שאלתם על מקווה...?

Uv Kruvi

New member
גם אני ממקוה!!

היי אנשים ואנשות... גם אני ממקוה יא...3...

RevitallicA

New member
אני ושירן לומדות יחד עם מקסים!

ואגב, היי רותם מותק! ממצב? הכל טוב? אני ושירן נמסור למקסים ד"ש מאלי... : ) מה קורה אנשים? נכון מקווה זה מקום מגניב? בערך... כולכם מוזמנים לבוא לשבת איתנו (שכבת י"א) בהפסקות! אנחנו הרי עושים את הבומבה-מקווה! תבואו!!!!!!!! והפורום באמת הפך להיות פורום-שכונה-מקווה! : )

RevitallicA

New member
אני ושירן לומדות יחד עם מקסים!

ואגב, היי רותם מותק! ממצב? הכל טוב? אני ושירן נמסור למקסים ד"ש מאלי... : ) מה קורה אנשים? נכון מקווה זה מקום מגניב? בערך... כולכם מוזמנים לבוא לשבת איתנו (שכבת י"א) בהפסקות! אנחנו הרי עושים את הבומבה-מקווה! תבואו!!!!!!!! והפורום באמת הפך להיות פורום-שכונה-מקווה! : )

המרחפת

New member
מישהו יכול לשים קץ לבומבה-מקווה?

הלונגים היו חביבים. הערסל- נחמד לאללה. גם הקפואירה או מה שלא הולך שם. אבל דיר באלאק, תחביאו את הדרבוקות!

ShiN ShiN

New member
חחחחחחח!!!!! ../images/Emo6.gif

נראה לי שכבר הפסיקו! =) רק חבל שהורידו לנו את הערסל! הוא היה ממש שימושי!

tofy

New member
מי זאתShiN ShiN??.

ורויטל...מזה היה ההתקף אהבה הפתאומי הזה היום.....?? -לא שאני מתנגדת... איזה פורום שכונה נחמד יש לנו....

RevitallicA

New member
אני רוצה בומבה מקווה חזרה!

היי היי היי! מה שווה הבומבה מקווה בלי הדארבוקות?!?!?! וזה היה התקף אהבה רותם, כפרה? : ) ושירן זאת ההיא עם הלאברט...כפרה עליה... הבומבה מקווה היה הדבר ההכי שווה שיש!!!! אמנם מרעיש לאללה... אבל גם סבבה! והראנו לאמנון מאיפה משתין הדג... : ) מעשנים לו מול הפנים... כמה לא נחמד! ולכל מי שלא לומד במקווה: שווה ללמוד במקווה ר-ק בשביל לחוות את הבומבה מקווה! זה הכי שווה בעולם!!!!!!!!!!!!!!

ענבל מ

New member
תומכת ב-100%

אמרו לא לדרבוקות! ענבל, מ-י"ב. יש רק אחת עם שם משפחה מתחיל ב-מ´, חפשו אותי. או שלא.

ענבל מ

New member
אם כבר אז כבר

אני צריכה הסבר לשני דברים, במטותא ממך- 1. "מי שמתכוון לבחור שם (במקווה) מגמה"- במקווה יש מגמות?! אני לומדת שם זה כבר השנה השישית, וחוץ מביוטק- כ-ו-ל-ם לומדים ביולוגיה. מה מגמה פה?! 2. ביוטכנולוגיה המקצוע הכי מבוקש עכשיו? אז איך זה שיש רק 17 שמיניסטים שלומדים במגמה ומ-י"א יש רק, אהמ... 11? no hard feelings I hope.

המרחפת

New member
אולי אם...

נחשיב את הבחירה בענף משק כמגמה
מההההה

RevitallicA

New member
מקווה השתנה קצת...

עד השנה לא היו בכלל מגמות... עכשיו התחילו לעשות... דפקו את הבוגרים, פחות או יותר...

ענבל מ

New member
הייתי רוצה לדעת

אילו מגמות ניתנות לבחירה. נו, אני צריכה לדעת איך דפקו אותי, לא? [ומרחפת... יכול להיות שג´ים לא יוצא לשבת
]

tofy

New member
יש ויש מגמות

לנו (כיתות ט) נתנו השנה לבחור כל הקטע של המקצועות המוגברים-ראלים ואפשר גם לתגבר ספרות ותנך (אני חושבת) ויש מצב שיעשו לנו שנה הבאה כיתת אומנות תאטרון-עם יהיו יותר מ20 איש אני לוקחת-ביוטכנולוגיה-אומנות פלסטית

‡NoK

New member
איך!?

איך אפשר לקחת גם ביוטכנולוגיה וגם אומנות?? קודם כל..אני לא חושבת שזה אפשרי. צריך מקצוע מוגבר אחד ממה שנתנו לבחור (פלוס ביולוגיה\כימיה), לא?
וגם אם כן..את לא חושבת שיהיה לך קשה בטירוף?? זה 10 יח"ל ביוטכנולוגיה..לא קל
ועוד אומנות.. טוף..בהצלחה לך בכל מקרה!
שולה אמרה לי שמגמת אומנות תיפתח! את יודעת מי האנשים שלקחו את המגמה? זה ממש מסקרן.....

tofy

New member
אז ככה:

אם לוקחים ביוטכנולוגיה אז זה פתור מביולוגיה כימיה ופיזיקה (כי זה ביולוגיה וכמיה ביחד!) ןאומנות זה בנוסף בלי קשר למוגבר

‡NoK

New member
אההה...ורי נייס ../images/Emo3.gif

לא ידעתי שאפשר לעשות את זה
אממ..אז את יודעת מי הולך לאומנות ..?

למעלה