שאללוןן :)

helisimslove

New member
עונה

איך קוראים לך? חלי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?מעיין או שלי. השם הכי יפה לילד? רני,עדי רון. השם הכי יפה לילדה? עדי שובל חלי רותם שני מעיין רוני. הכינויים שיש לשם שלך? חלחל חלוש ועוד הכינוי הכי אהוב? חלוש וכל הכינויים מה השם הכי מצחיק ששמעת? כוחי חחחXD האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן האם תקרא לבת שלך על שמך? לא כאילו מה גם לבת שלי יקראו חלי חחחח אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת תשאל את אמא שליי חח מזל? עקרב מידת נעליים?X חיות מחמד? כלבה מאמיי בשם מוקה כיתה? ה' איזה שפות את מדברת?קצת רומנית הרבה אנגלית קצת ספרדית ועברית. בת כמה את? 11 וחצי החלום שלך? כרגע אין את חושבת שהוא יתגשם?נמנמנמ.. מה אוהבת לאכול? אורז ועוד קצת.. מה אוהבת לשתות?מים קולה אשכוליות תפוחים. צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים?לא ממש כמה אחים? אין אוהבת את החיים?כן מסר לחיים? חייך אל העולם והוא יחייך אלייך יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך?עצמי והמשפחה יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? מחיסונים ורופאיםם צבעת פעם את השיער?לא,רק פסים. גיל שהיית רוצה להיות?13 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לללללללאאאאאאאאאאאאא אתה שונא את עצמך? לאא את אוהבת את כתב יד שלך? מאוד יש לך הרגלים רעים?לא יודעת איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? איזה יפה את וחכמה חח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור אני נחמדה חיחי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?כן,אני מפחדת מחיסונים וזריקות ומרופאים יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא נראה לי שיש יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא יודעת התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?עם ההורים שלי ומשפחה שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן למשפחה שלי ^^ היית פעם בחו"ל? כן ברור הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית?אין כל הסרטים שראיתי הם טובים שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? לא נשארת ערה כל הלילה?לא לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה?לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול?לא השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני?לא התעלפת?לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה?לא רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מביצפר? לא היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן רר קמת באמצע הלילה סתם ככה?נראה לי זכרת חלום? כן מלא נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן למרות שאני לא צריכה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?לא צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן התנשקת צרפתית? לא O: ניסית דיאטה? לא אני רזה[= טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? שהייתי קטנה היית בבית-חולים?כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא בעע נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? מלא פעמים היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא שממש זכור לי הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? ?? התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? כן,לעובדי יס הקרציות. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן מלא פעמים אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן
חיבקת מישהו מפורסם? לא
תפסת טרמפ? לא ממישהו זר
הלכת לאיבוד?לא פעם. עברת ניתוח-כן פפפ.. היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאפ

שירן פ7

New member
אניי--->

א. אני חדשה ב. מסתבר שממש משעמם לי אם הגעתי לפה הא? ככה, איך קוראים לך? שירן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמ... לודעת. השם הכי יפה לילד? נעםםםםםם, יאיר, אורי השם הכי יפה לילדה? הלל, הכינויים שיש לשם שלך? צ'יקי, צ'יקון, צ'יקווה, צ'יק, וכו'.. ואל תשאלו איך הגיעו לזה משירן... הכינוי הכי אהוב? צ'יק מה השם הכי מצחיק ששמעת? לודעתתת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. האם תקרא לבת שלך על שמך? האאא?? לא! שירן ג'וניור :) אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? נעםםם מזל? אריה מידת נעליים? 36.. כע.. אני יודעת.. קטן... חיות מחמד? כלבבב, ז"א, הייתי רוצה מאודד.. כיתה? י"א איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בסיסית למדי. בת כמה את? 16 וחצי... יאללה רישיוןןן.. החלום שלך? חלומות.. אין מקום לפרט הכל... את חושבת שהוא יתגשם? בעז"ה! מה אוהבת לאכול? מה לא?:) סתם.. כל מיני מה.. מה אוהבת לשתות? מים, קולה, צבע עיניים? חום נוטה לירוקק צבע שיער? שטני רגישה לדגדוגים? אממ תלוי איפה ומתי כמה אחים? אחים 3.. אחיות ואחיות 6.. אוהבת את החיים? בטח למה לא.. מסר לחיים? החיים בסדר סה"כ.. א"י שייכת לנו חבר'ה.. יש לך גשר? היו קוביות.. יש לך משקפיים\עדשות מגע? עדשות מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים חשובים בחיים.. יש חבר? לא.. ממה את הכי פוחדת? חח לודעתתת נחשים אוליי.. צבעת פעם את השיער? בוודאי.. כמה פעמים.. גיל שהיית רוצה להיות? 16-18.. ככה כל החייםם.. סטלה.. יש פירסינג? לאא :( קעקועים? בוודאי שלא האם אתה חי את הרגע? משתדלת.. יש לך סודות? כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לאא למה לי? את אוהבת את כתב יד שלך? חחח לא.. יש לך הרגלים רעים? ממששששש.... איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אממ.. לא אומרים שבחו של אדם בפניוו.. אבל נראלי על העיניים.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? הא? או שאני לא מבינה או שהשאלה לא מובנת. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן כן. יש לך יומן/ג'ורנל? לא.. מה החולשה הכי גדולה שלך? מה אני זוכרת עכשיו.. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? האי.. כל יום... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבהה.. התאהבת פעם? אמ... נדלקתי.. פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? בוודאי התאהבת בידיד? אהמ.. נדלקתי.. עשית פעם סיאנס? לא.. אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אבא זה נקרא? היית פעם בחו"ל? כע.. הרבצת למישהו? יאפ הסרט הכי דפוק שראית? לא חסר.. שחית בעירום? טחח באמבטיה..? סתם.. הגיוני שכן.. לוזוכרתת.. ברחת מהבית? אפשר לקרוא לזה ככה.. התחילו איתך? כע נשארת ערה כל הלילה? חח... אנלא בטוחה שהיה יום שנשארתי בו ערה כל היום.. לא אכלת יום שלם? בוודאי.. צומות! דיברת בטלפון כל הלילה? אמ.. חלקית.. הרגת מישהו? וואלה כן.. 8 אנשים. בגדו בך? אמממ לא שידוע ליייי הרגת חיה בטעות? נמלה
וזה לא היה ממש בטעות.. הרגת חיה בכוונה? אהאא.. נמלה!! גנבת משהו? לא בכוונה "לגנוב".. מכירים ש"לוקחים"..? פגעת בעצמך? כססתי ציפורניים. רצית למות? קורה.. אבל זה תמיד בגדר של רצון רגעי.. עישנת סיגריות? לא.. עישנת נרגילה? לא.. חח שתית אלכוהול? כע השתכרת? לא יצאא התאפרת? כע רצית להיות מישהו שאת לא? אממ לא רצית להיות בן המין השני? בטחחחחחחחחחחח כל שניה בחיי!!! התעלפת? אמ.. הייתי על סף התעלפות.. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כע רכבת על אופניים? כע.. רכבת על סוס? כעעע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כעעע הכי כיףףף שיחקת כדורגל? בוודאי הוצאת מלא כסף על שטויות? אוך.. הרגל מגונה. הברזת מביצפר? חחח הרגל מגונה.. היית מאושרת? בטחחחח התנצלת על משהו שעשית? בוודאי.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כעע.. זכרת חלום? בהחלט (הנה גיוון בתשובות..) נרדמת בשיעור? יאפפ העברת פתקים בשיעור? אכן תפסו אותך? קרה כמה פעמים.. התעקשת על משהו מטופש? הו הו.. מלא פעמים.. התחרפנת? כעעעע ביקרת אצל פסיכולוג? אממ.. אחותי:) חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? חח כע.. צרחת מפחד? הו הו.. אכן כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? אה? למה אסור? בטח שנשארתי כי בא לי.. מה קרהה.. התנשקת צרפתית? לעע.. עם בעלי בעז"ה.. ניסית דיאטה? עזבו שטויות.. טסת? יאפפ נסעת ברכבת? יאפפפפ דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כע.. דיברת בשיעור? מי לא? פחדת מהחושך? אמ לא.. היית בבית-חולים? האא לא. עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לאא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? עזבו שטויות:) נשבר לך הלב? תלוי איך מסתכלים עלזה.. שברת למישהו את הלב? לודעתת.. קינאת במישהו אחר? בוודאי.. היית גאה בעצמך? בהחלט הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? אכן בכית בגלל מישהו? כע בכית בגלל מישהי? כעע עשית משהו שלא חשבת שתעשי? אממ הגיוני.. לוזוכרת מה אבלל.. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? חח המון פעמיםם סיננת מישהו בטלפון? חח כע ניתקת למישהו בפרצוף? אממ כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כעעע אמרת למישהו שאת שונאת אותו? אנלא חושבתת חיבקת מישהו מפורסם? לא! תפסת טרמפ? חחח 3 פעמים ביום... סתם.. בטח שתופסים טרמפים! הכי כיף.. אנשים טובים יש... הלכת לאיבוד? כע.. עברת ניתוח? לא.. היית ברדיו/טלוויזיה? אולי.. באחת ההפגנות בטחח.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כעע.. הא זהו? ארוך וקולע.. קורות חיים ממש. יאללה בייי..

fireyes

New member
ברוכית../images/Emo13.gif

השתלבות נעימה וחג שמייח
ולא בהכרח משעמם לך אם את פה... סבבה פה,יש פה אחלה אנשים ואחלה שאלוניםP:

cohenet91

New member
עונה

איך קוראים לך? ענת. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רותם/רוני. השם הכי יפה לילד? בן זה שם נחמד. השם הכי יפה לילדה? רותם/רוני
הכינויים שיש לשם שלך? נתי/ענתי/ענתיש ויש עוד שאני מתכחשת אליהם. הכינוי הכי אהוב? נתי או ענתי. מה השם הכי מצחיק ששמעת? טרינום. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם שתי הסבתות של אמא שלי- אנט וג'נט משהו.. האם תקרא לבת שלך על שמך? מה פתאום. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לאדעת. מזל? אריה, אבל לא מאמינה באסטרולוגיה. מידת נעליים? 39 (למה, כי זה מעיד על גודל המה-שמו?). חיות מחמד? אין. כיתה? י'. איזה שפות את מדברת? הי, זה שאלון לבנות.. אממ עברית, אנגלית, מעט ספרדית ופחות צרפתית
בת כמה את? 15 וחצי. החלום שלך? הממ.. את חושבת שהוא יתגשם?
מה אוהבת לאכול? שוקולד, פיצה, חומוס.. מה אוהבת לשתות? קולה, פאנטה, ספרייט, מים.. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום עם גוונים. רגישה לדגדוגים? לא ממש. כמה אחים? אחד :) אוהבת את החיים? מאוד. מסר לחיים? הכל בגישה. יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה, מכל הסוגים. יש חבר? כן :) ממה את הכי פוחדת? נחשים, מוות, מחטים. צבעת פעם את השיער? לא. גיל שהיית רוצה להיות? 16? דווקא טוב לי עכשיו. יש פירסינג? לא, איכ. קעקועים? לא. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. את אוהבת את כתב יד שלך? לרוב, כן. יש לך הרגלים רעים? לא ממש... אולי טיפונת. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חמודה :) ושיש לי שיער יפה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? יש פה ושם דברים שאני לא כ"כ אוהבת בעצמי.. יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג. וכתבתי יומן פעם. מה החולשה הכי גדולה שלך? מחטים. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? ברור. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים מורכבים מתקופות, וזה כבר אומר הכל. התאהבת פעם? כן. פעם חשבת להתאבד? כן. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? רק על השפתיים. שיקרת פעם? כן, ברור. התאהבת בידיד? כן. עשית פעם סיאנס? לא. אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור. היית פעם בחו"ל? צרפת. הרבצת למישהו? כן
הסרט הכי דפוק שראית? מרי פופינס :/ שחית בעירום? לא. אבל התקלחתי! D: ברחת מהבית? לא. טוב, רק לכמה שעות
התחילו איתך? כן. נשארת ערה כל הלילה? בל"ג בעומר. לא אכלת יום שלם? יום כיפור. דיברת בטלפון כל הלילה? לא. הרגת מישהו? חרקים.. בגדו בך? עדיין לא
אבל בהחלט בגדו לי באמון. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? שאלה כ"כ צפיה.. והתשובה היא כן. גנבת משהו? לא. פגעת בעצמך? בכוונה? לא. רצית למות? כן. עישנת סיגריות? לא. עישנת נרגילה? לא. שתית אלכוהול? כן, אבל רק קצת. השתכרת? לא. התאפרת? כן. רצית להיות מישהו שאת לא? כן. רצית להיות בן המין השני? לא באמת..
התעלפת? משהו כמו 8 פעמים. נשברה לך שן? כן :/ קיבלת נכשל בתעודה? לא. רכבת על אופניים? כן. רכבת על סוס? לא! רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן
שיחקת כדורגל? כן..
הוצאת מלא כסף על שטויות? אני ממש לא נוטה לעשות את זה. הברזת מביצפר? משיעור ספורט. היית מאושרת? כן
התנצלת על משהו שעשית? כן. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כדי להסתכל החוצה מהחלון
זכרת חלום? כן. נרדמת בשיעור? כמעט. העברת פתקים בשיעור? כן. תפסו אותך? יש מצב. התעקשת על משהו מטופש? כן. התחרפנת? כן. ביקרת אצל פסיכולוג? בערך. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? :/ צרחת מפחד? כן. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. התנשקת צרפתית? כן
ניסית דיאטה? בערך. טסת? כן. נסעת ברכבת? כן. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא
דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? לא. היית בבית-חולים? כן. עשו לך תפרים? לא. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת למישהו את הלב? יש מצב. קינאת במישהו אחר? כן. היית גאה בעצמך? אהא :) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן. בכית בגלל מישהו? כן. בכית בגלל מישהי? אולי. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? יכול להיות. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? לא. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. רצית לצרוח ולא עשית את זה? אולי.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן. חיבקת מישהו מפורסם? צחי בוכמן!!! D: תפסת טרמפ? רק עם אנשים שאני מכירה. הלכת לאיבוד? לא ממש. עברת ניתוח? לא. היית ברדיו/טלוויזיה? הייתי בתחנת רדיו חח היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שזכור לי. שאלון מגנוב

sweet shir

New member
עונה^^

איך קוראים לך? שיר. אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אני אוהבת את השם שלי:) השם הכי יפה לילד? לודעת חח השם הכי יפה לילדה? המפ. הכינויים שיש לשם שלך? שוש, שישקע. הכינוי הכי אהוב? oO מה השם הכי מצחיק ששמעת? המפ תלתלXD האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? המ זה די מובן מאליוXD האם תקרא לבת שלך על שמך? לא. בעS: אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? תשאלו את ההורים שלי חחחח מזל? עקרב. מידת נעליים? 38-39 חיות מחמד? נחשים. המון. של אבא שלי. חח כיתה? ט'. איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית וקצת ספרדית/ערבית^^ בת כמה את? 14 וקצת מה אוהבת לאכול? המון. מה אוהבת לשתות? גמכן צבע עיניים? חומות צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? כה כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? לפעמים כן ולפעמים לא מסר לחיים? "מה שיבוא, יבוא. וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה." יש לך גשר? לא. יש לך משקפיים\עדשות מגע? כה, משקפיים>: מה הדבר הכי חשוב לך? המ האנשים שאני אוהבת. יש חבר? לא. ממה את הכי פוחדת? מחטים. צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 17 יש פירסינג? לא קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא ממש חחחחח יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? הוא בסדרO: יש לך הרגלים רעים? כהXD איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חתיכה. חחחחחחחחחחחחחח מכל הזקניםXD אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? המ יש לך יומן/ג'ורנל? כה, אבל אני כותבת פעם ב3 שניםXD מה החולשה הכי גדולה שלך? לודעת>< יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לודעת. התאהבת פעם? לא. פעם חשבת להתאבד? לא. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא. שיקרת פעם? כה חחח התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? המ לא לבן המין השני... ולא מבחינה של אוהבת-מאוהבת. אבל כן מבחינה אפלטונית. היית פעם בחו"ל? כה הרבצת למישהו? כה הסרט הכי דפוק שראית? לודעת שחית בעירום? כה ברחת מהבית? כה התחילו איתך? כה נשארת ערה כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה הרגת מישהו? לאXD בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כה (נמלים) הרגת חיה בכוונה? כה (נמלים) גנבת משהו? כה פגעת בעצמך? לא רצית למות? כה עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כה השתכרת? לא התאפרת? כה רצית להיות מישהו שאת לא? כה רצית להיות בן המין השני? כה>< התעלפת? לא. כן. בערך. נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כה רכבת על סוס? כה רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? חח כן שיחקת כדורגל? כה הוצאת מלא כסף על שטויות? כן>< הברזת מביצפר? כה, ברור. היית מאושרת? כע התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן חחחחח העברת פתקים בשיעור? כה תפסו אותך? כה חחחחח התעקשת על משהו מטופש? כה התחרפנת? כןD:< חחחחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן חחחח נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא>: ניסית דיאטה? כה טסת? כה נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כן דיברת בשיעור? כן, הרבה יותר מדי^^ פחדת מהחושך? כן. היית בבית-חולים? כן. עשו לך תפרים? כן. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא. נשבר לך הלב? לא. שברת למישהו את הלב? אני חושבת:/ קינאת במישהו אחר? כה היית גאה בעצמך? כן :) הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כה^^ בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן, חעחע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן:) חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה חע איזה שאלון חמוד

Runt

New member
להלהלה

איך קוראים לך? צ'רלי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? צ'רלי השם הכי יפה לילד? טריסטן השם הכי יפה לילדה? זואי הכינויים שיש לשם שלך? אין לי ממש הכינוי הכי אהוב? אין
מה השם הכי מצחיק ששמעת? איזדרכת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם סבתא רבא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? צ'רלי מזל? שור מידת נעליים? 37 חיות מחמד? אין כיתה? יא' איזה שפות את מדברת? אנגלית, עברית, רוסית בת כמה את? תנחשו Oo החלום שלך? לחיות בטירה את חושבת שהוא יתגשם? אני בהחלט מקווה מה אוהבת לאכול? דברים עסיסיים מה אוהבת לשתות? מיץ לימונענע D: צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? רק בכפות הרגליים כמה אחים? אחות אחת אוהבת את החיים? רוב הזמן מסר לחיים? אל תתנו לחיים לדלג עליכם יש לך גשר? היה יש לך משקפיים\עדשות מגע? נופ מה הדבר הכי חשוב לך? המוזיקה יש חבר? לא, ואני אפילו אומר "עדיין לא" ממה את הכי פוחדת? לא יודעת, פספוס צבעת פעם את השיער? רק את הקצוות גיל שהיית רוצה להיות? 6 יש פירסינג? נופ קעקועים? לא, בעתיד האם אתה חי את הרגע? גאד אני שונאת את התפיסה הזאת יש לך סודות? כמובן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אוי כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? לא יודעת
אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כמובן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא חשבתי על זה יש לך יומן/ג'ורנל? יאפ מה החולשה הכי גדולה שלך? תשומת לב כנראה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? בהחלט מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עדיין לא סיימתי לחיות 0o התאהבת פעם? לא פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? נופ שיקרת פעם? מן הסתם התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בא-מ-ת היית פעם בחו"ל? כן, לונדון
הרבצת למישהו? בערך, אני לא כ"כ טובה במכות הסרט הכי דפוק שראית? RHPS שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לכמה שעות חח התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? חח אין מצב
דיברת בטלפון כל הלילה? חלקים ממנו הרגת מישהו? נמלה? בגדו בך? לא בא-מ-ת הרגת חיה בטעות? חרקים תמימים ושות' הרגת חיה בכוונה? חרקים לא תמימים ושות' גנבת משהו? מסטיקים פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? ברגעים מסוימים רצית להיות בן המין השני? לא ממש התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? על פוני
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן
שיחקת כדורגל? כן חח הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן! היית מאושרת? ברגעים מסוימים התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן, בעברית העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא זוכרת התעקשת על משהו מטופש? תמיד התחרפנת? תמיד ביקרת אצל פסיכולוג? פעם אחת חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? תמיד צרחת מפחד? כן חח נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן, וגם מסיבות אחרות התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? לא באמת טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח סיפור החיים שלי דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? עדיין היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא [טפו טפו טפו] יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? ... לא שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן! 99 בבגרות במתמטיקה 005! הולי שיט! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? לא זוכרת בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? אני מניחה שכן, רק לא זוכרת מה הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא, אני לא מחוייבת לאף אחד התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא נראה לי חיבקת מישהו מפורסם? לא חח תפסת טרמפ? לא, חס וחלילה הלכת לאיבוד? כן חח עברת ניתוח? לא [טפו טפו טפו] היית ברדיו/טלוויזיה? השם שלי הופיע פעם בMTV
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

nobody1212

New member
עונה

איך קוראים לך? אמיל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא הייתי רוצה שם אחר.. השם הכי יפה לילד? חח...לא יודע.. השם הכי יפה לילדה? גם לא יודע.. הכינויים שיש לשם שלך? אמילקי..אמיליו..אימיול..ושמן... הכינוי הכי אהוב? שמן..חח... מה השם הכי מצחיק ששמעת? ממ...אין לי מושג.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת\בן שלך על שמך?לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי..חח מזל? גדי מידת נעליים?42-43 חיות מחמד? אין...הייתי רוצה כלב או צב כיתה? ט' איזה שפות אתה מדבר?עברית...אנגלית...גרוזינית.. בן כמה אתה?15 החלום שלך?אין את חושבת שהוא יתגשם?כן...אם היה לי מה אוהב לאכול?חח..ממ..הכל..חח...סתם...בעיקר פיצה..סלט..ועוד מה אוהב לשתות?מים...קולה.. צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור רגיש לדגדוגים?לא ממש כמה אחים?1 אוהב את החיים?פחות או יותר מסר לחיים?להנות מהם יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא מה הדבר הכי חשוב לך?לא יודע יש חברה?לא ממה אתה הכי פוחד?לאבד אדם קרוב.. צבעת פעם את השיער?כן גיל שהיית רוצה להיות?15 כמו עכשיו יש פירסינג?לא קעקועים?לא האם אתה חי את הרגע?כנראה יש לך סודות? כן..חח.. אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את כתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים?לא יודע...נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני יודע לנגן...רק זה נראה לי..חחח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?כן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן יש לך יומן/ג'ורנל?יש אבל כתבתי בו בגיל קטן מאוד מה החולשה הכי גדולה שלך?ממ...שאני מקבל ברצינות דברים שאחרים אומרים לי.. יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא יודע התאהבת פעם?כן פעם חשבת להתאבד?מלא.. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא שיקרת פעם?כן התאהבת בידידה?כן עשית פעם סיאנס?לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לא יודע היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?כן..חח.. הסרט הכי דפוק שראית?יש מלא אבל אני אוהב לראות אותם במילא שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא אבל אני חושב על זה התחילו איתך?לא יודע נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא הרגת מישהו?כן..חח...סתם בגדו בך?לא שאני יודע הרגת חיה בטעות?חחחח הרגת חיה בכוונה?חחחחח.. גנבת משהו?כשהייתי קטן פילחנו ממתקים... פגעת בעצמך? רצית למות?כן עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא שתית אלכוהול?לא השתכרת?לא התאפרת?כן...לפורים...ופעם אחת אמא שלי איפרה אותי כי דפקו לי מכות רצית להיות מישהו שאתה לא?לא רצית להיות בן המין השני?לא.חח.. התעלפת?איבדתי את ההכרה נשברה לך שן?לא נראה לי קיבלת נכשל בתעודה?כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?לא שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מביצפר?כן היית מאושר?כן.. התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?הרבה פעמים נרדמת בשיעור?לא יודע העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?אולי.. התעקשת על משהו מטופש?כן.. התחרפנת?כן אבל אני לא מראה את זה..חח...סתם ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן צרחת מפחד? כן..חח.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן... התנשקת צרפתית?לא ניסית דיאטה?לא.. טסת?כן..כשהייתי קטן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?חחחחחח...בטח דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן...די הרבה עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?כן... אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?יכול להיות..חח.. נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי קינאת במישהו אחר?נראה לי שכן היית גאה בעצמך?חחח...ממ...לפעמים הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?לפעמים בכית בגלל משהו?כן...במכות..חח...סתם בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן התעלמת ממישהו בכוונה?יכול להיות סיננת מישהו בטלפון?לא יודע .. ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו\מישי שאתה שונא אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם?לא נראה לי תפסת טרמפ?לא הלכת לאיבוד?כן.. עברת ניתוח?...לא.. היית ברדיו/טלוויזיה?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן...מלא..

עונה :)

איך קוראים לך? יוליה =) אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אפריל! השם הכי יפה לילד? ג'ניה..ואלכס=] השם הכי יפה לילדה? אפריל :) הכינויים שיש לשם שלך? יולי , יוליוש , יוליצ'קה =] הכינוי הכי אהוב? יוליצ'קה.. מה השם הכי מצחיק ששמעת? משי.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת... מזל? שור :) מידת נעליים? 38 חיות מחמד? --אין-- כיתה? ח' איזה שפות את מדברת? עברית , רוסית , אנגלית וספרדית! בת כמה את? 14 החלום שלך? להיות זמרת! את חושבת שהוא יתגשם? יש מצב..=] מה אוהבת לאכול? פיצות , המבורגרים ושוקולד!! =] מה אוהבת לשתות? קולה! צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור רגישה לדגדוגים? כןן=] כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? כן=] מסר לחיים? "לחיות כאילו אתה חיי לנצח , ולהנות כאילו אתה מת מחר!" יש לך גשר? לאא.. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא.. מה הדבר הכי חשוב לך? אושר ואהבה :) יש חבר? לא.. ממה את הכי פוחדת? מוות! צבעת פעם את השיער? כן בקטנה :) גיל שהיית רוצה להיות? אני רוצה להיות קטנה בת 10 או 11 =] יש פירסינג? לא..כאילו רק באזניים =] קעקועים? לא.. האם אתה חי את הרגע? כןן=] יש לך סודות? כן=] כמו לכל אחד.. אתה שונא את עצמך? לא! את אוהבת את כתב יד שלך? משהו כזה...בערך.. יש לך הרגלים רעים? כן... איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חמודה :) ושיש לי שיער יפה שמתאים לפירסומת לשמפו=] אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? מפחיד אותי?? המוות! ואני לא שונאת בעצמי כלום! יש לך יומן/ג'ורנל? יומן=] מה החולשה הכי גדולה שלך? מצלמה , מחשב כל מה שקשור לזה... יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? משהו שקרה בערב..בגיל 11..סיפור ארוך! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לנצל כל רגע... התאהבת פעם? כןן 3> פעם חשבת להתאבד? לאא... התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן אבל סתם נשיקה רגילה=] שיקרת פעם? כן.. התאהבת בידיד? כן.. עשית פעם סיאנס? רציתי אבל בסוף לא :( אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן=] היית פעם בחו"ל? כן.. הרבצת למישהו? כן.. הסרט הכי דפוק שראית? "לדפוק חתונה" שחית בעירום? לא! ברחת מהבית? לא! התחילו איתך? כן.. נשארת ערה כל הלילה? כימעט =\ לא אכלת יום שלם? לא.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. הרגת מישהו? לא.. בגדו בך? לא.. הרגת חיה בטעות? כן..נמלים וג'וקים..גם בכוונה הרגתי אותם! הרגת חיה בכוונה? כןן!! גנבת משהו? כן.. פגעת בעצמך? לא.. רצית למות? לא.. עישנת סיגריות? לא.. עישנת נרגילה? לא.. שתית אלכוהול? כן.. השתכרת? לא.. התאפרת? כן=] רצית להיות מישהו שאת לא? כן! רצית להיות בן המין השני? לא.. התעלפת? לא.. נשברה לך שן? כן.. בקטנה כזה.. קיבלת נכשל בתעודה? לאא.. רכבת על אופניים? כן.. רכבת על סוס? כן.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן.. שיחקת כדורגל? לא.. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן.. הברזת מביצפר? כן.. היית מאושרת? כן.. התנצלת על משהו שעשית? כן.. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום? כן.. נרדמת בשיעור? לא.. העברת פתקים בשיעור? כן.. תפסו אותך? לא.. התעקשת על משהו מטופש? כן.. התחרפנת? כן.. ביקרת אצל פסיכולוג? לא.. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן.. צרחת מפחד? כן.. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן.. התנשקת צרפתית? לא.. ניסית דיאטה? לא.. טסת? כן.. נסעת ברכבת? לא.. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן.. דיברת בשיעור? כן.. פחדת מהחושך? כן.. היית בבית-חולים? כן.. עשו לך תפרים? לא.. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא.. אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן.. נשבר לך הלב? כן.. שברת למישהו את הלב? כן.. קינאת במישהו אחר? כן.. היית גאה בעצמך? כן.. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן.. בכית בגלל מישהו? כן.. בכית בגלל מישהי? לא.. עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן.. הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא.. התעלמת ממישהו בכוונה? כן.. סיננת מישהו בטלפון? כן.. ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן.. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן.. חיבקת מישהו מפורסם? לא.. תפסת טרמפ? לא! הלכת לאיבוד? כימעט..=\ עברת ניתוח? לא!! היית ברדיו/טלוויזיה? לא..:( היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן..

למעלה