקודה הזו). יש משהו שאתן פה יכולות להמליץ עליו (אני מעדיף טיפים במקום ספר ) הייתי רוצה שגם אישתי תלמד לענג את עצמה והייתי שמח לעזור לה בכך תודה

אבל למה ? למה?

ספר זה אוסף דפים שצריך המון זמן לקרוא. כמו כן קשה להחזיק ביד אחת ספר ואת היד השנייה לשים ב" איזור החשק" (כמאמר הגשש) אין משהו תמציתי ופחות מדעי? קניתי לה ספר "עינוגי אישה" ואני (שאני יחסית סבלן לספרים ) השתעממתי אחרי 20 עמודים . אישתי לו נתנה להם צ'אנס ל5 עמודים... תודה מראש

Elinori20

New member
תהיה יותר ספציפי-

האם הבעיה היא- בלענג אותה? שהיא תענג את עצמה? שהיא תענג אותך? תנוחות? חדירה? יש המון פרטים במין אז בבקשה תהיה יותר ממוקד

לענג אחד את השנייה

תודה על שאלתך הכנה. הרבה זוגות צעירים, במיוחד כאלה שמגיעים מרקע שבו אין נגישות קלה למידע מפורש בנושא, חווים קושי או חוסר בטחון לגבי היכולת שלהם לענג זה את זו או בכלל לדעת מה לעשות. רק שלא הרבה מודים בזה, ולכן זה במיוחד אומץ לפנות בשאלה כזאת. אין מתכון אחד שאפשר להמליץ עליו - מיניות מוצלחת נשענת על הרבה הקשבה לגוף ולנפש של הפרטנר/ית, הרבה ניסוי וטעייה, הרבה תקשורת והרבה פתיחות ונכונות לבדוק ולשחק. אני מבינה את הרצון שלך שאשתך תלמד לענג את עצמה - זה באמת יכול מאוד לעזור לה לדעת מה עושה לך טוב ולהדריך גם אותך. אבל זה משהו שרק היא יכולה לבחור לעשות - לא משהו שאתה יכול להחליט בשבילה שהיא עושה. אתה כן יכול לעודד אותה ולתת לה לגיטימציה, כל עוד זה נעשה בלי לחץ או ציפייה מצדך. דיברת איתה על זה? האם היא פתוחה לזה? האם היא מדברת איתך בחופשיות על מה שהיא מרגישה ורוצה בסקס? האם אתה פתוח איתה? האם אתה יודע מה עושה לך טוב? האם אתה יכול לספר לה את זה? להדריך אותה? אם אתה מרגיש פתוח יותר ממנה, אתה יכול לשתף אותה ברצונות שלך ולהוות דוגמא לפתיחות. אם אתם פתוחים וחופשיים יחסית, אני ממליצה לכם לצפות שסרטי הדרכה שונים. זאת אפשרות "להציץ" לאיך נראים יחסי מין של אחרים בצורה יחסית אותנטית ולא פורנוגרפית. יש את "המדריך לאוהבים", שהוא קלאסיקה, ועוד רבים וטובים שאפשר גם להזמין באינטרנט אם אתם מרגישים לא בנוח לגשת לחנות לאביזרי מין ולבחור סרט הדרכה. אפשר גם לחפש סרטוני הדרכה באינטרנט, או סרטוני פורנו ביתיים שמראים זוגות "אמיתיים" עושים סקס. זה יכול לתת השראה. העיקר שתדברו. תשאלו. תגעו. תבדקו. תאפשרו. תחוו. תרגישו. הטיפ העיקרי שאני יכולה לתת, מעבר ללעבוד על חיבור קבלה ותקשורת, הוא שהרבה נשים נהנות יותר או בעיקר ממגע חיצוני באיבר המין (הדגדגן, השפתיים ופתח הנרתיק) ולא בהכרח דווקא מעניין החדירה (למרות שיש ויש) - אז כדאי שזאת לא תהיה מטרת האינטראקציה ולא בהכרח כדאי להגיע אליה כמה שיותר מהר. תתמקד באזורים הרגישים אצלה - עם היד, עם הלשון, עם בד עדין - כל מה שנראה לך שירגש אותה. תנסה לבדוק מה עושה לה את זה. מגע? לחישות? סיפורים? משחק? יחסי כוחות? ליטופים? בדיוק כמו שככל שעובר הזמן אתם מכירים אחד את השני יותר לעומק רגשית, ככה אפשר גם להתוודע זה לזו מינית. תנסו להשאיר את חוסר הבטחון בצד לראות את זה כמסע מסקרן. מאחלת לכם חג שמח והמון עונג, גילי פליסקין מחברת הספר "דברים שרציתי לגעת" מנחת קבוצות "נשים מדברות מיניות" מלווה בתהליכי יציאה מהארון www.onenut.co.il

אשתדל להיות יותר ספציפי

תודה לכן על התשובות . היא לא מענגת את עצמה . היא אף פעם לא עשתה את זה . היא לא יודעת כמה שזה מהנה . ניסיתי לשכנע אותה . פחות חשוב לי שהיא תענג אותי . יותר חשוב לי שאני אענג אותה. החדירה היא בסדר. לגבי תנוחות -אנחנו מבצעים רק את המסיונרית והאישה מלמעלה . הייתי שמח אם היינו מבצעים עוד. מקווה שפירטתי מספיק.

Elinori20

New member
אז ככה-

אם לא מגעיל אותך תרד לה, תלקק את הדגדגן או אפילו תיגע באצבעות, זה אמור לגרום לה לגמור, תחפש גם באינטרנט יש המון, בהצלחה.

היא לא חייבת לאונן כדי להנות

זה נכון שהמון פעמים ההמלצה היא שאשה תיגע בעצמה כדי לדעת מה מענג אותה וללמד את הפרטנר/ית, אבל יש נשים שאוננות לא עושה להן את זה אוש מבסיבות אחרות הן לא רוצות ללכת לשם ולהתנסות בזה. זה מקסים שאתה מפרגן לה ונותן לה לגיטימציה - וזה תלוי רק בה אם היא תרצה מתישהו. חשוב לא ללחוץ. אם חשוב לך לענג אותה - יש המון דרכים לעשות את זה גם בלי שהיא תדע לענג את עצמה. כן חשוב שהיא תתן לך פידבק - במילים או בשפת גוף - כדי שתדע מה נעים לה יותר ומה נעים לה פחות. אם היא פתוחה לזה - תציע לה שפעם אחת העונג שלך יהיה מחוץ לתמונה (זה יכול גם לקרות להפך בהזדמנות), ופשוט תחקור את הגוף שלה. בתשומת לב. ברגישות. בעדינות. בעוצמה. בתשוקה. מה שעושה לכם טוב. אני מציעה לך לא להתמקד באורגזמה, אלא בהנאה. לך בעקבות מה שנשמע לך הכי נכון מהתגובות שלה. תקשורת ופתיחות הם מרכיבים חשובים. ככל שאתה יכול תן לה תחושת של קבלה ובטחון. אם היא תרגיש נחשקת, סקסית, יפה ומוצלחת - יהיה לה הרבה יותר קל לזרום איתך לאן שאתה לוקח. חוסר בטחון יכול להיות אויב גדול של ההנאה המינית. נשמע שיש ביניכם הרבה כבוד ואהבה, ואלה מרכיבים חשובים (ואפילו קריטיים) לשדרוג חיי המין! בהצלחה!

מדריך בוידאו

שלום לך, אני מבינה שלקרוא ספרים הופך את החוויה הרבה פעמים ליותר מרחיקה, קרה ופחות נגישה ואינטראקטיבית. יש הרבה סרטים היום שהם מאוד מומלצים. לדוגמא "מדריך לאוהבים" שהוא מחולק לארבע או חמישה קלטות שהולכות בדרגות שונות החל מידע מיני בסיסי ועד דרכים להעשרה וגיוון. אני ממליצה לך לחפש באינטרנט. לדעתי אפשר לקנות באתר סטימצקי. הסרטים מלווים בהדגמות ועשויים להיות מביכים או מעוררים בהתאם למידת העניין והחשיפה שלכם לנושא. תנסו ותראו האם זה מתאים לכם ביחד או לחוד. לגבי אשתך, קבוצת נשים מדברות מיניות שנפתחות בקרוב יכולה לספק מענה וכר מתאים לשאול שאלות ולשמוע נשים שונות.....

תודה רבה על התשובות

אחפש את המדריך לאוהבים יחד עם זאת (לדעתי) אישתי תתבייש לשוחח בנושא הזה עם נשים אחרות . תודה

למעלה