שאלת בגד ים לחזה גדול?

Cafe Latte

New member
שאלת בגד ים לחזה גדול?

אני רוצה לקנות בגד ים **שלם**. בקיני יש לי, אבל אני צריכה עכשיו שלם. יש כזה דבר בגד ים שלם לנשים עם חזה גדול? איפה קונים? ליה לונדון ושות'?

יש לגדעון אוברזון מקסימים! אמא שלי קנתה

במשביר ועלה לה סביב 300 ש"ח למיטב זכרוני אחרי הנחות.. העיצובים קלאסיים וצעירים.

Cafe Latte

New member
יש לי בגד ים

מדהים שלו, אדום ויפיפה... ביקיני ממש מושלם לחוף... אני צריכה משהו טוב לשחות איתו (בדגש על לשחות, ובדגש גדול על בגד ים שמחזיק את החזה שלי). לא בטוחה שדברים שלו דווקא מתאימים לזה... הבגדי ים שלו תמיד נראים לי מתאימים בעיקר לרביצה על החוף
כולל האדום הפרטי שלי.

לאמא שלי יש חזה ענק! והוא מעולה לה

אם את צריכה לשחייה כספורט אז נסי את ספידו. בעבר היה לי בגד ים שלהם ועד שלא התפורר לא החלפתי אותו! היה מעולה ועיצובים מקסימים!

newKiticat

New member
אם זה לשחייה

במיוחד בבריכה- אז רק בגד ים מקצועי! אני אישית ממליצה על ספידו ועל הסדרה אנדרונס- שמיועדת ספציפית לבריכה. ורק אחרי שהרסתי בגדי ים- הבנתי את זה.

yuli26

New member
ליה לונדון בהחלט

לפרייה יש מלא בגדי ים יפים, מתאימים לחזה גדול ואיכותיים מאוד. אני קונה תמיד בקיני שלהם או גופייה, אבל הם פשוט מעולים, עם חזייה מתחת וגזרה הולמת... עכשיו עם המיסוי החדש- שווה להזמין מהאתרים שלהם.

Fun Fair

New member
יש לי בגד ים של פריה ואחד של פנטזי

שניהם הוזמנו באינטרנט- מעולים!

Cafe Latte

New member
איזה יש לך של פנטזי? מדדתי של פנטזי,

היה דגם מאוד יפה שנקרא מונטיראול (אאל"ט), ואח"כ ברשת מצאתי את אותו הדגם בצבעים אחרים ... אז קניתי

Fun Fair

New member
לא זוכרת

אני חושבת שהעליתי פעם תמונה שלו, אבל לא מוצאת אותה...בגד ים מטריף בסגנון רטרו בשחור/לבן...

אם זה לשחייה-

אז רק ספידו. ולקנות תמיד מידה אחת פחות [כי במים זה מתרחב] ראיתי כבר כמה נשים במהלך שחיה עם ציצי בחוץ כי הן לקחו מידה לא טובה.

Cafe Latte

New member
אויש נו למה היית חייבת לכתוב את השורה האחרונה

???? זה הסיוט הכי גדול שלי בערך
בכולופן, קניתי היום ברשת בגד ים יפה של Fantasie, לחזה גדול, עם חזיה טובה שמחזיקה את העסק. לא יהיה טוב, נקנה אחר. תודה רבה!

סורי

אני לא התברכתי בחזה [שני הצימוקים שיש לי הם הכל אבל לא חזה
] אבל מניסיון עבר ובעצת חברה טובה [שחיינית עבר ובעלת חזה מפואר] את הבגד ים שלי קניתי מידה אחת פחות. בפעם הראשונה קצת לחץ והיום הוא מעולה.

למעלה