שאלת אבנים...

Ender W

New member
שאלת אבנים...

כולם מדברים על הכוחות המיוחדים של אבנים. רציתי לדעת האם יש תאוריות שמדברות על כוחות שליליים של אבנים. כלומר אבנים שאם אני אשמור בבית על המדף עלולות לגרום דווקא לנזקים ולחוסר מזל.

ToryMaster

New member
חוסר מזל לאו דווקא

אבל אני זוכרת כששאלתי את ארדן על אבני אופל, וחלק מההסבר שלו היה שהן מעצימות את הרגש שיש לך כרגע, וזה יכול להביא למצב שאם קמת על רגל שמאל, זה יתעצם וימשך כל היום.

RainBird

New member
יש אבנים שפשוט האנרגיה שלהן לא מתאימה למקום מסויים וזמן מסויים. בלי קשר לפעולה שלילית או חיובית. יש הרבה אבנים שאפשר להשתמש בהם להזין קללה למשל. האבן עצמה כמו המאגיה היא נייטרלית והשימוש שלה נקבע על ידי האדם.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

כמו בדוגמה עם האופל, שיש ימים שהיחא נפלאה, וימים שהיא הורסת הכל.

Ender W

New member
אני מבין את העקרון של הכוונה שנותנת

משמעות לטקסים/עזרים/לחשים. (והלחש/טקס ככלי למיקוד הכוונה, אבל לא כמקור לשינוי בעצמו) אבל משום מה באבנים נראה כאילו מיחסים לכל אבן כוחות מיוחדים בלי קשר לכוונה שעומדת מאחורי האבן. נראה כאילו אם אני אניח אבן מסויימת ליד המיטה שלי, תהיה לאבן הזאת השפעה מסויימת בלי קשר לאים אני יודע, מצפה ותכוון להשפעה הזאת. או שאולי התאוריה טוענת שאבנים מסוימות "מתכווננות" בקלות יותר למטרות שונות? או שבכלל לא הבנתי כלום? בהנחה שבאמת לאבן יש תכונות מיוחדות (מעבר לתכונות הפיסיות שלה) נראה לי מוזר שיש אבן שמביאה מזל ואין אבן שמביאה חוסר מזל. בכלל, כל התחום של אבנים נראה לי קצת קשה לעיכול.
ואני מנסה כרגע לגבש דעה לגביו...

ToryMaster

New member
אני לא מאמינה ב"מביא מזל"

זה דבר סובייקטיבי. אם יש אבן שעוזרת לך להיות ערנית יותר לדוגמה, זה יכול להיות נפלא כשקשה לך לקום בבוקר מוקדם, אבל נוראי כשאת מנסה להירדם.

בנוגע לאבנים

לפני מספר שנים חברה טובה הביאה לי אבן רוז-קווארץ שמצאנו ביחד במדבר. הרבה אמרו לי להעביר אותה תחת מים קרים, עקב מצבי הרומנטי(נו, לטהר, אולי יהיה לי מזל טוב) יש צורך בזה כלל?

למעלה