שאלות

מיכי8

New member
שאלות

אוקי- מי שזוכר טוב שיענה: 1. גרף על פינים ושוודיים וכו'- הייתה שאלה X-Y. מישהו פתר ? זה היה 36 במקרה???? 2. באותו פרק הייתה שאלה כוכב משהו $(3)= 0 מה זה היה?? במקרה 6?? 3. שאלה על הקוף העצוב, במילולי, מישהו בטוח מה הייתה התשובה? תודה!

GodShit

New member
תשובה ל2

לא זוכרת את המספר של התשובה, אבל לדעתי זה 1.

bomb99

New member
מה שאני זוכר

הי משהו עם 15 או 20 אחוז..היה איזה תשובה עם 51 אחוז גם נראה לי..

IDLVI

New member
כן אממממ

זה 36 נראה לי. בשאלת כוכב סימנתי 1 קוף עצוב במילולי?

מיכי8

New member
היה,היה קוף

והיו לי רק שני פרקים.. משהו עם 2 נשתונים ושלושה משפטים של מנהלי גני חיות.. אני כתבתי שרק משפט אחד מהם נכון. זוכר?

IDLVI

New member
נזכרתי

סימנתי שבוודאות אחד מהם טועה. היה ככה: רוב הנמרים עצובים רוב העצובים צייתנים מנהל גן חיות א: כל הנמרים אצלי צייטנים מנהל גן חיות ב: מיעוט מהנמרים אצלי צייטנים מנהל גן חיות ג: אף לא אחד מהנמרים אצלי צייטנים בתכלס זו עוד טעות שלי (ושלך)... הכל אפשרי.

NegativeIQ

New member
את השאלה הזאת אני זוכר

אבל אני לא זוכר שום שאלה על קוף. בקשר לשאלה הזאת, כולם יכולים להיות צודקים כי אמרו רוב (ולא כל) ויכול להיות שבגן חיות ב' ו-ג' יש את המיעוט.

מיכי8

New member
לא טעינו

המנהלי גן חיות סותרים זה את זה: לפי מנהל ב' וג' יש גם נמר לא צייתן, בעוד שלפי א' כל הנמרים צייתנים.. אולי בגלל שזה רק בגן חיות בעצם כן טעינו..

me123

New member
לדעתי התשובה היא שהכל הגיוני

כי אין כלל באף אחת מהטענות ואולי בגני חיות בארץ יש מאית מהנמרים בעולם????ואז זה לא רב... מישהו יודע מה התשובה האמיתית?

NegativeIQ

New member
תשובות למה ששאלת

1. וואלה, אני זוכר את השאלה אבל ממש לא זוכר את התשובה. 2. התשובה הנכונה היא 1. הסבר: הנתונים היו: (א)$-2 = (א)$ (אני משתמש ב-א במקום x כי הכל מתהפך אם אני מנסה להכניס אות באנגלית). 1 = (0)$ כלומר יש לנו כאן פונקציה רקורסיבית (למי שמכיר את המושג). היינו צריכים לחשב את $3. $2 - 2 = $3 עכשיו אנחנו צריכים לחשב את $2 $1 - 2 = $2 עכשיו צריך לחשב את $1 $0 - 2 = $1 עכשיו צריך לחשב את $0, רגע... לא צריך כי אמרו שזה שווה ל-1. לכן $1 שווה ל- 2-1, כלומר 1 = $1 לכן $2 שווה ל-2-1, כלומר 1 = $2 לכן $3 שווה ל-2-1, כלומר 1 = $3 התשובה היא 1. נ.ב. - אם תחשבו על זה לרגע $ כל מספר טבעי יהיה 1. הפתרון הוא בעצם הוכחה של זה באינדוקציה.

NegativeIQ

New member
תשובה לשאלה 3

מצטער שכחתי להתייחס. 3. זה היה פיילוט אז אל תדאג.

מיכי8

New member
היו לי רק שני פרקים במילולי

אם אתה מתכוון לשאלה על הקוף

temani1234

New member
אתה יכול להסביר איך הגעת לזה

איך הגעת למשל ל $1 - 2 = $2 למה הדולר בתוך המשוואה הוא 1 ולא 2? כי המשוואה המקורית היא (א)$-2 = (א)$ כלומר מה שיש בדולר בחלק הימני של המשוואה גם רשום בצד השמאלי של המשוואה נגיד אם היו אומרים למצוא את $10 אז הייתי עושה ככה (10)$-2 = (10)$ אתה אני מעריך היית רושם 9 בתוך הסוגרים בצד הימני של המשוואה אבל למה?

למעלה