שאלות

awaw33

New member
תדובה על שאלה 1 ו 2

תשוב 1 זה היה 35 וזה היה 43 פחות 8 לגבי 2 זה נראה לי היה 1 או 0 רני חושב

NegativeIQ

New member
אני כבר מתחיל להשתגע

אני זוכר שעשיתי את התרגיל הזה, ואני באמת זוכר שעשיתי משהו פחות 8. אבל אני לא זוכר לאיזו תשובה הגעתי וגרוע מזה - אני לא זוכר איזו תשובה סימנתי.

מיכי8

New member
אתה זוכר שאלות אחרות שהיה לך קשה?

אני מנסה לראות כמה טעיתי בכמותי אבל יש לי בלק אאוט כמעט על הכל

NegativeIQ

New member
אני לא רוצה לחשוב כמה פישלתי

בכל ההכנות עד עכשיו הייתי על ממוצע 700 פלוס. ממוצע של איזה 7 טעויות בכל הבחינה. המבחן הזה נראה לי דפק אותי לגמרי. אנגלית אני מניח שהלך לי מושלם, מקסימום טעות אחת, אבל כמותית היו לי שני ניחושים בגלל זמן וחוץ מזה יש עוד שתי שאלות שבדיעבד אני מבין שטעיתי בהן. ומילולית... זה כיסח אותי - בכל ההכנות היו מילה אחת מקסימום שתיים שלא הכרתי וכאן 3 בכל פרק + שתי אנלוגיות שניחשתי (וטעיתי לפחות באחת) + פטל אחד שלא הלך (הזה עם השובב, דוגרי אני לא זוכר מה סימנתי). היה לי פרק מילולי אחד שהלך טוב ובסוף גיליתי שזה היה פיילוט. כנראה שהאוניברסיטה תחכה לי עוד שנה.

מיכי8

New member
מה אתה רוצה ללמוד?

דווקא לי הכמותי היה התרסקות..אני מנסה להיזכר בשאלות הקשות.

NegativeIQ

New member
הנדסת מחשבים

שכדי להיות רגוע בקשר לסיכויי הקבלה שלי אני צריך פסיכומטרי 680 לפחות. שאין סיכוי שהצלחתי להוציא בבחינה הזאת. אני מניח שאם לא יקרה איזה נס שצדקתי באיזה חצי מההימורים שלי אני אצטרך לדחות את כל התכניות בשנה ולטחון את המילון יותר לעומק לקראת יולי. מצד שני אולי זה ייתן לי יותר זמן לטיול.

NegativeIQ

New member
דווקא שם הלך לי בסדר

לדעתי הגיון וטקסט לא טעיתי. המילון הרג אותי לגמרי... באף אחת מההכנות לא היה לי מצב כל-כך גרוע מבחינת מילים. ודרך אגב התגובה האחרונה שלך די מעליבה.

NegativeIQ

New member
שטויות

כנראה סתם כי אני בדיכאון מהבחינה אז אני בטח חושב שכל העולם נגדי.

zx10

New member
יש לי הרגשה שאתה תוציא ציון גבוה

נתראה עוד שלושה שבועות בערך ותראה שעברת את ה-700.

stkachov

New member
באיזה קורס למדת?

אני גם כמוך, בכמותי והאנגלית הרגשתי סביר פלוס, אבל במילולי שחט אותי עם מילים לא מוכרות ואנאלוגיות קשות והשלמת משפטים שגם לא היייתה כל כך פשוטה. אני אגב עשיתי בהי קיו..

למעלה