שאלת ביוטק?

vit20Openu

New member
שאלת ביוטק?

שלום אנשיי הייטק יקרים לצערי ולצער רבים בועת ההיטק התפוצצה - למה לצערי? טוב כי בתחילה חשבתי על לימוד מדעי המחשב,וכפי שאני רואה כיום אין כ"כ דרישה אך גם אם ישנה היא לאנשים בעליי ניסיון. ולעניין עצמו - כרגע אני משרת בצה"ל ולוקח קורסיי ביולוגיה באוניברסיטה הפתוחה העניין הוא שרציתי תואר בביולוגיה ולאחריו להמשיך לתואר שני לביוטכנולוגיה אך גילתי שישנם גם לימודיי הנדסת ביוטכנולוגיה לתואר ראשון שממנו אוכל להמשיך ביתר קלות להנדסה ביורפואית באותו מוסד שהוא הטכניון. בעתיד אני רוצה לעסוק במחקר - ופיתוח (R&D) - השאלה היא איזה תואר שווה יותר ללמוד כאשר אנחנו מדברים על הטווח הרחוק שזה שנתיים - שלוש? תודה לכול העונים/ות

TheReverend

New member
שפר את הסכם ../images/Emo13.gif

ברצינות זו האלטרנטיבה הכי טובה. ללכת ללמוד משהו שאתה לא רוצה ואז לעשות תואר שני במה שאתה כן אוהב נשמע עקום וזה מתכון לסבל ב3-4 שנים הקרובות. בטכניון נותנים פקטור כפול למתמטיקה(אם יש לך 5 יח"ל מחשיבים כ10) אז אם יש מה לשפר בזה תשפר. או שתשפר פסיכומטרי. בכל מקרה יש את האפשרות לעבור בתום השנה הראשונה פקולטה על סמך ממוצע אקדמי אבל קח בחשבון שזה קרוב לבלתי אפשרי. הדרישה היא שתהיה עם ממוצע אקדמי שיהיה בעשירון העליון של הפקולטה אלייה אתה רוצה לעבור(ועם החננות של ביו רפואה זה בטח 99
) בהצלחה.

natb1

New member
וגם יש

לא יודעת אם זה בדיוק מה שהתכוונתם, אבל יש תואר של ביואינפורמטיקה במכללה האקדמית של ת"א יפו. זה משלב ביולוגיה עם מחשבים.

למעלה