שאלת אחריות אבהית

מצב
הנושא נעול.

mares

New member
מענין לדעת-כמה עולה טיפול כזה

תודה לך
קשה לי להגיב על הרעיון, אבל אני מאוד מעריכה את הנסיון. אגב, היות והעובר צעיר מאוד הפסקת ההריון הנה באמצעות כדורים כך שאין, ככל הידוע לרפואה כיום, חשש לפגיעה בכניסה להריון בעתיד. שוב תודה.
עם כדורים? זה לא במסגרת קופ"ח?

Benjamin Turner

New member
לא (לפחות לא מעל גיל 18)

עם כדורים? זה לא במסגרת קופ"ח?
לא (לפחות לא מעל גיל 18)
העלות בבית חולים ממשלתי הנה 1227 ש"ח טבין ותקילין (אולם יש לשלם גם 300 ש"ח עבור ועדה להפסקת הריון ובמקרה שלה גם 200 ש"ח עבור בדיקת דם דחופה). סיפור לא נעים והחלמה קשה יותר מאשר במקרה של גרידה, אולם בטיחותי יותר מבחינת הריונות עתידיים.

שניהם אחראים במידה שווה, אין חולקים

ההשגה שלי היתה בנוגע לחלקו בנטל
מדברייך השתמע כאילו חלקה של האשה גדול מחלקו של הגבר, ועם כך אינני מסכימה. צר לי על בתה של חברתך ועוד יותר על בן זוגה לשעבר, אולם לא זה המקרה כאן. אגב, לא תמיד הענין נתון לשליטתה המלאה של האשה. קונדום עלול להיקרע (וממילא אינו אפקטיבי ב100%), גלולות עלולות להישכח או להיסתר ע"י חומרים שונים ואני דוגלת באופן כללי בגישה הגורסת שבכל פעם שעושים סקס, ולא משנה עד כמה בטוח-לכאורה הוא, יש לקחת בחשבון את האופציה של כניסה להריון. בכל מקרה, מה שקרה קרה. שניהם פעלו בטמטום חושים ושכל, אולם כעת היא נותרת לבד להתמודד עם התוצאות. האם אין שום צעד שניתן לנקוט נגדו במסגרת החוק?
אולי היא יכולה לטלפן אליו או להיפגש אתו, להביא אותו לידי כך שיודה שוב על חלקו בהריון, את ההקלטה למסור לתמלול.

הקלטה כזו מוכרת בבית המשפט כראייה

אולי היא יכולה לטלפן אליו או להיפגש אתו, להביא אותו לידי כך שיודה שוב על חלקו בהריון, את ההקלטה למסור לתמלול.
הקלטה כזו מוכרת בבית המשפט כראייה

Benjamin Turner

New member
אוקיי, תודה רבה, אני אציע לה

אבל אז מה? אם יש הקלטה כזו מה ניתן לעשות? וגם, האם יש חוקים לגבי מה מותר ומה אסור לה להגיד (כדי שזה לא ייחשב למה שאני מכירה מספרים כ-entrapment או משהו בסגנון)?

כשתהיה לה הקלטה

אבל אז מה? אם יש הקלטה כזו מה ניתן לעשות? וגם, האם יש חוקים לגבי מה מותר ומה אסור לה להגיד (כדי שזה לא ייחשב למה שאני מכירה מספרים כ-entrapment או משהו בסגנון)?
כשתהיה לה הקלטה
יש למסור את הקלטת למשרד שעושה מזה תמליל, הם מאזינים ומוציאים זאת על כתוב, רצוי משרד שנותן אישור לבית המשפט, אני מכירה משרד כזה שמוכר ע"י בית המשפט, אשמח להעביר את הכתובת. מכשיר להאזנה והקלטה תמצאו בכל חנות לאביזרי בלשים, תמצאו בדפי זהב, זה לא יקר, אך יש צורף בטייפ קטן שאפשר להכניסו לתיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה