שאלן קטן ונחמד:

שאלן קטן ונחמד:

שם: גיל: תאריך לידה: צבע שיער: צבע עיניים: צבע אהוב: מאכל אהוב: באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? את מי הערצת כשהיית קטן? האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? האם את\ה קורא\ת ספרים? מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) את\ה אוהב ספורט? כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? קורא\ת הורוסקופים? מאמין\ה בהם? כמה אחים יש לך? עיר אהובה בארץ: האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? באיזה שמפו את\ה חופף\ת? מתי הלכת אתמול לישון? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה? שם המורה בכיתה א': ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : 1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14)
15)
16)
17)
18)
19)
תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים בשורה השניה אלה שלא ממש בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים

עונה../images/Emo13.gif

שם:הדס גיל:16 ומספר חודשים תאריך לידה: 13.9.90 צבע שיער: שטני צבע עיניים:חום צבע אהוב:כתום מאכל אהוב:גלידה
באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? או בתקופת הרנסאנס(כי זה מגניב) או בתקופת החלוצים(שנות ה-20) באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? כן המפקדת
את מי הערצת כשהיית קטן?יש הרבה! חחח... הספייס גירלז הכי טובות! האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון האם את\ה קורא\ת ספרים? יאפ מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?תלוי... אבל נראה לי שספרים... האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) חס וחמסה את\ה אוהב ספורט? תלוי איזה(עוד לא מצאתי את הספורט שאני אוהבת) כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה?7 קורא\ת הורוסקופים?כן מאמין\ה בהם?לא
כמה אחים יש לך?עוד 2, אחת גדולה ואחד קטן עיר אהובה בארץ: זכרון יעקוב האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא יודעת אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? אם זה היה נס לישראל אז הייתי מבקשת שיפסיקו לרדוף אותנו ושיפסיקו לאיים להשמיד אותנו! נמאס! אתם לא חושבים? באיזה שמפו את\ה חופף\ת?פינוק מתי הלכת אתמול לישון?ב10... היה נורא משעמם מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? סתם במחשב... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?הייתי בארץ, אבל אם מקום אחר אז סקוטלנד/אנגליה שם המורה בכיתה א':מינה ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים בשורה השניה אלה שלא ממש בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Inbar789

New member
אני עונה ^^../images/Emo103.gif

שם: ענבר
גיל: 16 תאריך לידה:2.11 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חום צבע אהוב: שחור וטורקיז מאכל אהוב: עוגיות ^^ באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? התקופה הזאת בסדר לי.. באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? לאדעת Oo את מי הערצת כשהיית קטן? מיכל ינאי
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון האם את\ה קורא\ת ספרים? כן
מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי במצב רוח.. בדר"כ ספרים האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) לא! את\ה אוהב ספורט? לא כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 7-8 קורא\ת הורוסקופים? כע, אבל לא מאמינה בזה
מאמין\ה בהם? לא D: כמה אחים יש לך? 2 עיר אהובה בארץ: תל אביב האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לאדעת >< אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? אין |: באיזה שמפו את\ה חופף\ת? פנטן
מתי הלכת אתמול לישון? 11 וחצי מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? קוראת אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה? לונדון
או ארה"ב.. שם המורה בכיתה א': שושי [שנאתי אותה!] ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים בשורה השניה אלה שלא ממש בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים
|
הודגש באמצעות מדגישומטיק

chen010189

New member
אהלן

שם:חן
תאריך לידה:1.1.89
צבע שיער:חום כהה
צבע עיניים:חום כהה
צבע אהוב:כרגע סגול אבל משתנה בתקופות
מאכל אהוב:כל דבר שיש בו תותים
באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה?הייתי נשארת בגיל שלי בתקופה הנוכחית, אבל בשכונה הקודמת עם החברים והאירועים מלפני 7 שנים
באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה?ראש (כי מתפוצץ לי הראש כבר שבוע <גם עכשיו> ואני לא יכולה לא לקטר!!!!!)
את מי הערצת כשהיית קטן?נטליה אוריירו
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון, שנה אחרונה
האם את\ה קורא\ת ספרים?כן
מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?סרטים
האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק)לא
את\ה אוהב ספורט?כן
כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה?7
קורא\ת הורוסקופים?לפעמים
מאמין\ה בהם?כן
כמה אחים יש לך?0
עיר אהובה בארץ:תל אביב
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?לפעמים אני נוטה לחשוב שכן...
אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?ברגע זה? שיפסיק לכאוב לי הראש, זה באמת יהיה נס
באיזה שמפו את\ה חופף\ת?הד אנד שולדרס
מתי הלכת אתמול לישון?1:00
מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?במחשב, או קוראת ספר
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?פה בארץ, אבל בתל אביב או באחת הערים שקרובות לה
שם המורה בכיתה א':גלי זה קשה עם האייקונים, אבל התות במקום הראשון ברשימת האהובים כמובן
והבננה אני מניחה שתהיה במקום ראשון במקום השנואים

tkuihehr

New member
אני עונה

אהבתי את השאלה האחרונה שם: אלון דה גיל: 18 תאריך לידה:20.04.88 צבע שיער: חום כהה או משהו צבע עיניים:חום רגיל או משהו צבע אהוב:סתם חום [לא סתם, זה צבע שאני שונא], אמממ, צבע אהוב באמת -כחול מאכל אהוב: שניצל רק של אמא באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? מוכרת לי השאלה הזאת, שנת 1992, נשמע שהיה כיף אז באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? אאאההההאהאהאהאהההאה את מי הערצת כשהיית קטן?אמאאאא [קול של תינוק
]
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אף אחד מהם
האם את\ה קורא\ת ספרים?בגדול כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?אף אחד מהם לא ממש, אם חייבים אז סרטים, האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) מי שואל אתכם? אני לא את\ה אוהב ספורט? בגדול כן בקטן לא כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? רק 5, אבל אני גם ישן ביום ומשלים הרבה בסופשבוע קורא\ת הורוסקופים? כן, אבל רק אחרי, אני אוהב לבדוק אם הם צדקו מאמין\ה בהם?כשהם צודקים, אז כן כמה אחים יש לך?2, ושניהם חמודים עיר אהובה בארץ:נהריה - לאוהבים את החיים [
]
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? כן אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?להיות הבאבא לוטו באיזה שמפו את\ה חופף\ת?זה שאמא (והאחות) קונות מתי הלכת אתמול לישון? מאוחר, לא זוכר מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?המחשב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?ברמינגהם, מה זה עוזר לכם ,אתם צריכים לדעת למה שם המורה בכיתה א':דינה, שכנה שלי עד היום ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים:
-
-
-
-
-
-
-
-
בשורה השניה אלה שלא ממש:
-
-
-
-
-
בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים:
-
-
-
-
<בעעע
> וזהו, סיימנו

dragonit12

New member
מה?!

המורה שלך בכיתה א'..היא שכנה שלך?! כאילו עד היום היא עושה לך..וואי איך גדלת?! אמא מסכן..

RJlake

New member
יום שבת!

שם:נועם גיל:17 וחצי תאריך לידה:11.6.89 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:פסטה באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? בתקופה הפריהיסטורית! כי יש דברים מגניבים באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? "מה" את מי הערצת כשהיית קטן?פייב! האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון האם את\ה קורא\ת ספרים?אכן כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? תלוי במצב רוח האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק)לא את\ה אוהב ספורט? אכן כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 7 ככה.בחופש יותר קורא\ת הורוסקופים?כן מאמין\ה בהם?לא כמה אחים יש לך?2 אחים עיר אהובה בארץ:ירושלים האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? לא אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? תנו לי לחשוב על זה באיזה שמפו את\ה חופף\ת? קרמה מתי הלכת אתמול לישון?הממ 3 בערך. לא זוכרת מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? ישנה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה? הוואי שם המורה בכיתה א':מירה ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19) תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים בשורה השניה אלה שלא ממש בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים

meshugait

New member
הנה

שם:נעמה גיל:13 תאריך לידה:1.12 צבע שיער:חומכהה צבע עיניים:חומכהה צבע אהוב:אדום מאכל אהוב:סלט..ובשר בכלליות באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה?התקופה הזאת טובה לי באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה?סבבה
את מי הערצת כשהיית קטן?אמממ.. את בריטני ספירס
אבל זה עבר לי בערך בכיתה ג' האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?אני בפנסיה האם את\ה קורא\ת ספרים?כן מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?אלה דברים שונים לגמרי אי אפשר להשוות האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק)מעשנת כבדה!
חחח לאאא את\ה אוהב ספורט?כן כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 8-9 קורא\ת הורוסקופים?כן מאמין\ה בהם?לא כמה אחים יש לך?ארבעה עיר אהובה בארץ:תלאביב וי-ם האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?אממ.. לא נראה לי אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?שאלה יותרמידי קשה! אין לי מושג, אם יבוא נס אני אשמח, לא מהשנה מה הוא יהיה
באיזה שמפו את\ה חופף\ת?דאב מתי הלכת אתמול לישון?12 וחצי? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?בדר"כ שטויות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?פה,למרות הכל
שם המורה בכיתה א':אתי ולסיום: | והנה הדבר עם האייקונים בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים
בשורה השניה אלה שלא ממש
בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים
זה נחמד העניין הזה עם הדירוגים סיימתי!

a b u y a

New member
עונה

שם:אביה/בוי
גיל:17 וקצת תאריך לידה:31/8/89 צבע שיער:חום-שחור צבע עיניים:חום צבע אהוב:ירוק ושחור
מאכל אהוב:תלוי בטיימינג באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? תחילת-אמצע המאה ה-20, כדי שאוכל להנות מהישן ומהחדש גם יחד
באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה?הזוי
...בוראט השפיע לי על המח את מי הערצת כשהיית קטן?המומינים
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון...ומת לסיים כבר
האם את\ה קורא\ת ספרים?לא ממש מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?סרטים שמבוססים על ספרים
האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק)לא את\ה אוהב ספורט?לא...אולי קצת
כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה?5-6
קורא\ת הורוסקופים?כן, בסוף היום, כדי להפריך אותם
מאמין\ה בהם?לא כמה אחים יש לך?4 עיר אהובה בארץ:אני ילד מושב...שונא ערים
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?לא אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?להתקבל לרפואה, כי אין לי כח ללמוד השנה באיזה שמפו את\ה חופף\ת?פינוק מתי הלכת אתמול לישון?2:00 מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?מחפש חיים בטלויזיה/מחשב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?ארה"ב שם המורה בכיתה א':פרחה (לא פרחה-כונפה
, אלא פרחה-פירחה) ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים-
בשורה השניה אלה שלא ממש-
בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים-

מוקימו

New member
עונה

שם: מושקי גיל: 17.5 תאריך לידה: 8/2/1989 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: פיצה, ציפס באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? בתקופה של אדם הראשון, זה לא נשמע מגניב?? באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? יא דפוק. את מי הערצת כשהיית קטן? ממממממ את עצמי האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון האם את\ה קורא\ת ספרים? בטטטח מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? איזה שאלה מעצבנת, ספרים, ואם בא, אז סרטים האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) - לאאאאאאאאאאאאאאאאא, אבל בא לי לנסות את\ה אוהב ספורט? כן ולא כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 6.5 קורא\ת הורוסקופים? לפעמים מאמין\ה בהם? חחחחחחחחח לא כמה אחים יש לך? אני ועוד 4 עיר אהובה בארץ: צפת, ירושלים האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? בטח אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? - שיהיה אך ורק טוב באיזה שמפו את\ה חופף\ת? משתנה, אבל בד"כ הוואי מתי הלכת אתמול לישון? 2:20 בלילה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מוזיקה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה? ממממממממממ ירושלים. מקום מדהים!! שם המורה בכיתה א': דובה (חולם בוו) ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19)

limors2

Well-known member
דונט דאונלוד ת'יס סונג!!!!

שם: ליאורה גיל: 20
תאריך לידה:2.11.86 צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק צבע אהוב: כתום זוהר
מאכל אהוב: בשר באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? טוב לי עכשיו, תודה באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? שווה
את מי הערצת כשהיית קטן? בריטני
האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? אחרי תחליף צבא אבל לא באוניברסיטה האם את\ה קורא\ת ספרים? יאפ מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? ספרים רבותי, ספרים! (ממה זה?
) האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) חלילה
את\ה אוהב ספורט? לצפות בו, במיוחד אם הוא אקסטרימי
כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 6-8 קורא\ת הורוסקופים?אם יש מאמין\ה בהם?לא כמה אחים יש לך?4 עיר אהובה בארץ:ת"א
האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?מי יודע! אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?לזכות בסכום כסף ענק ושערורייתי, כדי לצאת לפנסיה מוקדמת ולא לאבד את שפיותי באיזה שמפו את\ה חופף\ת? הוואי מתי הלכת אתמול לישון?בסביבות 22:30 מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?מחשב אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?רק פה! שם המורה בכיתה א':אהובה בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים:
בשורה השניה אלה שלא ממש:
בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים:

מוקימו

New member
עונה

שם: מושקי גיל: 17.5 תאריך לידה: 8/2/1989 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: פיצה, ציפס באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה? בתקופה של אדם הראשון, זה לא נשמע מגניב?? באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה? יא דפוק. את מי הערצת כשהיית קטן? ממממממ את עצמי האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה? תיכון האם את\ה קורא\ת ספרים? בטטטח מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים? איזה שאלה מעצבנת, ספרים, ואם בא, אז סרטים האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק) - לאאאאאאאאאאאאאאאאא, אבל בא לי לנסות את\ה אוהב ספורט? כן ולא כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה? 6.5 קורא\ת הורוסקופים? לפעמים מאמין\ה בהם? חחחחחחחחח לא כמה אחים יש לך? אני ועוד 4 עיר אהובה בארץ: צפת, ירושלים האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום? בטח אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה? - שיהיה אך ורק טוב באיזה שמפו את\ה חופף\ת? משתנה, אבל בד"כ הוואי מתי הלכת אתמול לישון? 2:20 בלילה מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך? מוזיקה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה? ממממממממממ ירושלים. מקום מדהים!! שם המורה בכיתה א': דובה (חולם בוו) ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) 10) 11) 12) 13) 14) 15) 16) 17) 18) 19)

dragonit12

New member
שלוםם:)

שם:שלומית גיל:15.10 תאריך לידה:כא באדר.. צבע שיער:שחור חום צבע עיניים:שחור חום צבע אהוב:לבן שחור תכלת ירוק... מאכל אהוב:שוקולד לבן
באיזה תקופה היית רוצה לחיות, ולמה?לא'דעת..לא הייתי רוצה לחיות בכלל... באיזו מילה את\ה מרבה להשתמש לאחרונה?נמאס לי(?) את מי הערצת כשהיית קטן?sclub7 אבל גם כיום אני מעריצה אותם.. האם את\ה ביסודי\חטיבת בניים\תיכון\צבא\אוניברסיטה\כבר בעבודה\פנסיה?תיכון... האם את\ה קורא\ת ספרים?בטחחחחחח מה את\ה מעדיפ\ה? ספרים או סרטים?ספריםם
האם את\ה מעשנ\ת?(אם כן, תפסיק כי זה דפוק)לאא זה מגעיל!גם לבזבז חיים וגם כסף לא חבל?!
את\ה אוהב ספורט?בטח:) כמה שעות את\ה בדרך כלל ישן בלילה?בין 3-5 שעות... קורא\ת הורוסקופים?לא.. מאמין\ה בהם?---- כמה אחים יש לך?1 כפרעליו
עיר אהובה בארץ:ר"ג האם לדעתך יש גן עדן \ גיהנום?לא'דעת..שאני אמות אני אבדוק לכם ואודיע סבבה?!
אם היית יכול\ה לבחור נס אחד שיקרה לך, מה הוא היה? ולמה?אממ..למות..כי החיים דפוקים(?) באיזה שמפו את\ה חופף\ת?פינוק ירוק
מתי הלכת אתמול לישון?11 וחצי... מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?משתעמם(?)
סתם...טיוי/ספר/מחשב.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה זה היה?במקום שקט בלי אפחד... שם המורה בכיתה א':אילנה ולסיום: 19 אייקונים של אוכל/שתייה יש כרגע בתפוז : 1)
2)
3)
4)
5)
6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)
13)
14
) 15)
16)
17
) 18)
19)
תדרגו אותם מהכי אהוב להכי פחות אהוב ושימו ב-3 שורות בשורה הראשונה אלה שאתם אוהבים
רק לבן!!
זה תלוי איזה..
בשורה השניה אלה שלא ממש
בשורה השלישית אלה שלא תאכלו/תשתו בחיים זה כי אני צמחונית..
{עשוי מביצי דגים..}
וזה שתיה..
לא אוהבת..
בחיים לא אשתה..בעעע
רק כי אני אלרגיית

למעלה