שאלת אוכל
ליהי בת 4 וחצי רזה מאוד שוקלת 15 קילו ביום טוב הגובה שלה 1.09סמ (נמדדה לפני כמה ימים אצל הרופאה). הבעיה איתה שהיא חיה מהאויר ממש ככה. הינו אצל דיאטנית כמה פעמים והיה באמת שיפור. הדיאטנית לא מוטרדת כי הילדה אוכלת (אומנם מאט אבל אוכלת) וגם גדלה. הבעיה שליהי בבוקר שותה כוס שוקו והפעם הבאה שהיא אוכלת זה רק ב 17 בבית
זה לא נורמלי. ותסכימו איתי שכוס שוקו זה לא אוכל. בגן היא לא אוכלת כלום כלום כלום. רק אם יש שניצל אז היא טועמת. אני בבעיה כי מצד אחד אני לא רוצה להכריח אותה לאכול ומצד שני חיבים לאכול במשך היום אי אפשר לצום כל היום. היום שהגענו לגן לא היו הגננות שהיא מכירה. כי עכשיו הגן במתכונת של קיטנה אז יש צוות מצומצם (פחות ילדים) ולא תמיד הגננות שלה. ליהי היתה בהיסטריה שיכריחו אותה לאכול והיא לא נתנה לי ללכת עד שאמרתי לכל הצוות שאם ליהי לא רוצה לאכול לא צריך. אני ממש מתחילה לחשוש שלליהי יש התחלה של בעיות אכילה. הדיאטנית שדיברתי איתה כמה פעמים מסכימה איתי שלא תקין שהיא לא אוכלת במשך היום אבל אם היא אוכלת בערב אז רק לנסות לתת לה משהוא בבוקר. לא כל כך יודעת מה לעשות איתה. אשמח אם יש תובנות למשהיא
ליהי בת 4 וחצי רזה מאוד שוקלת 15 קילו ביום טוב הגובה שלה 1.09סמ (נמדדה לפני כמה ימים אצל הרופאה). הבעיה איתה שהיא חיה מהאויר ממש ככה. הינו אצל דיאטנית כמה פעמים והיה באמת שיפור. הדיאטנית לא מוטרדת כי הילדה אוכלת (אומנם מאט אבל אוכלת) וגם גדלה. הבעיה שליהי בבוקר שותה כוס שוקו והפעם הבאה שהיא אוכלת זה רק ב 17 בבית