שאלתם על מקווה...?

ענבל מ

New member
זה תמיד היה

אבל הקטע הוא שהחובה ללמוד ביולוגיה (וחקלאות, אבל זה יותר מינורי) "תקועה". אני מכירה כמה אנשים שהיו מסתדרים טוב מאוד בלי להרחיב או בכלל ללמוד ביולוגיה... ומספיק שני מקצועות מוגברים. תאמינו לי. מי שכתבה פה שרוצה לקחת אמנות בנוסף לביוטכנולוגיה תשתגע. אני לומדת ביוטכנולוגיה ובנוסף ניגשתי לבחינה במוסיקה. זה סתם הכניס אותי ללחץ אטומי- וגם ככה לא יתחשבו לי בזה באוניברסיטה כי יש לי 2 מוגברים...
אל תעשי את זה לעצמך. מספיקים שני מקצועות מוגברים- זה די והותר, ואפילו יפה מאוד.

ענבל מ

New member
ועוד משהו-

לגבי שאר המקצועות שציינתם שניתן להרחיב ולגשת ברמה מוגברת- זה תמיד היה. אני זוכרת שבסוף כיתה י´ ישבתי עם הרכזת, ואחרי כל מקצוע שהיא נקבה בשמו (תנ"ך, ספרות, ערבית...) הודעתי לה אם אני רוצה לגשת ברמה מוגברת או לא. בשכבה שלי לא היתה היענות כמעט לכלום- חוץ מספרות ב-5 יח"ל וביוטכנולוגיה (בנוסף לכימיה ופיסיקה ה"מקובלים"), כך לפחות נראה לי. אולי אצלכם זה יהיה שונה? אבל גם אם לא- תבחרו במה שאתם יודעים שתסתדרו איתו, והכל יהיה טוב

המרחפת

New member
בכיתה שלי

כמעט הכריחו את כולנו לקחת ביולוגיה. אמרו שאנחנו הומניסטיים, ושחבל שנתאמץ בשביל כאלו מקצועות... בעעע מי שרצה ביוטכנולוגיה או פיסיקה פשוט עזב את כיתת אומנות. ד"א, לזו שאמרה שתפתח כיתת אומנות ותיאטרון: צפו לנשירה רבה במהלך השנים.

RevitallicA

New member
לכל מי שמתכוון לקחת ביוטכנולוגיה...

זה לא פותר אף אחד מכימיה...כשעושים 10 יח"ל ביוטכנולוגיה, 5 מהן הן כימיה...וביולוגיה לא צריך... ואם יש ביניכם עצלנים: קחו ספרות...זה הכי קל...בערך... : )

Bodom-child

New member
זה יותר קשה מרק כימיה

זה 3 יח"ל כימיה טכנולוגית שזה בערך כמו 5 יחידות כימיה רגילה ועוד שתי יחידות ביוכימיה מזורגגת שיש לי ולענבל מתכונת בה ביום שישי.

ענבל מ

New member
לגבי ספרות-

חברה שלי ניגשת, ותדעו לכם שיש המווון חומר ללמוד. זה בערך פי 3 מהחומר שצריך ללמוד ל-2 יחידות המינימליות... קחו בחשבון.

ענבל מ

New member
הוא היה אמור לצאת השבת...

אבל היתה לו איזו בעיה עם הנשק (חלודה שהוא לא הצליח להסיר, בעיות בפריקה לפני השמירה, מ"מ מסתכל ואומר: "או שזה לא יעבור בשתיקה, או שזה לא יעבור בשתיקה בפעם הבאה")
יש סיכוי להישאר או השבוע או (חס ושלום) בשבוע הבא.

ענבל מ

New member
לא, לא, לא

תודי בזה- הוא ג´ים, ילד טוב רחובות. שהוא יעשה משהו לא בסדר?! נראה לך?! הכל הסתדר. נתנו לו כמה זמן שהוא צריך לנקות את הנשק, ועכשיו (טאצ´ווד) הוא יחזור השבת. אין מאושרת ממני
ואין מתלהבת ממני גם
אגב- שרשור לצרכים פרטיים? מזכיר לי בטירוף את הקשקושיה! ראית כבר את מה ששגיא הכין ליעל? מומלץ.

למעלה