שאלות
שלום!
קניתי לאחרונה פאזל בן 1,000 חלקים. די קשה לי להרכיב אותו, כי יש בו הרבה חלקים דומים (דשא, עצים צפופים, שמים תכולים לחלוטין ועוד), ולכן עוד לא סיימתי אותו. עד עכשיו הרכבתי אותו על השולחן בחדרי, מה שכמובן מונע שימוש בשולחן (ולמעשה החל מיום שני אצטרך אותו, בשל פתיחת שנת הלימודים האקדמית). לכן חשבתי לקנות את השטיחון שנכתב עליו כאן רבות. כמה עולה שטיחון כזה, בערך? יש לציין שאני לא ממש חובב פאזלים גדולים, כי בדרך כלל אין לי הרבה סבלנות (המקרה הזה יוצא דופן משום שאני מתכוון לתת את הפאזל המורכב לחברתי), ועל כן אני לא רוצה להוציא יותר מדי. כמו כן אם יש דרך אחרת להזיז את הפאזל בקלות (אני מניח שיחלוף עוד שבוע לפחות עד שאסיים אותו) - אשמח לשמוע. בסיום ההרכבה אני רוצה למסגר את הפאזל, אך קודם לכן להדביק בעצמי, כדי לחסוך בעלויות. קראתי כמה וכמה הודעות העוסקות בנושא ההדבקה, אך אני חייב להודות שלא ממש הבנתי. האם באמת יש צורך בדבק מיוחד, או שגם דבק רגיל (סטיק של UHU למשל) מתאים? אם משתמשים בדבק רגיל, מורחים אותו על הפאזל או על המשטח? ובכלל, איזה משטח מומלץ לפני מסגור? מה העלות הממוצעת של מסגור לאחר הדבקה? אודה לכם אם תספקו גם פרטים אחרים שאולי כדאי שאדע. תודה רבה ושבת שלום!
שלום!