שאללהההה לי...

שאללהההה לי...

סליחה עם לא שירשרתי נכון אבל יש לי שאלה שאני מתלבטת לשאול... אממ אני מעוניינת ללמוד קפיצות ודראסג', כפי שציינתי בהודעה הקודמת... יש לי בעיה שאני לא חושבת שאני יכולה ללמוד את מקצה הספורט הזה.. אני שוקלת דיי הרבה, כ-75,80 קילו... והגובה שלי הוא בערך 1.70. ואני לא יודעת עם ניתן ככה לקפוץ עם סוס.. אני פשוט מתביישת בעובדה זו, ואני מקווה שאני אוכל לרכב בתחום הספורט הזה. יש לי ניסיון עם סוסים ואני בעלת סוס אבל אני לא יודעת עם אני אוכל לבצע קפיצות עם סוסים בגלל משקלי הרב.... אני לא חושבת שאני מתאימה לתחום הזה מפני ש- אני פשוט מלאה..... ותמיד רציתי לבצע קפיצות , אבל אף פעם לא הלכתי לנסותת... אם אתם חושבים שאיני יכולה לבצע את תחום הקפיצות אנא תגידו לי אל תתביישו!!! כי זה ממש חשוב לי, בתודה עדן :] אהה ועוד דבר אם אפשר בבקשה את שם החווה שאתם ממליצים עלייה.. תודה רבה רבה רבה !!!

../images/Emo140.gifאממ:

זתומרת אני לא מלאה שלא יכולה לזוז אני רוכבת טוב מאוד אבל משקלי פשוט קצת גבוה ולכן אני לא חושבת שאני יכולה ללמוד קפיצות.

אם זה עוזר לך,../images/Emo107.gif

אני מכירה לא מעט אנשים שרוכבים דרסז' וקפיצות ושוקלים מעל 100.... עם סוס מתאים ומדריך טוב לא נראה לי שאמורה להיות בעיה, בטח לא אם את מתחת ל-80 ק"ג. בקשר להמלצה על חוות, תגידי לנו באיזה איזור את מחפשת ונוכל לעזור לך.

Hello15

New member
היי ../images/Emo13.gif

אין סיבה שלא תוכלי לקפוץ... אולי את חושבת שאת מעט כבדה אבל תחשבי על זה שלא רק בנות קטנות ורזות קופצות, גם גברים קופצים. אם הסוס שלך בכושר טוב ומאומן אין סיבה שלא תוכלי... בהצלחה
ואיפה את גרה?

ממש תודה על שיתוף הפעולה!

אממ תודה על העידוד.. אני באזור השרון... אממ אני גרה בכפר-סבא.. הסוס שלי לא בנוי לקפיצותתת.. הוא קווטר קנינו אותו שהוא היה בן-שנתיים וחצי. קנינו אותו לא מסורס אז סירסנו אותו. הוא היה מטורףף :] הוא היה סוס מרוצים של 400 מטר אלוף השרון משו כזה..(לא שזה משנה לי).. אני פשוט לא מתעניינת במרוצים.. כרגע הוא סוס טיולים רגוע ושקט.====ושמיין שלי... לדעתי הוא בכלל לא מתאים לקפיצות או לדרסאג'... כשאני יתחיל ללמוד קפיצות ודרסאג' ואני אהיה ברמה טובה ההורים שלי (יותר נכון אבא שלי :]) יקנה לי סוס..

2eye

New member
הממ

אמרו את כל מה שאפשר להגיד בקשר למשקל-קפיצה... רק להוסיף דבר אחד.. יש סוסים ששוקלים יותר 600-700 ק"ג +, אומנם יהיה לו יותר קשה עם עוד 80 ק"ג, אבלן הרבה סוסים יכולים לעשות את זה טוב... איפה את גרה, באיזה אזור?

חח

לדעתי: אתם ה-אנשים ה-כי נ-חמדים שיש מתוקיםם.. תודה .. אממ ואפשר לשאול כמה את קופצת עם הסוס? ===>(•°•סוסהוליסטית•°•)

SUFA theOUEEN

New member
אפשר..!!

אני מכירה הרבה אנשים ששוקלים הרבה יותר מהמשקל שלך וקופציםם.. אם יש לך סוס מתאים בגודל,לא קטן מדי וגם לא צריך להיות ענק אז לא אמורה להיות לך בעיהה..

למעלה