שאלת בגדי ים

קשתית2

New member
שאלת בגדי ים

שלום, חדשה בפורום, שגיליתי במקרה, אשמח לקבל המלצות לגבי קניית בגד ים במידה (מאד) גדולה. רצוי מאד מאד בירושלים.

מצטרפת לשאלה...

שלום לכולן, הגיעו ימות המשיח, החבר לא מוותר לי... הוא רוצה שאני אקנה בגד ים.. יש למישהי המלצה על מקומות באיזור המרכז (ראשון, ת"א, ר"ג והסביבה) שמוכרים בגדי ים במידות גדולות? (מידה 48 אני משערת) אני מחפשת משהו מחטב או עם חצאית... עם הבטן אני משלימה פחות או יותר.. מחפשת משהו שיסתיר את הרגליים.. תודה מראש! אור.

d o n o

New member
גם חדשה וגם מצטרפת לשאלה

היכן אפשר למצוא בגד ים שמחזיק - מחפשת בת"א?

נימשון

New member
../images/Emo124.gif בנות

בגדי ים מקסימים, במגוון מידות גדול והכי חשוב במחירים ממש ממש סבירים אתן יכולות למצא בשוק בצלאל. נכנסים לשוק מהכניסה הקרובה יותר לשנקין והולכים ישר כמעט עד לסוף השוק בצד שמאל שלכן נמצאת החנות, יש להם תאי מדידה ואחלה סחורה.

הזוי.. חבר שלי אמר שיש שם בגדי ים

והתעצבנתי עליו.. לא האמנתי שיש שם בגדי ים במידות גדולות.. אני רצה להתנצל.. ולקנות
תודה!

DREAM111

New member
קשתית מצטערת בירושלים לא יודעת אבל

לכל מי שרוצה אז יש את החנות בשוק בצלאל בבית לחם 2 שקיבלה מחמאות רבות. יש את ליז שיש לה סניפים בר"ג ראשון רחובות וחולון. כמו כן יש בבית רומנו למטה חנות שגם להם יש בגדי ים במידות גדולות.

המלצה נוספת

בבית רומנו בת"א יש חנות שמוכרת עודפים של גוטקס וגדעון אוברזון במחירים ממש זולים. טוו המחירים הוא בין 150 ש' ל- 270 ש' לבגדי ים יפהפיים בכל המידות. אמא שלי קנתה שם בגד ים צעיר ויפה ביום שישי.

יעל י

New member
הבושה ובגד הים

אצלי הולכים יחד יד ביד אני פשוט מתביישת ולכן כמובן מתייבשת אבל זו עובדה! ואתן הולכות רק עם הבגד ים או אם משהו מעל?

ני ני19

New member
לדרומיות שכאן

יש חנות לבגדי ים בקריית מלאכי (ממש בכניסה) אם אני לא טועה קוראים לה "בגדי ים א.א" המידה של הבגדי-ים בתמונה היא 48 אני אישית ממש מרוצה מהם

תתחדשי. האם תוכלי לכתוב כתובת

מפורטת יותר? בכניסה מאיזה כיוון? והאם אפשר גם מספר טלפון? אני מבינה שיש טנקיני, ומה טווחי המחירים? תודה, מיכל

DREAM111

New member
ני ני תתחדשי ואשמח אם את משם

שתבררי עבורי את הפרטים של החנות שנוכל לתת מענה לבנות הדרום. מאוד אהבתי את השילוב צבעים של הכחול. חייבת לשאול אותך שאלה, אני שמה לב שכל דגם בעצם שונה מאוד בגיזרה שלו אחד מהשני אחד חושף במותן והשני מסתיר, איך זה מסתדר לך

sivosh

New member
רק עם מכנס קצר שיכסה קצת את התחת

והייתי סופש באילת, והאמת רוב הזמן הייתי רק ען הבגד ים ולא עם משהו מעליו.. בכל זאת מי מכיר אותי שם? :)

sivosh

New member
נתתן המלצות במרכז בדרום, הי רגע!

מה עם הצפון? למשהי יש המלצות?? :)

למעלה