שאלת אוף ואולי לא...

ashkeloni

New member
שאלת אוף ואולי לא...

אני לא יודע מה בקשר אליכם, אבל אני שמתי לב לגידול בזמן האחרון בפירסומות בתפוז שהנושא שלהם בסופו של דבר הוא סקס... מה אתם חושבים על זה?

sh53

New member
לא רק בתפוז - ושאלה לדיון ../images/Emo35.gif

בעיתון, בטלויזיה, בכרזות הפרסומות שיש ברחובות, בשלטי החוצות - בכל מקום מנסים למכור סקס, ממזמן הפסיקו למכור מוצרים - מוכרים סקס. איך אתם מרגישים עם פרסומות שמשדרות סקס? אתם פותחים את העיתון, ההורים לידכם, פתאום אתם שמים לב שהעיתון דווקא נעצר על מודעה בה הדוגמנים והדוגמניות יותר ערומים מאשר לבושים, מה אתם עושים באותו רגע כשההורים לידכם? מה הדיעה בין החבר'ה שלכם על פרסומות שמשדרות סקס? לדוגמא כשמפרסמים בגדים והדוגמנים והדוגמניות יותר ערומים מאשר יש עליהם בגדים?

וונקי

New member
הממ

אם אמא שלי לידי שאני רואה את פרסמות האלה אני משדלת מאוד שהיא לא תשים לב שאני מסכלת על זה. אני אישית לא חושבת שזה בסדר שנשים וגברים מצלמים איפלו בשביל פרסמות שהם ערומים או כמעט לגמרי עורמים זה למכור את גוף שלך בשביל כסף וזה פשוט לא צריך להיות ככה. זה עושה לי בלגן בטן שאני רואה את זה.

מור86

New member
אמממ נכון. בזמן האחרון קיימת

מגמת עלייה בפרסום שהמוטו הוא שסקס מוכר. אני לומדת את זה במגמה שלי בפרסום ושיווק, וסקס מוכר- כל המסרים האלו פשוט גורמים לצרכנים לקנות. מצד שני, אני למשל בכלל לא אוהבת את השימוש הזה והריבוי בסקס, כמוכר. לא נעים לי שאחותי צופה בזה בשעות נצפות, כשילדים רואים...

למעלה