שאללוןן :)

לאיור

New member
שאללוןן :)

מ.. לא זוכרת מאיפה השאלון הזה לקוח, ניראה לי ממוניקה סקס איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מזל? מידת נעליים? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? את חושבת שהוא יתגשם? מה אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגישה לדגדוגים? כמה אחים? אוהבת את החיים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? גיל שהיית רוצה להיות? יש פירסינג? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? את אוהבת את כתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? יש לך יומן/ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? פעם חשבת להתאבד? התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? שתית אלכוהול? השתכרת? התאפרת? רצית להיות מישהו שאת לא? רצית להיות בן המין השני? התעלפת? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? צרחת מפחד? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? התנשקת צרפתית? ניסית דיאטה? טסת? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית-חולים? עשו לך תפרים? יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? הלכת לאיבוד? עברת ניתוח היית ברדיו/טלוויזיה? היה לך חלום שחזר כמה פעמים?

לאיור

New member
עונה לעצמי.. (משעמם לי)

איך קוראים לך? ליאור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אין לי מושג השם הכי יפה לילד? יובל, איתי, עידן השם הכי יפה לילדה? יובל, דנה, מאיה הכינויים שיש לשם שלך? שין, לאיור, (יש לי עוד המון) הכינוי הכי אהוב? שין ולאיור מה השם הכי מצחיק ששמעת? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא ניראה לי האם תקרא לבת שלך על שמך? לאאא.. אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? יובל, איתי, או עידן מזל? גדי מידת נעליים? 8 (38) חיות מחמד? תוכי מדבר, ויני כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית, ערבית (בע) ספרדית בת כמה את? 15 וקצת... החלום שלך? אחח להיות גיטריסטית.. ולנגן איתו!! את חושבת שהוא יתגשם? מקווה מאודדד מה אוהבת לאכול? תותים עם קצפת ושוקולד, אוכל של סבתא P: מה אוהבת לשתות? קולה, נס קפה, שוקו צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה רגישה לדגדוגים? ואווו מאוד, יותר מידיי כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? לפעמים מסר לחיים? "אל תיתן לפחד מהכישלון למנוע ממך להשתתף במשחק" יש לך גשר? חס וחלילה, יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא.. מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה שלי , אם קורה לה משהו אני מתה (זאת הסטייה שלי) יש חבר? לא.. ממה את הכי פוחדת? מוות צבעת פעם את השיער? אמ.. רק את הקצוות (איכס קצוות, מילה של פקאצות) גיל שהיית רוצה להיות? אמ.. 18 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? אני חושבת שכן .. יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? אמ.. אני מסתדרת איתו יש לך הרגלים רעים? לצערי יש כמה בודדים איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יפה, מתוקה,מוכשרת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אם מזלזלים בי ונותנים לי הרגשה שאני לא שווה, אני פשוט מתחילה לבכות יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן גם על משהו שעשיתי וגם על משהו שלא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לקחת הכל בפרופורציות, למרות שזה קשה מאוד התאהבת פעם? אחח... כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? אמ.. לא ניראה לי עשית פעם סיאנס? אני מצטערת על הרגע הזה אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? ברור..! היית פעם בחו"ל? כן... :) הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? שמש נצחית בראש צלול שחית בעירום? לא זה ניראה לי מזה כיף חח ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? ברורר..!? לא אכלת יום שלם? יום כיפור אחח זה היה כואב.. אני אוהבת לאכול דיברת בטלפון כל הלילה? חצי לילה נחשב? הרגת מישהו? חס וחלילה או רק עכבישים או נמלים בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? ניראה לי .. שהייתי קטנה פגעת בעצמך? כן רצית למות? כן עישנת סיגריות? כןן.. עישנת נרגילה? כן....... אחח :) שתית אלכוהול? כןן.. השתכרת? חצי התאפרת? לא יותר מידיי! רצית להיות מישהו שאת לא? אמ.. לא למה שאני ארצה להיות מישהו אחר?! סתם כן רצית להיות בן המין השני? כן, למה רק הנשים סובולות כל החיים?!?! חח סתם.. התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? 4 שנים למדתי חח רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כןןןןן במסיבה שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? אני בזבזנית, אין מה לעשות הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן, קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן, וכתבתי שיר זכרת חלום? ברור נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? גם כן התעקשת על משהו מטופש? מלא פעמים התחרפנת? ואווו אני מחורפת כל הזמן חח =] ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן ,כמעט כל יום דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אמ ניראה לי שכן =] דיברת בשיעור? כל הזמן אני לא מסולגת לשבת בשקט פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? אממ.... לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? אוי ואבוי, בכיתי יותר מידיי פעמים נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? אני מקווה שלא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כל הזמן בכית בגלל מישהי? כל הזמן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן (איזה רוע , אבל זה היה מגיע לה) רצית לצרוח ולא עשית את זה? כןןן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן לאמא שלי =\ לפני יומיים חיבקת מישהו מפורסם? אחחחחחחחחחחחח כןןןןןן... תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? אני חושבת, עברת ניתוח? לא.. למזלי היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? חזר יותר מידיי פעמים... השיעמום הורג אותי.. קמתי היום בטעות יותר מידיי מוקדם ..

hilonet14

New member
ארוך :)

איך קוראים לך? הילה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? הילה השם הכי יפה לילד? יש הרבה XD השם הכי יפה לילדה? חן הכינויים שיש לשם שלך? כל מה שאפשר הכינוי הכי אהוב? הילצ' מה השם הכי מצחיק ששמעת?אין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? מתן נראה לי מזל? בתולה מידת נעליים? 36 חיות מחמד? חתול כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 14.5 החלום שלך? אין לי חלוםם את חושבת שהוא יתגשם? מה אוהבת לאכול? הכל מה אוהבת לשתות? מים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? מאוד כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? קודם תכיר את עצמך, אחר כך יכירו אותך יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? לאבד את האנשים שקרובים אליי צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? לא יודעת יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? בזמן האחרון אומרים לי שיש לי אף יפה XD אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אממ לא יודעת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים הם יפים התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד?לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא צרפתית שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?לא הסרט הכי דפוק שראית?לא יודעת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא... אולי כשהייתי חולה דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? נמלה... גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן אבל לא יותר מדיי השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת?לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?כן עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? ככן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

fluppster

New member
עונה

איך קוראים לך? חן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא הייתי משנה, אני כבר רגילה אליו יותר מדי. השם הכי יפה לילד? עידן השם הכי יפה לילדה? מעיין הכינויים שיש לשם שלך? חני, חנוש, חנקה הכינוי הכי אהוב? חנקה מה השם הכי מצחיק ששמעת? חוץ מ"אכזבה" המיתולוגי - פריאל. לדעתי זה שם ממש מוזר! האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אותו דבר
מזל? קשת מידת נעליים? 40 חיות מחמד? אין כיתה? אין איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית, וטיפטיפונת צרפתית בת כמה את? 21 החלום שלך? להתחתן כבר עם החבר שלי, ללדת ילדים ולגור בבית גדול בקיבוץ, ולעבוד בתפקיד בכיר בתחום התקשורת. את חושבת שהוא יתגשם? בטח מה אוהבת לאכול? גלידה, צ'יפס, סלט ירוק, פתות, בורקס מה אוהבת לשתות? מים, שייק פירות, קוקטייל צבע עיניים? חום צבע שיער? אדמוני רגישה לדגדוגים? כן כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? פשוט לאהוב את עצמך יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? היה, עשיתי לייזר מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות שלי ושל אהוביי יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? שיקרה משהו לי או למישהו שקרוב לי (מוות/מחלה/פציעה) צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? 26 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חכמה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא בדיוק שונאת, אבל לא לגמרי אוהבת יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות יתר, נעלבת מהר יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן, אבל לא משהו היסטרי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהכי חשוב לאהוב את עצמך ולהאמין בעצמך, ואז הכל מסתדר. התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? בערך עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? איזה סרט מד"ב סוג ז' שמישהו לקח ב-DVD, לא זוכרת איך קוראים לו. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? זבוב נחשב? הרגת חיה בכוונה? זבוב נחשב?
גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? רק באופן זמני, לראות איך זה התעלפת? לא נשברה לך שן? נדמה לי שלא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא שזכור לי צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא, מלוכלך מתחת למיטה שלי...
דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן (אבל אני שונאת לעשות את זה בד"כ!) ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא שזכור לי חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? לא משהו רשמי עברת ניתוח? כן (לייזר בעיניים) היית ברדיו/טלוויזיה? הייתי בקהל בתוכניות, אם זה נחשב... היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

עונה ../images/Emo210.gif

איך קוראים לך? נועם אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שובל או אלמוג השם הכי יפה לילד? אסף השם הכי יפה לילדה? שובל או אלמוג הכינויים שיש לשם שלך? נוני, נעמוש ועוד... הכינוי הכי אהוב? קוקי... מה השם הכי מצחיק ששמעת? סבטלנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת מזל? סרטן מידת נעליים? 39 חיות מחמד? 5 כלבים כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית.. בת כמה את? 15 החלום שלך? להיות רקדנית היפ הופ את חושבת שהוא יתגשם? כן מה אוהבת לאכול? סלט מה אוהבת לשתות? קולה ולימונדה צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא כמה אחים? 17 (איתי זה 18) אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? אממ... אני לא מקורית אבל- "תחייכו לעולם והוא יחייך אליכם בחזרה"
יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה יש חבר? כן ממה את הכי פוחדת? רכבות צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 18 יש פירסינג? כן קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני יפה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא... יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא יודעת התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? לאחים הקטנים שלי.... הסרט הכי דפוק שראית? עידן הקרח שחית בעירום? כן ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? נמלה... הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? כן רצית למות? לא עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? לא זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב?כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? לא עברת ניתוח לא היית ברדיו/טלוויזיה? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

דנטל

New member
מוניקה

איך קוראים לך? דנה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? דנטל השם הכי יפה לילד? תמיר השם הכי יפה לילדה? אריאל הכינויים שיש לשם שלך? דנטל הכינוי הכי אהוב? דנטל מה השם הכי מצחיק ששמעת? זבובית האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? דני? מזל? טלה מידת נעליים? 40 חיות מחמד? חתולים כיתה? כ"ז איזה שפות את מדברת? עברית, אנגלית בת כמה את? כמעט 34 החלום שלך? להמשיך להיות מאושרת את חושבת שהוא יתגשם? כן מה אוהבת לאכול? סטייק לבן מה אוהבת לשתות? סודה צבע עיניים? תכלת צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? לא הרבה כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? כן מסר לחיים? חיה כאילו אין מחר יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים לרחוק מה הדבר הכי חשוב לך? אושר יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? ג'וקים צבעת פעם את השיער? כן גיל שהיית רוצה להיות? הגיל שלי בסדר יש פירסינג? כן קעקועים? כן האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? לא במיוחד יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני חכמה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? יש לי בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן, אבל בקטנה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להתאהב התאהבת פעם? כן, חחח פעם חשבת להתאבד? כן (בוא'נה, השאלות פה אשכרה באות לי עם סדר) התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? בן שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא שזכור לי עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? כל מיני סרטי אקשן לגברים שחית בעירום? שחיה זה לא בדיוק מה שעשיתי שם ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן, שפירית הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? יכול להיות, לא זוכרת רצית להיות בן המין השני? רק ליום אחד התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? נראה לי תמוה להגיע למצב כזה שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? קורה לעתים נדירות הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? מניחה שלא, לא זוכרת קמת באמצע הלילה סתם ככה? זה לא סתם, זה נדודי שינה זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? נראה לי שכן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? איך אני יכולה לדעת, אם עדיין לא סיימתי לחיות? צרחת מפחד? בקטנה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? קצת היית בבית-חולים? כן, אבל לא אושפזתי עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? כן אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי קינאת במישהו אחר? בקושי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? לא עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? קצת התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד? בקטנה עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשם הכי יפה לבת זה

אריאל? :O תודה[?!] חחחחח

דנטל

New member
כן, כבר שנים אני חושבת ככה

עבדתי באיזה מקום שעבדה בו מישהי שקוראים לה אריאל. זו היתה הפעם הראשונה ששמעתי את השם הזה לבת בעברית וממש אהבתי.

../images/Emo42.gifעונה..

איך קוראים לך? שי אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לא הייתי מחליפה, אני אוהת את השם שלי. השם הכי יפה לילד? לא יודעת, איתמר, בר.. השם הכי יפה לילדה? שחר, נועם, עומר.. הכינויים שיש לשם שלך? שיוש, שושומנה, שיוצקה, שושה, שמנה.. הכינוי הכי אהוב? שמנה מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת.. פרחיה.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? לא יודעת מזל? קשת מידת נעליים? 37-38 חיות מחמד? אין כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית, ספרדית, קצת אנגלית.. בת כמה את? 15 החלום שלך? אין את חושבת שהוא יתגשם? אם יהיה לי אז אני יעשה הכל שהוא יתגשם מה אוהבת לאכול? שוקולד מה אוהבת לשתות? מים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? חחח כן, מאוד. כמה אחים? 1 אוהבת את החיים? לפעמים מסר לחיים? תחיו בשביל לאכול! חח סתם.. חח.. תחיו כל יום כאילו שזה היום האחרון שלכם, ותנלו אותו כמה שאתה יכולים.. יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לא יודעת, להיות מאושרת. יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? להאשר לבד, אבל ממש לבד צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? כמו שאני, 15 יש פירסינג? רגילים באוזניים. קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן תמיד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? כמו לכל אחד איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? ממ.. לא יודעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? יש יומן אבל לא רשמתי בו מלא זמן.. מה החולשה הכי גדולה שלך? לראות מישהו בוכה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? פשוט להיות מי שאתה. התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? למשפחה וחברים היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא יודעת שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן, אבל הייתי קטנה וברחתי לכמה שעות.. חח XD התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא כל הלילה אבל הרבה שעות.. הרגת מישהו? לא.. חח בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה [?] הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן
רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן... חחחח העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? תמיד התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? לא טסת? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כל הזמן דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? כן יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? מקווה שלא קינאת במישהו אחר? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? לא בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא יודעת התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן.. חחח.. מלא ניתקת למישהו בפרצוף? כן.. XD רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

תשובה

איך קוראים לך? אריאל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?כן היתיי רוצה שיקראו לי אמיר השם הכי יפה לילד? אמיר השם הכי יפה לילדה? רויטל הכינויים שיש לשם שלך? ארי פוטר ,סמבורק הכינוי הכי אהוב? סמבורסק מה השם הכי מצחיק ששמעת? צלילה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא נראה לי האם תקרא לבת שלך על שמך? אסור חחח אבל לא היתיי מעדיף אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? אריאלה מזל? עקרב מידת נעליים? 38 חיות מחמד? אין כיתה? ז איזה שפות את מדברת? ספרדית,עברית,אנגלית בת כמה את? אני בן ואני בן 14 החלום שלך? להיות שחקן כדורסל,להיות שחיין אלוף,ולהיות סופר. את חושבת שהוא יתגשם?כן אני חושב שהם יתגשמו,ואני בן מה אוהבת לאכול?אני אוהב לאכול שניצל ואני בן מה אוהבת לשתות? מיץ תפוזים,שוקו,ואני בן צבע עיניים? חום צבע שיער?גינגי וקצת בלונדני רגישה לדגדוגים? כןא ני רגיש ואני בן כמה אחים? יש לי אחות בת 18 אוהבת את החיים?לפעמים כן ולא ואני בן מסר לחיים? לא יודע לא הבנתי יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? החיים חח יש חבר? כן יש לי חברה ממה את הכי פוחדת? אני פוחד מפחד גבהים ואני בן צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 23 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן יש לי הרבה סודות שלא ספרתי לאף אחד אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך?אני ככה ככה אוהב את הכתב היד שלי ואני בן יש לך הרגלים רעים? לא יודע אולי איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני כל הזמן גודל וגודל חח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? יש משהו שמפחיד אותי קצת יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? גובה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? אני מתחרט על משהו שעשיתי אבל אני לא רוצה להגיד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תמיד להיות עם ביטחון עצמי התאהבת פעם? כן ועדיין פעם חשבת להתאבד? אולי פעם אחת חח התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן אני מאוהב בידידה עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן פעם אחת היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית? לאסי שחית בעירום?כן שהיתיי קטן חח ברחת מהבית? לא אף פעם התחילו איתך? לא זוכר חח נשארת ערה כל הלילה? כן נשארתי ער כל הלילה איזה פעמיים אפילו יותר ואני בן לא אכלת יום שלם?לא אני ילד שאוהב לאכול דיברת בטלפון כל הלילה? כן פעם אחת הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגתי זבוב =( הרגת חיה בכוונה? כן זבוב חח גנבת משהו? כן פעם אחת לאחותי פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התאפרת? לא רצית להיות מישהו שאת לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת?כן פעם אחת נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן 5 פעמים חח רכבת על אופניים? ברור רכבת על סוס? לא אף פעם רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן חח שיחקת כדורגל? כן אבל אני שונא את זה בדם הוצאת מלא כסף על שטויות? כן ברור הברזת מביצפר? כן חחח היית מאושרת? לא יודע סתם אני מאושר,ואני בן התנצלת על משהו שעשית? כן מלא פעמים אף אחד לא מושלם קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום? כן ברור נרדמת בשיעור? כן פעם אחת שהמורה תפסה אותי חח העברת פתקים בשיעור? כן ברור תמיד תפסו אותך? כן פעם אחת התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? לא ביקרת אצל פסיכולוג? כן שהיתיי קטן מאוד מאוד מאוד חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן חכיתי שיגיע משהו אבל אני לא רוצה להגיד מה אני מתבייש צרחת מפחד?כן כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן הרבה פעמים התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? כן והרזתי מאוד טסת? כן טסתי לארגנטינה ולספרד נסעת ברכבת? כן פעמיים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?ברור תמיד אני עושה את זה דיברת בשיעור? כן וכן ושוב כן פחדת מהחושך? שהיתיי קטן היית בבית-חולים? כן היתיי מאושפז פעמיים הרבה זמן עשו לך תפרים? בפה יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן פעם אחת שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן פעם אחת חח היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? ברור פעם אחת הרגשתי את זה בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן אני משהו שעשיתי טעות איומה הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? מה לא הבנתי את השאלה ואני בן התעלמת ממישהו בכוונה? לא סיננת מישהו בטלפון? כן 8 פעמים חח ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן פעמיים זה קרה לי בלילה באמצע חלום אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? כן,את יעל בר זוהר תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?כן עברת ניתוחכן פעמיים יותר נכון 3 היית ברדיו/טלוויזיה?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן חלמתי פעמים שאני משחק בגליל עליון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

איך קוראים לך? אריאל אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?-- השם הכי יפה לילד? בר השם הכי יפה לילדה? דניאל הכינויים שיש לשם שלך? ארי, אריאלוס הכינוי הכי אהוב? ארי מה השם הכי מצחיק ששמעת? לאיודעת האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? בר מזל? תאומים מידת נעליים?39 חיות מחמד? אין כיתה? ח' איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית,ספרדית בת כמה את? 13 וחצי החלום שלך? להיות בניו יורק
את חושבת שהוא יתגשם? מקווה מאוד שכן מה אוהבת לאכול? ספגטי בולונז, ומקדונלדס מה אוהבת לשתות? נסטי צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? כןכן D: כמה אחים? 1 אוהבת את החיים?כן מסר לחיים? לאיודעת יש לך גשר? כן לצערי יש לך משקפיים\עדשות מגע? רק לראייה מרחוק מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי, והחברות שלי יש חבר? לא :< ממה את הכי פוחדת? מאנסים וממוות צבעת פעם את השיער? לא גיל שהיית רוצה להיות? 21 יש פירסינג? הלוואי קעקועים? הלוואי האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן ברור אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי שם יפה :O אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן, אבל מאוד תלוי מי הייתי האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? מוזיקה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?ששומדבר לא ברור מאליו התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן אני תמיד מתכוונת היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו?כן הסרט הכי דפוק שראית? בוראט. אבל סרט קורע XD שחית בעירום? בטח שהייתי קטנה או משו ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן, נמלים XD הרגת חיה בכוונה? ג'וקים D: גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? לא רצית למות? לא עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול?כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת?כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? לא היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן חחחח D: זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן XD שיעור אנגלית משעמם העברת פתקים בשיעור? כן ברור תפסו אותך? לא התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן חחח קורה לי כמעט כל יום ביקרת אצל פסיכולוג? לא אבל אני מהזה רוצה חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא *מסמיקה* ניסית דיאטה? כן טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחחחחחחח לא, אבל דחפתי אותם למגירות XD דיברת בשיעור? אההא פחדת מהחושך? כן שהייתי קטנה היית בבית-חולים? כן עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?לא עברת ניתוח?לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

../images/Emo187.gifעונה:]

איך קוראים לך?אילנה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?-- השם הכי יפה לילד?עידו נראלי השם הכי יפה לילדה?ליאל הכינויים שיש לשם שלך?אילנוש,איילה,מילקי.. הכינוי הכי אהוב?אילנוש מה השם הכי מצחיק ששמעת?שם של איזו חיה מפחידה,לא זוכרתS: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך?לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?אינלי מושג מזל?בתולה מידת נעליים?39 חיות מחמד?-- כיתה?י' איזה שפות את מדברת?עברית,אנגלית ורוסית בת כמה את?15וחצי החלום שלך?
את חושבת שהוא יתגשם?בעזרת השם
מה אוהבת לאכול?תיייירס מה אוהבת לשתות?קפה
צבע עיניים?חום-ירוק צבע שיער?חום כהה רגישה לדגדוגים?מאוד כמה אחים?אחות 1 אוהבת את החיים?לא תמיד מסר לחיים?ממ יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?כן מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה וחברים יש חבר?לא ממה את הכי פוחדת?גו'קים ומהמוות. צבעת פעם את השיער?פסים גיל שהיית רוצה להיות?18+ יש פירסינג?חור בכל אוזן קעקועים?-- האם אתה חי את הרגע?לא תמיד יש לך סודות?למי אין
אתה שונא את עצמך?לא ממש את אוהבת את כתב יד שלך?בערך יש לך הרגלים רעים?ממ..יכול להיותS: איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שקטה זו מחמאה?:$ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?ממ..לא תמיד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך?מפחיד
:| לא ממשS: יש לך יומן/ג'ורנל?של ביצפר מה החולשה הכי גדולה שלך?אליו
ומחשב
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לסמוך על אפחד התאהבת פעם?כן פעם חשבת להתאבד?לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא שיקרת פעם?כמו כל אחד התאהבת בידיד?כן:/ עשית פעם סיאנס?לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?כן הרבצת למישהו?בצחוק הסרט הכי דפוק שראית?ממ.. שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא התחילו איתך?כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה?רובו הרגת מישהו?לא בגדו בך?בי ובאמון שלי הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה?כן
גנבת משהו?לא פגעת בעצמך?לא רצית למות?כן): עישנת סיגריות?לא עישנת נרגילה?לא שתית אלכוהול?מזה בקטנהS: השתכרת?לא התאפרת?כן רצית להיות מישהו שאת לא?כן רצית להיות בן המין השני?לא התעלפת?לא
נשברה לך שן?לאא
קיבלת נכשל בתעודה?לא
רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס?כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות?לא הברזת מביצפר?לא:$ היית מאושרת?כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה?כן זכרת חלום?כן נרדמת בשיעור?כמעט העברת פתקים בשיעור?כן תפסו אותך?כן התעקשת על משהו מטופש?כן התחרפנת?כן ביקרת אצל פסיכולוג?לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן:/ צרחת מפחד?כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן טסת?כן נסעת ברכבת?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי?לא דיברת בשיעור?כן פחדת מהחושך?יכול להיות היית בבית-חולים?כן..:/ עשו לך תפרים?לאא
יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?כן נשבר לך הלב?כן שברת למישהו את הלב?יכול להיות קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך?כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי?כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי?כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?כן התעלמת ממישהו בכוונה?כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?לא רצית לצרוח ולא עשית את זה?כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם?כן תפסת טרמפ?לא הלכת לאיבוד?כן..במבוכים
עברת ניתוח?לאא
היית ברדיו/טלוויזיה?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן

sukrazit

New member
עונהנהנה P:

איך קוראים לך? סיון אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לולה השם הכי יפה לילד? ג'ימס השם הכי יפה לילדה? רוז הכינויים שיש לשם שלך? סווטי,סיונוש הכינוי הכי אהוב? סוויטוויט מה השם הכי מצחיק ששמעת? לא יודעת.. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? החודש והשיר של יגאל בשן נראלי.. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? ג'ימס XD מזל? טלה מידת נעליים? 41 חיות מחמד? כלב כיתה? ט' איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית.. בת כמה את? עוד פחות מחודש 15 החלום שלך? למצוא אהבה את חושבת שהוא יתגשם? לא מה אוהבת לאכול? פיצהה מה אוהבת לשתות? נסטי אפרסק וקולה צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? כן כמה אחים? 2 אוהבת את החיים? לא מסר לחיים? "החיים הם כמו גלגל ענק..פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה.." יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? כן וכן מה הדבר הכי חשוב לך? הכלב שלי והיומן שלי יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? להתאכזב צבעת פעם את השיער? לא הא כן רק פס אחד ממזמן גיל שהיית רוצה להיות? 20 יש פירסינג? היה הליקס קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? כן את אוהבת את כתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני נחמדה? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יש סיכוי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? שאני מפתחת ציפיות יותר מדי יש לך יומן/ג'ורנל? כן יומן אישי ובלוג.. מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד XD יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך עליי התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? בערך.. התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? כן שיקרת פעם? כן מי לא? התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? האמ.נראלי שכן.. היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא יודעת.. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ממש הרגת מישהו? ברור XD בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? זבוב נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? כן המון פעמים.. רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא השתכרת? לא התאפרת? ברור רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כןן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? כן התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? כן טסת? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח ברור דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? רק ביקרתי.. עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כןן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כה סיננת מישהו בטלפון? כה ניתקת למישהו בפרצוף? כה רצית לצרוח ולא עשית את זה? כה אמרת למישהו שאת שונאת אותו? יאפ חיבקת מישהו מפורסם? יאפ תפסת טרמפ? נופ הלכת לאיבוד? יאפ עברת ניתוח? נופ היית ברדיו/טלוויזיה? נופ היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נופ

כיח -_-

איך קוראים לך? הדס אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? האמ הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? צולינקה מה השם הכי מצחיק ששמעת? האמ. שבע XDDDD האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? סבתא רבה האם תקרא לבת שלך על שמך? לא! אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך?אבנר. אין לי מושג OO מזל? אריה מידת נעליים? 40 חיות מחמד? עדיין לא. בקרוב כיתה? י' איזה שפות את מדברת?עברית בת כמה את? 15.5 החלום שלך? אין לי S: את חושבת שהוא יתגשם? כן. כשיהיה לי אחד מה אוהבת לאכול? בשר
מה אוהבת לשתות? הכל.הכל הכל הכל חוץ מקולה צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חוםבהיר, עם ירוק למטה רגישה לדגדוגים? מי לא? כמה אחים? 3 אוהבת את החיים? מסר לחיים? האמ. יש לך גשר? קוביות יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא. גנבו לי אותם בכיתה ו', ומאז אמא עומלת קשה כדי לשכנע אותי לעשות מה הדבר הכי חשוב לך? אני יש חבר? לא ממה את הכי פוחדת? צבעת פעם את השיער? כן. 3 פעמים לכחול גיל שהיית רוצה להיות?אין יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מאודמאוד יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך? הוא משתנה XD יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? על מראה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ברור האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? לא יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? מחמאות
יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לוותר. ולהקשיב. התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?לא שיקרת פעם? כן? התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אתמול ^^ היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? הממ. אני אתה ודופרי. אני אשכרה נרדמתי O.O שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן. פעמיים השבוע דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו?במובן המטאפורי. בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? נעארף.. נמלה? הרגת חיה בכוונה? לא
גנבת משהו? בכיתה א'. לצערי S: פגעת בעצמך? מזתו? ס: רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא. אבל כמעט עשיתי את זה השבוע. הבוסית שלי ממשממש הלחיצה אותי עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? מן הסתם............ השתכרת? לא התאפרת? דה? רצית להיות מישהו שאת לא? רציתי להיות הומו. רצית להיות בן המין השני? כאמור... אפילו כתבתי על זה פוסט התעלפת?לא נשברה לך שן? כן |: קיבלת נכשל בתעודה? השנה. פעם ראשונה. שלושה נכשלים, כל השאר הציונים נעים בין 55 ל70, חוץ מאומנות. קיבלתי 100 רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן [: שיחקת כדורגל? כן... הוצאת מלא כסף על שטויות?כן הברזת מביצפר? אינספור היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן. בד"כ כשאני ישנה יותר מדי זכרת חלום? היום זכרתי אפילו שניים נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? מזה פה? ימי הביניים? ס: מה עם דואר יונים?! תפסו אותך? נופ התעקשת על משהו מטופש? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן /: חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? יותר בהלה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? לא טסת? לא נסעת ברכבת? כן! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לארון דיברת בשיעור? כן. פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? מד"א נחשב? עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב?לא קינאת במישהו אחר?כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו?כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן.............. רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו?כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן הלכת לאיבוד?כן עברת ניתוח לא היית ברדיו/טלוויזיה? לפני מליוני שנים בערך היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

fireyes

New member
עונהההההההההההה

איך קוראים לך? שיר(כן,בפעם הראשונה אני אומרת את השם האמיתי שלי..) אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?איזבל השם הכי יפה לילד? מנור,דולב השם הכי יפה לילדה? לירון,ליאן הכינויים שיש לשם שלך? איזבל הכינוי הכי אהוב? ^^ מה השם הכי מצחיק ששמעת? עירנית(כן.זה קיים...) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן,ע"ש שחקנית אחת האם תקרא לבת שלך על שמך? לא,אני יהודייה
אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? יוסי(ככה תיכננו-מזל שאני בת!) מזל? עקרב מידת נעליים? 37(פיצית) חיות מחמד? כלב ודגים גוססים כיתה? י' איזה שפות את מדברת? עברית בעיקר.. בת כמה את? 15.5 החלום שלך? להמשיך לחלום את חושבת שהוא יתגשם? מקווה
מה אוהבת לאכול? לא יודעת.. מה אוהבת לשתות?מעדיפה מים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום-שחור רגישה לדגדוגים? יאפ כמה אחים? 3 אוהבת את החיים?כן מסר לחיים? תחיו! יש לך גשר? לאאאאא יש לך משקפיים\עדשות מגע?לא ברוך ה'.. מה הדבר הכי חשוב לך? חכמה,דבקות במטרה,אהבה,התחשבות... יש חבר? נייט ממה את הכי פוחדת?מהחיים צבעת פעם את השיער? פסים..לא משו היסטרי גיל שהיית רוצה להיות? גיל ינקות יש פירסינג? היה
באף.. קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע?כן,וגם כמה רגעים שיש אחריו... יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? לא את אוהבת את כתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? תגדירו הרגל רע.. איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?שיש לי אף חמוד.. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? מפחיד-לא חושבת..ואני לא שונאת.. יש לך יומן/ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך?שוקולד יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?צניחה חופשית-אני עוד אעשה! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהחיים הם מתנה התאהבת פעם? כן פעם חשבת להתאבד?לא התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד?לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו?כןןן הסרט הכי דפוק שראית?וואו...כל סרט שיש לו סוף מבאס.. שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור וגם לפני שבוע.. דיברת בטלפון כל הלילה? כעע הרגת מישהו? אהמ...מועעאהאהאאהאהא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות?ג'וק זה נחשב? הרגת חיה בכוונה? ^ גנבת משהו? אהממ פגעת בעצמך? לא פיזית רצית למות? קרה פעם עישנת סיגריות? פעם אחת עישנת נרגילה? כנ"ל שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא?כן רצית להיות בן המין השני? לא התעלפת?לא נשברה לך שן?לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? מזמןןןןן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן זה היה כיייף שיחקת כדורגל? שבוע שעבר בדיוק הוצאת מלא כסף על שטויות? אתמול והיום
הברזת מביצפר? מזמןן היית מאושרת? אתמול התנצלת על משהו שעשית?נהה...לא קורה הרבה קמת באמצע הלילה סתם ככה? לאא זכרת חלום? כמעט תמיד נרדמת בשיעור? חחח כמעט תמידד העברת פתקים בשיעור?^^ תפסו אותך? פעם התעקשת על משהו מטופש?לאאא התחרפנת? אני תמיד מחורפנת ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כ צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן התנשקת צרפתית? לא ניסית דיאטה? חחחחחח אכן טסת? בחיים לא נסעת ברכבת? כן,פעם אחרונה לפני שנתיים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח כל הזמן אבל יותר מסודר,לא יותר נקי דיברת בשיעור? תמיד פחדת מהחושך? אני פוחדת מאור יותר מאשר מחושך חחח היית בבית-חולים? לאאא עשו לך תפרים? לאאא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? אאאלאאא אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? מקווה שלא קינאת במישהו אחר? קרההה היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית?הרבה פעמים בכית בגלל מישהו?
כן בכית בגלל מישהי? כן,אבל חברה ממש טובה... עשית משהו שלא חשבת שתעשי? עניתי על שאלון חמוד וארוך... הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? ברור! סיננת מישהו בטלפון? הרבה... ניתקת למישהו בפרצוף? חחחחחח מקודם רצית לצרוח ולא עשית את זה? דווקא כן עשיתי....מוואהאהאהאהא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד?כן עברת ניתוח?לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן,טלוויזיה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

the useless

New member
עונה

איך קוראים לך? שקד אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?שאקד[?] השם הכי יפה לילד? ממממ לא יודע O: השם הכי יפה לילדה? כנ"ל הכינויים שיש לשם שלך? שוקולד, שקדקד, שקשוקה, שאקד, שקדיה וכו' הכינוי הכי אהוב? אני מעדיף שאקד, קרוב למקור... מה השם הכי מצחיק ששמעת? אגוז XD האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם התחת שלי -_- האם תקרא לבת שלך על שמך? כן, בטח.... אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? תנו לי לחשוב... שקד? מזל? טוב [תאומים P:] מידת נעליים? 38.5 [אל תצחקו עליי! יש לנו מידות קטנות בבית!] חיות מחמד? כלבה [לברדור. מופרעת כמו תחת] וחתולה [גם מופרעת וגם שמנה] כיתה? י' 3 [תקשורת שליטעעעעעעעעעעעעעע איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית קצת איטלקית ועוד כל מיני דברים אחרים בן כמה אתה? [בואו'נה, זה מתחיל להציק לשנות כל הזמן פה את המין מנקבה לזכר....] 16.9 החלום שלך? שכל החלומת שלי יתגשמו [וואו, אני שנונן היום...] את חושבת שהוא יתגשם? מקווה. מה אוהבת לאכול? פיצה
מה אוהבת לשתות?קולה -גרעפס- צבע עיניים? ירוק דבש צבע שיער? שחור רגיש לדגדוגים? אמממ, אני חושב שכן כמה אחים? שנייים. אבל אני מטפל בזה, עוד מעט הם כבר לא יהיו... אוהבת את החיים?כע אבל הם לא אותי P: מסר לחיים? אני רוצה להשאר בתול, אז בבקשה, אל תדפקו אותי. יש לך גשר?לא יש לך משקפיים\עדשות מגע?אני צריך, אבל לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפוחה וחברים [גם כסף, אבל אותו אני יכול לגייס מהם P:] יש חברה? הלוואי... ממה אתה הכי פוחד? מזה שהחברים הכי טובים שלי יעזבו אותי. זה מסריח... צבעת פעם את השיער? נופ גיל שהיית רוצה להיות? כזה שאין בו דכאונות ויש בו כסף, סקס וחברים? יש פירסינג? לא קעקועים? אין תקציב. האם אתה חי את הרגע? הוא עבר לי הרגע... יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? לא את כל כולי, אבל כע, קצת מעצמי. אתה אוהב את כתב יד שלך? כע, אני לא מבין מה הבעיות של כולם איתו... יש לך הרגלים רעים? שאלה טובה יותר "יש לך הרגלים טובים?" איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שעיר XD סתם סתם מצחיק אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? בינינו, לא הייתי נוגע בעצמי עם לייזר האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? אממ כשאני ממש עצבני [עפ"י יותם מצב זה נקראה "פינחס"] יש לך יומן/ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע... יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? יותר מדיי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מלחמה זה לא דבר רע. זאת דרך החיים שלנו. בלי מלחמה, כל מה שיש היום, כניראה שלא היה קיים. התאהבת פעם?אני עכשיו מאוהב
פעם חשבת להתאבד? לצערי כן... אבל לא ניסיתי! [אני פחדן |בוכה|] התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת?אמממ שני, אמא דודה, בתדודה ואחות נחשבות? D: שיקרת פעם? הרבה. התאהבת בידידה? כע עשית פעם סיאנס? יש לי חיים... אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? תמיד. היית פעם בחו"ל?כע הרבצת למישהו?מי לא? הסרט הכי דפוק שראית?"גורה" [אני בחיים לא אראה סרטים טורקיים] שחית בעירום? נופ ברחת מהבית? שעה וחצי נחשבת? התחילו איתך?מממממ לא נשארת ערה כל הלילה? בארור לא אכלת יום שלם? זה אפשרי מצידי?! דיברת בטלפון כל הלילה? אין לי כסף לזה -_- הרגת מישהו?אני עלול לעשות את זה... בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כע [פעם אחת דרכתי על חשופית...] הרגת חיה בכוונה? בארור! רק אתמול שחטתי יתושה! גנבת משהו? אני לא עונה על זה -_- כן... פגעת בעצמך? פעם אחת הלכתי ברחוב ונכנסתי בעמוד [בטעות] נחשב? רצית למות? כן [נו מה? "רצית להתאבד" זה כמעט אותו הדבר...] עישנת סיגריות?חס וחסה! עישנת נרגילה? השם ירחם.. שתית אלכוהול? פעם, חצי בקבוק סמירנוף אייס ישנתי שמונה שעות כמו תינוק ^^ [וואו זה היה מזמן!] השתכרת? תואר למעלה אחוקים D: התאפרת? בפורים רצית להיות מישהו שאתה לא? מממ כע רצית להיות בן המין השני? אני לא הומו! כן... רק כדי לדעת P: התעלפת?לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה?כבר קשה לי לספור כמה פעמים קיבלתי ציון כזה... רכבת על אופניים? בארור! רכבת על סוס? נופ רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? רקדתי כן, נפלתי לא. שיחקת כדורגל? מסיבה כלשהיא, כן... הוצאת מלא כסף על שטויות? כע הברזת מביצפר? כן היית מאושרת?היו זמנים טובים... כן. התנצלת על משהו שעשית? אני עושה את זה לעתים דיי קרובות [שיר, מצטער! אני לא עיר אותך אפעם! סלחי לי! לא!!! רק לא הנבוט!!!] קמת באמצע הלילה סתם ככה? כע זכרת חלום? כמה נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? חיובי תפסו אותך? לצערי ><" התעקשת על משהו מטופש? כע התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? אין לי כסף לזה -_-" חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כוסית שתעשה אותי XD ת'אמת, אני עדיין מחכה לפיצה שהבטיחו לי בשנה שעברה בטיול אחד.... צרחת מפחד? כן XD נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מסיבה כלשהיא אני נשאר בבית בימי שישי כי בא לי... התנשקת צרפתית?לא ניסית דיאטה? לא טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? יש לי מקום מתחת למיטה? דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? לא היית בבית-חולים? לבקר קרובי משפוחה עשו לך תפרים? מה אני נראה לכם כמו חולצה?! יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? יצאתי עם מישהי?! פאק! יצאתי עם שתי מישהי?! אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות?כן... זה דיי מה שקורה עכשיו. נשבר לך הלב?יש לי אחד כזה? שברת למישהו את הלב? הייתה לי הזדמנות כזאת? קינאת במישהו אחר? כע היית גאה בעצמך? כע [אני לא מתרומם!] הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן [סבא שלי שנפטר] בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? ביד[?] הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? אמממ נגיד שכן. או לא. יש לי הארכת זמן!!! התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? לא ניתקת למישהו בפרצוף? בטעות.. רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא, רצחתי את כל היבחושים ויתושים אשר נצפו על ידי. יהיה זכרם מעוך. אמרת למישהו שאת שונאת אותו? אממ כע חיבקת מישהו מפורסם? את יאעל! תפסת טרמפ? תפסתי תחת... ברגע שאני אקח טרמפ אמא שלי הורגת אותי. הלכת לאיבוד?בכיתה ב'.... זה היה מצחיק XD עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? כן. אני עוד מעט מתיל לשדר D: איזה כיייייייייייייייףףף היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כע

D o R a S h A y

New member
עונה

איך קוראים לך? דור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליאור השם הכי יפה לילד? ליאור השם הכי יפה לילדה? ליאור או ספיר הכינויים שיש לשם שלך? בעיקר דורה הכינוי הכי אהוב? דורה מה השם הכי מצחיק ששמעת? עונג האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך? השם השני אם היית נולדת במין השני, איך היו קוראים לך? נראה לי שאותו דבר מזל? עקרב מידת נעליים? 39 או 40 חיות מחמד? אין כיתה? י"ב איזה שפות את מדברת? עברית ואנגלית בת כמה את? 17 החלום שלך? להגשים את כל החלומות שלי את חושבת שהוא יתגשם? אני מקווה מה אוהבת לאכול? מה אוהבת לשתות? מים או מיצים טבעיים למיניהם צבע עיניים? חום צבע שיער? חום רגישה לדגדוגים? מאוווווווווווווווד כמה אחים? אחת אוהבת את החיים? לפעמים מסר לחיים? בסוף הכל מסתדר יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה וחברים יש חבר? לא =[ ממה את הכי פוחדת? לאבד אנשים קרובים צבעת פעם את השיער? קצת גיל שהיית רוצה להיות? 20 יש פירסינג? לא קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך? לפעמים את אוהבת את כתב יד שלך? לפעמים חח יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? יפה וחמודה חחח אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן... האם יש משהו שמפחיד אותך או שאת שונאת בעצמך? כן יש לך יומן/ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים מסכנים או בילי חיים מסכנים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לעמוד על שלי ולא להיכנע לאנשים התאהבת פעם? רק פעם? פעם חשבת להתאבד? כן התנשקת פעם בן עם בן/ בת עם בת? לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? כן עשית פעם סיאנס? לא אמרת פעם למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אולי חח היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? השמועה אומרת ש..... שחית בעירום? שהייתי קטנה ממש זה נחשב? ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כן נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא בדיוק הרגת חיה בטעות? נמלה נחשב? הרגת חיה בכוונה? יתוש נחשב? גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? לא עישנת נרגילה? לא שתית אלכוהול? קצת השתכרת? לא ממש ממש חחח התאפרת? כן רצית להיות מישהו שאת לא? כן רצית להיות בן המין השני? לפעמים כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? בערך הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? וודאי קמת באמצע הלילה סתם ככה? חחח כן וזה היה מוזר זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? יאפ העברת פתקים בשיעור? וודאי תפסו אותך? התעקשת על משהו מטופש? כן חחח התחרפנת? כל הזמן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן צרחת מפחד? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מלא פעמים התנשקת צרפתית? לא ממש ניסית דיאטה? כן חחח טסת? כן נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח אין לי מקום דיברת בשיעור? כן פחדת מהחושך? כן היית בבית-חולים? יאפ עשו לך תפרים? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? חח בכיתה ו' אהבת מישהו כל-כך שזה גרם לך לבכות? כן נשבר לך הלב? קצת שברת למישהו את הלב? כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? המוווווון בכית בגלל מישהו? מל פעמים בכית בגלל מישהי? חברות... עשית משהו שלא חשבת שתעשי? יאפ הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? כן חח מלא פעמים סיננת מישהו בטלפון? מלא פעמים ניתקת למישהו בפרצוף? כן חח רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא חיבקת מישהו מפורסם? לא אבל דיברתי עם אחד כזה.. תפסת טרמפ? לא הלכת לאיבוד? כן עברת ניתוח? לא היית ברדיו/טלוויזיה? בעיתון היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן

למעלה